CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mengacara Program Masakan, Kak Lina Tak Gentar Ke Dibandingkan Dengan Sheila Rusly?

12-10-2020 03:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8976| Komen: 59|Original author: Oleh: LilRose

Description: Teruja kali pertama mengacara program masakan, Elly Mazlein bersedia jika Senduk Kuali Kak Lina Pom Pom dibandingkan dengan rancangan masakan popular Sheila Rusly, Ketuk-Ketuk Ramadan.
Teruja kali pertama mengacara program masakan, Elly Mazlein bersedia jika Senduk Kuali Kak Lina Pom Pom dibandingkan dengan rancangan masakan popular Sheila Rusly, Ketuk-Ketuk Ramadan.

"Kita pun faham akan ada penyokong Kak Sheila dan akan ada juga penyokong program baharu ini, jadi jika ada kritikan itu perkara normal, jangan ambil hati... rugi!" katanya kepada mStar.


Kredit foto: IG Elly

Elly yang gemar memasak meluahkan rasa teruja apabila ditawarkan peluang mengacara program berkenaan.

"Apabila produksi hubungi saya dan sanggup ke set penggambaran di Janda Baik semata-mata untuk menyatakan hasrat mereka mahu saya kendalikan program itu.

"Produksi beritahu apa perancangan mereka, saya suka idea itu dan buatkan saya tak tunggu lama untuk bersetuju," ujarnya.

Bercerita mengenai program masakan berkenaan yang membawa segmen berbeza dan lebih santai, Elly secara berseloroh mendedahkan suaminya juga akan membuat penampilan istimewa.




"Artis-artis yang diundang semuanya hebat-hebat. Yang penting suami Kak Lina pun ada juga ya nanti!" ujarnya. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut
2

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bakingsoda 12-10-2020 03:56 PM
oo mmg ganti ketok2? ramadhon! la ye...tapi cam lambat lagi je nak puasa..
Quote mamajawie 12-10-2020 03:58 PM
dia ni bingit..tu jer iollss nak kabo
Quote bukannonones 12-10-2020 04:00 PM
Good luck kak Lina kepom. Yang penting jangan hoverrr
Quote RatuDunia94 12-10-2020 04:01 PM
bakingsoda replied at 12-10-2020 03:56 PM
oo mmg ganti ketok2? ramadhon! la ye...tapi cam lambat lagi je nak puasa..

Mostly mmg produksi dh start proceed utk syuting program2 ramadhan n raya tahun depan.. amik pengajaran dr PKP aritu.. takut kang tetiba kes naik lg ada PKP x sempat nk shooting.. dah xde program utk ramadan n raya.
Quote newme11 12-10-2020 04:05 PM
RatuDunia94 replied at 12-10-2020 04:01 PM
Mostly mmg produksi dh start proceed utk syuting program2 ramadhan n raya tahun depan.. amik penga ...

betul tu.....
xder la citer ulang2 je ....
Quote TomyamPuteh 12-10-2020 04:08 PM
Sheila rusli tu thp dewa dewi ke smpai nk dibanding2kan bagai?
Quote damian_lee 12-10-2020 04:11 PM
Terwujud juga kata2 sheols time jadi tetamu ketuk2 ramadhan .... nak ganti cyst ......
kat channel youtube dia ... time content masak2 .... not bad la gak ..... resipi2 jenis masak simple ....

tapi tu la ..... dia ni kadang hover sikit la .... kadang sebb overdo .. krik2 moment to mcm terasa la gak

huhuhuhu
Quote YomiuriLandMae 12-10-2020 04:29 PM
so channel rtm la kekdahnya kan.. hmm
Quote lavendernovella 12-10-2020 04:40 PM
Kenapa hidung dia mcm sesuatu ek?
Quote salmon-suki 12-10-2020 05:28 PM
RatuDunia94: Mostly mmg produksi dh start proceed utk syuting program2 ramadhan n raya tahun depan.. amik pengajaran dr PKP aritu.. takut kang tetiba kes naik lg a ...


Dah nak pkpb kt selangor,kl n putrajaya sis...sempat ke tak tu..hehe
Quote aica187 12-10-2020 05:40 PM
Hidung dia operate ke??
Quote RatuDunia94 12-10-2020 05:54 PM
salmon-suki replied at 12-10-2020 05:28 PM
Dah nak pkpb kt selangor,kl n putrajaya sis...sempat ke tak tu..hehe

Nak selamat angkut la g keluar selangor.. masih sempat.. hehe
Quote salmon-suki 12-10-2020 06:12 PM
RatuDunia94 replied at 12-10-2020 05:54 PM
Nak selamat angkut la g keluar selangor.. masih sempat.. hehe

Kekeke~

Nak buat kt janda baik kan...sempat lagi laa keluar drpd sini..hehehe
Quote 3480 12-10-2020 06:19 PM
Meriah rezeki dia lps keluar gv
Quote SayaSayangMama 12-10-2020 06:28 PM
Mekap tepung gomak xcantik klu buat bibir ala ala korea. Pakai je gincu mcm biasa sbb klu buat ombre ni mcm mekap xsiap. Lain la buat mekap natural mcm korea kulit ala ala moist baru sesuai buat bibir ala ala nipis gitu. Xsesuai
Quote enot_sibudak 12-10-2020 06:44 PM
aica187 replied at 12-10-2020 05:40 PM
Hidung dia operate ke??

Mmg uolsss
Quote Belibis 12-10-2020 07:49 PM
lavendernovella replied at 12-10-2020 04:40 PM
Kenapa hidung dia mcm sesuatu ek?

Teknik solekan kottttt.
Quote Mrs.Perkep 12-10-2020 08:16 PM
aica187 replied at 12-10-2020 05:40 PM
Hidung dia operate ke??

Kalau tengok balik movie janji diana yg kak lina berlakon jadi kawan erra fazira tu hidungnya memang mcm tu sejak azali..tapi tak pasti la kan..
Quote oggy 12-10-2020 08:53 PM
mamajawie replied at 12-10-2020 03:58 PM
dia ni bingit..tu jer iollss nak kabo

Satu sbb i tak minat dia

Lihat semua komen(59)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:42 AM GMT+8 , Processed in 0.814090 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top