CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ajai Terlalu 'Keras' Dengan Peserta Big Stage? Misha Kena Lagi Teruk Sampai Nak Menangis!

12-10-2020 04:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 5175| Komen: 30

Description: Ajai terlalu keras ketika mengkritik peserta Big Stage? Penyanyi Misha Omar mendedahkan kritikan ‘pedas’ oleh komposer itu terhadapnya lebih teruk jika ingin dibandingkan ketika mereka berkerjasama ...
Ajai terlalu keras ketika mengkritik peserta Big Stage? Penyanyi Misha Omar mendedahkan kritikan ‘pedas’ oleh komposer itu terhadapnya lebih teruk jika ingin dibandingkan ketika mereka berkerjasama merakamkan lagu sebelum ini.



Kredit foto: IG Misha&Ajai

Malah, sampai hampir menangis Misha dibuatnya apabila dikritik juri Big Stage 2020 (BS2020) terbabit ketika itu.

“Saya banyak rakamkan lagu bersama Abang Ajai. Sebenarnya apa yang dikeluarkan sepanjang berlangsungnya BS2020, saya pernah kena lebih teruk dari itu.

“Banyak lagu yang saya rakamkan bersama Ajai antaranya, misalnya Pulangkan. Jujurnya, dia pernah cakap, ‘kau jangan buang masa aku Misha… kau datang, kalau aku kena tunggu kau untuk satu note ni betul, kau balik dululah’. Itu katanya pada saya.

“Kemudian saya pun macam nak berair air mata. Dalam fikiran saya ketiks itu, saya langkah kiri ke masa datang tadi?


“Akan tetapi, sepanjang tempohnya bersama peserta BS2020 rasanya dia masih berlembut,” katanya kepada Media Hiburan.



Berikutan itu, Misha memberi pesanan kepada peserta BS2020 supaya tidak terlalu lama dibuai perasaan dan cepat mengadaptasi dengan keadaan. - CARI


Bagus

Marah
1

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 12-10-2020 04:26 PM
ini citer dah basi baru nak post.. apooooooo
Quote Kurex 12-10-2020 04:53 PM
Ek elehhhhhh tu je?
Quote exclusive_vvip 12-10-2020 04:56 PM
I masih tak puas ati lagu KELIRU menang AJL..tiberrr
Quote mamajawie 12-10-2020 04:57 PM
tolong la kaka mitch donat..chuollss kua lagu baru pun tetap shendoo lagu tu
Quote Gomea 12-10-2020 05:07 PM
BS dah habis lah. Wartwan baru bangun tido ke?
Quote Normabaru 12-10-2020 05:14 PM
Dia bkn dh btudung ke.. Ke kaka salah?
Quote mesmerize 12-10-2020 05:15 PM
ai rasa Ajai ok je menjuri, markah adil dan banyak bagi ilmu berbanding juri lagi 2 orang tu.. cuma minggu yang heols bagi 2 markah tu melampau sikitla.. tapi heols dah merendahkan ego dgn mintak maaf  kan so oklah..
Quote salmon-suki 12-10-2020 05:36 PM
exclusive_vvip replied at 12-10-2020 04:56 PM
I masih tak puas ati lagu KELIRU menang AJL..tiberrr

Ai pun sama sis..juri keliru,penyanyi keliru, audience keliru,reputssss keliru..semua berjaya dikelirukan oleh lagu keliru y menyebabkan kekeliruan fatal..
Quote 3480 12-10-2020 05:37 PM
Ayooo kaka.. cirita suda basi la.. org nk pkp blk dh pon
Quote Orix 12-10-2020 05:38 PM
exclusive_vvip: I masih tak puas ati lagu KELIRU menang AJL..tiberrr


Iols pn dlu xleh terima, but skrg iols rs lagu Keliru tu deserve menang AJL sbb muzik dia yg unik n lirik yg not bad... zaman tu lirik2 semua leman, bermadah dan agak skema berbanding lagu Keliru yg kedengaran ‘spontan’... penceritaan lagu tu pn ok... dlu iols pn x puas hati knp Nirmala x menang.. tp bila juri explain kata Nirmala punya lagu template mcm lagu Balqis, acceptable jua lah since Balqis dah menang n mmg kedengaran agak sama...

