CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jangan 'Lock' Tarikh Dengan Air Liur" - Adi Putra Sound Penerbit Baru

12-10-2020 11:22 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6078| Komen: 34|Original author: Oleh: LilRose

Description: Selepas Que Haidar 'sound' pihak produksi tidak memberi perhatian pada etika ketika melamar pelakon, Datuk Adi Putra pula bersuara menegur penerbit baru.
Selepas Que Haidar 'sound' pihak produksi tidak memberi perhatian pada etika ketika melamar pelakon, Datuk Adi Putra pula bersuara menegur penerbit baru.


Kredit foto: IG


"Kepada penerbit baru, hortmatilah tenaga kerja, artis dan sesiapa yang terlibat.

"Jangan beri harapan pada mereka walaupun tiada niat, apalagi isu Covid-19 ini dan mereka juga ingin beralih pulih segi ekonomi.

"Kalau ya setuju dengan tawaran, turunkan dokumen buat perjanjian," tegurnya menerusi Instagram.


Kredit foto: IG

Dalam pesanan sama, Adi turut memberi peringatan supaya pihak produksi tidak 'lock' tarikh dengan air liur tanpa perjanjian pembayaran.



Kredit foto: IG
 
Semoga urusan anak seni semua dipermudahkan. - CARI
1

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cruz2 12-10-2020 11:25 AM
Baiklah pakcik rais..eh abg rais
Quote Kurex 12-10-2020 11:37 AM
lepas ni siapa nak bagi statement pulak??
Quote LH76 12-10-2020 11:43 AM
tang mn yg berlakon best dia ni. tgk mcm kayu ja. ucap dialog pun kaku
Quote Sugatae 12-10-2020 11:50 AM
LH76 replied at 12-10-2020 03:43 AM
tang mn yg berlakon best dia ni. tgk mcm kayu ja. ucap dialog pun kaku

Kwn j paksa tgk kl gangster. I tgk le and wow ok gak lakonan dia berbanding abg harun. Mengingatkan i pd nasir bilal khan. So bila movie dia n nora danish kuar, pasal dia hilang igtan accident camtu, kwn i and i teruja la nk gi tgk. ????? Muntah aku tgk lakonan dua2. I still blame director and skrip tak best that's why lakonan hampeh. Pastu dok usya sikit2 drama dia...hmm...mmg dia tak reti berlakon sgt pon. Poyo je lebih. Time kl gangster tu dia kene rasuk kot. Btw, apa jadi kt bini no 2 dia eh?
Quote md_nana 12-10-2020 11:51 AM
aku suka dia berlakon tp sekarang lakonan romantik dia x sehebat dulu.
Quote biozipstar 12-10-2020 11:57 AM
kalau dia buat2 ayat mcm ni.. adakah dia masih baik di mata penerbit?? haha.. ada yg start rasa nak pulaukan tak bila retis2 buat statement.. itu benda yg aku selalu pikir. hahahahahahahahah
Quote LH76 12-10-2020 12:00 PM
Sugatae replied at 12-10-2020 11:50 AM
Kwn j paksa tgk kl gangster. I tgk le and wow ok gak lakonan dia berbanding abg harun. Mengingatka ...

sampai skrg x pnh tgk movie kl gangster penuh spai hbs. klu kluar kat tv tgk jeling2 gitu je x bg phatian sgt jd x tau lakonan dia kat situ mcmna. yg pnh tgk kat drama. tu pun tgk gitu2 je sb bosan dgn lakonan dia. bini 2nd dh ceraikan. x silap serentak cerai dgn 1st.tp dia rujuk balik dgn 1st wife
Quote cikmah78 12-10-2020 12:05 PM
Ig bini dia mmg dh takda ke...
Quote husna_amal 12-10-2020 12:21 PM
Makin ramai lah dalam industri tegur menegur lepas ni. Kemudian bermasam muka pula.
Quote akuHavocczz 12-10-2020 12:37 PM
zaman awak dah berlalu bang...
Quote Cleocatra 12-10-2020 12:53 PM
Aku baru unfollow pokcik ni tadi. Kuat nau berpolitaik skrg. Pastu, cakap pasal solat, tapi pos muka sebeso alam. Poyo ya amat
Quote whadda 12-10-2020 12:54 PM
baru ni tertengok dia berlakon citer ape ntah.. rupa orang tua dah.. badan pon kembang
Quote TomyamPuteh 12-10-2020 12:58 PM
Bila blakon dia suka juih bibir. Ingt hensem kot
Quote bulalof 12-10-2020 12:59 PM
bosannyaaa.....
Quote mamajawie 12-10-2020 01:15 PM
Sugatae replied at 12-10-2020 11:50 AM
Kwn j paksa tgk kl gangster. I tgk le and wow ok gak lakonan dia berbanding abg harun. Mengingatka ...

dah cerai msa sheollss kena tangkap kes pe tah dulu..now aman2 dlm penjara la chuollss

Quote mamajawie 12-10-2020 01:16 PM
Cleocatra replied at 12-10-2020 12:53 PM
Aku baru unfollow pokcik ni tadi. Kuat nau berpolitaik skrg. Pastu, cakap pasal solat, tapi pos muka ...

jangan la tiru gaya saddick tu..amik gmba ke vid sibuk tayang muka besar talam..

Quote Redmyvi 12-10-2020 01:16 PM
cerita yang dia berlakon dgn emma maembong tu mcm bapak dgn ank je aku tgk..
cringe plk rasanya...
Quote RatuDunia94 12-10-2020 01:21 PM
Seingat iols Nabila Huda mmg buat booking fees.. x kira lah jadi atau tidakiranya kalau nak book sheols kena letak deposit gitu.. so kalau cancel duit tu burn lah.. x lah ralat sgt..
Quote Sugatae 12-10-2020 03:50 PM
mamajawie replied at 12-10-2020 05:15 AM
dah cerai msa sheollss kena tangkap kes pe tah dulu..now aman2 dlm penjara la chuollss

Wow! Kalau i jadi bini no 1 adi, i padankan muka je and tak snggup kutip laki ni balik. Geli!

Lihat semua komen(34)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 09:36 PM GMT+8 , Processed in 0.071484 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top