CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

9 Bulan 'Makan' Duit Pencen Bapa, Tapi Mayat Dibiar Mereput Di Rumah

12-10-2020 05:21 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1939| Komen: 5

Description: Polis di Atami, Shizuoka menahan dua beradik lelaki disyaki membiarkan mayat bapa mereka mereput di dalam rumah selama sembilan bulan.
Polis di Atami, Shizuoka menahan dua beradik lelaki disyaki membiarkan mayat bapa mereka mereput di dalam rumah selama sembilan bulan.

Japan Today melaporkan, dua penganggur Harutsugu Nagashima, 49, dan adiknya, Koji, 45, mengaku bersalah membiarkan mayat bapa mereka berusia 75 tahun itu tanpa memaklumkan mengenai kematian mangsa kepada pihak berkuasa.



Gambar hiasan

Akui mereka, mangsa meninggal dunia akibat sakit tua pada Januari, namun polis mendakwa ia belum mendapat pengesahan.

Dua beradik yang ditahan pada 20 September itu juga mendedahkan bahawa sepanjang tempoh sembilan bulan itu, mereka menerima wang pencen bapa mereka. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 12-10-2020 07:34 PM
Jadi mayat simpan kat dlm fridge ke ape?
Quote LautBiru52 12-10-2020 09:14 PM
tak sangka ada juga rakyat jepun yg pemalas {:smile
Quote Eliadaisy83 12-10-2020 09:23 PM
Ada juga penganggur di japan ye...umur 75thn di jepun tidaklah terlalu tua sgt, jangka hayat orang jepun kan tinggi..umur 90an pon larat lg nak berbasikal.
Quote pooh~key 12-10-2020 09:25 PM
LautBiru52 replied at 12-10-2020 09:14 PM
tak sangka ada juga rakyat jepun yg pemalas {:smile

Alah naive nya kau dekkkkk..... you are so cute dek. So stop la being so cute, dekkkkkk......
Quote husna_amal 13-10-2020 09:50 AM
Ni mesti dari muda sampai ke tua bergantung kat duit bapak.

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.188062 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top