So far AJL iols masih x faham kenapa n gi mana lagu Pian Di Matamu x dpt Top 3 dan lagu ana rafali @beta_carotene bleh menang AJL
Quote Rogue98 12-10-2020 06:41 PM
Kalau dgn judge pun x tahan macam mana nak face crowd yg lagi critical?
Quote pencintaABC 12-10-2020 06:42 PM
mesmerize replied at 12-10-2020 05:15 PM
ai rasa Ajai ok je menjuri, markah adil dan banyak bagi ilmu berbanding juri lagi 2 orang tu.. cuma  ...

Daripada dayang macamtoh macamtoh macamtoh tiap minggu
Quote MadameOnion 12-10-2020 08:27 PM
pencintaABC replied at 12-10-2020 06:42 PM
Daripada dayang macamtoh macamtoh macamtoh tiap minggu

Persembahan okay...dayang suka...
Quote RatuDunia94 12-10-2020 08:37 PM
Iols ada tertengok video sheols punya behind the scene recording Tanpa Rela tu.. iols mcm tergelak tgok Kak Mitch siap hire Syafinaz jd vocal coach utk record lagu single tu.. pastu dia punya struggle tu mcm nak rekod 10 lagu utk album tau.. which is bila iols dgr2 balik vocal sheols utk lagu2 sebelum ni (without vocal coach) lebih sampai dr vokal lagu Tanpa Rela tu yg for me mcm kosong.. sorry kak mitch.. somehow nyanyian kena ada NATURALITY bukan planned or paksaan which is iols x rasa naturality vokal sheols dlm lagu Tanpa Rela tu.. sheols terlalu mengikut rencah Tok Pinaz.
Quote Sham143 12-10-2020 08:40 PM
Edited by Sham143 at 12-10-2020 08:44 PM

Perasan bagus dia ni.. Konon mcm Simon Cowell la.. Simon Cowell kritik berfakta.. Ni mcm kurang ajar aje..
Quote biskut_milo 12-10-2020 08:46 PM
Tanpa Rela macam  takde  tune.. takleh tangkap.. Or aku yg tone deaf.. macam terlebih feel syok  sendiri ... bunga bunga  cinta still my all time fevret
Quote pencintaABC 12-10-2020 08:46 PM
RatuDunia94 replied at 12-10-2020 08:37 PM
Iols ada tertengok video sheols punya behind the scene recording Tanpa Rela tu.. iols mcm tergelak t ...

Sedangkan penyanyi bernombor rekod lagu 1 jam..45 minit ja..pon hasil sedap. Kecuali Basyiroh la tu mmg hauk tu the max.
Quote Sugatae 12-10-2020 09:00 PM
RatuDunia94 replied at 12-10-2020 12:37 PM
Iols ada tertengok video sheols punya behind the scene recording Tanpa Rela tu.. iols mcm tergelak t ...

Tok pinaz tu pd i over. So bila bergabung dgn kak mitch yg kalau nyanyi mcm bulu dada kene wax, mmmm
Quote RatuDunia94 12-10-2020 09:06 PM
pencintaABC replied at 12-10-2020 08:46 PM
Sedangkan penyanyi bernombor rekod lagu 1 jam..45 minit ja..pon hasil sedap. Kecuali Basyiroh la t ...

Tu la yg terdetik kat kepala iols.. tp malas nk ckp nanti dikata haters kak mitch plak.. sbb tu la siti above anyone else.. sheols x perlu vocal voach bagai.. nyanyi ikut sedap tekak je tp ttp sedap. Gifted la kot..

Lihat semua komen(30)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.070689 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top