CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Call Me Datin Okey" - Rita Sosilawati Diusik Selepas Suami Dapat Gelaran Datuk

12-10-2020 11:46 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14768| Komen: 37|Original author: Oleh: LilRose

Description: Usahawan kosmetik popular, Rita Sosilawati kini bergelar Datin selepas suaminya, Khamarulazlan Mohamad Hanafiah dianuugerahkan Darjah Mulia Seri Melaka (D.M.S.M) yang membawa gelaran Datuk.
Usahawan kosmetik popular, Rita Sosilawati kini bergelar Datin selepas suaminya, Khamarulazlan Mohamad Hanafiah dianuugerahkan Darjah Mulia Seri Melaka (D.M.S.M) yang membawa gelaran Datuk.

Berita gembira itu dikongsikan Rita atau nama sebenarnya Erni Dekritawati Yuliana Buhari menerusi laman Instagram.


Kredit foto: IG

https://www.instagram.com/p/CGMygIDp9MN

Selain mengucapkan tahniah kepada suaminya, anak kepada jutawan kosmetik Allahyarham Datuk Sosilawati Lawiya itu turut berkongsi usikan ramai mengenai panggilan Datin terhadapnya di Instastory.


Kredit foto: IG


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Untuk info, Sosilawati mati dibunuh dalam satu insiden pembunuhan terancang pada Ogos 2010. - CARI
3

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 12-10-2020 11:58 AM
Masih ada yang hadap gelaran dato' ke?
Pengedar dadah,scammer pun ada yang pangkat dato'.
Quote Burong_Hantuk 12-10-2020 12:00 PM
     
Quote syakuntala 12-10-2020 12:05 PM
wahhh dah jd datin... tahniah la
Quote smartaleck07 12-10-2020 12:09 PM
walaupun x layak, tapi takpelaaaa, sbb datukship from melaka.. setaraf jijan semang & shah rukh khan.. hahahahahahaahah.. boy iman pun x hingin dr melaka, konon2 dr pahang hokeyyyyy..
Quote husna_amal 12-10-2020 12:26 PM
datuk addy kana beli gelaran kat mana pula ya?
Quote kucingitam 12-10-2020 12:27 PM
ok je dgn dia ni..
mmg kaya dari dulu, takde sibuk show off macam org lain yg baru kaya.
Quote mamichik 12-10-2020 12:33 PM
apa sumbangan dia pada melaka? sesiapa boleh share?
Quote dudaberhias 12-10-2020 12:45 PM
jijang semang pun dapat jugak
Quote RatuDunia94 12-10-2020 12:49 PM
Ahli perniagaan dapat datuk iols x heran sangat pun..
Quote TomyamPuteh 12-10-2020 01:07 PM
OK la jgk dia ni. Xde nk membongak tunjuk cash
Quote mamajawie 12-10-2020 01:18 PM
skang trend melaka lak suka jual darjah kebesaran..tokliponen pun dpat dr sne gak..

mohon YB BABI eh YB Juara Tembak Babi bagi sepatah dua kata bab ni..heheh
Quote newme11 12-10-2020 01:59 PM
husna_amal replied at 12-10-2020 12:26 PM
datuk addy kana beli gelaran kat mana pula ya?

dari Kluster Kayangan....
Quote kokocrunch 12-10-2020 03:03 PM
tahniah...
Quote diiyanazakaria 12-10-2020 10:55 PM
kucingitam replied at 12-10-2020 12:27 PM
ok je dgn dia ni..
mmg kaya dari dulu, takde sibuk show off macam org lain yg baru kaya.

Yess she was my senior in school..mmg low profile and down to earth, xpenah canang pn psl family busines dia
Quote Cassieopeia 13-10-2020 12:37 AM
okla janji x scam org..
Quote benfoster45 13-10-2020 09:48 AM
rasa dia jenis perangai gila2...tak hadap pun if org tak panggil dia datin..tahniah..dah kurus rita..
Quote PahBedah79 13-10-2020 11:18 AM
Why proud? Apa yang dia dah contribute?
Quote Boomibulat 13-10-2020 11:58 AM
Kalau ada duit lebih mohon beli DR pulak..baru lengkap
Quote amyainsamad 13-10-2020 12:05 PM
dia mmg kaya pon..xheran

Lihat semua komen(37)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:13 AM GMT+8 , Processed in 0.073966 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top