CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Adik Hanis Zalikha Hina Seller Dan Pembeli Choco Jars?

12-10-2020 01:17 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 26220| Komen: 119|Original author: Oleh: kp5x

Description: Menerusi satu video di akaun TikTok milik ogoshbi, individu yang dikatakan adik lelaki kepada Hanis Zalikha telah meluahkan perasaan kecewanya apabila diberi cadanngan untuk menjual Choco Jars.

Kredit foto : TikTok ogoshbi

"Can we normalize bullying people who like choco jars?

"Aku rasa dia macam koko krunch dengan extra diabetes.

"Sumpah, macam 'apa yang sedapnya benda ni ya'?

"Aku nak jual dessert but like everyone is demanding for choco jar and I don't want to sell that."

Menerusi satu video di akaun TikTok milik ogoshbi, individu yang dikatakan adik lelaki kepada Hanis Zalikha telah meluahkan perasaan kecewanya apabila diberi cadanngan untuk menjual Choco Jars.

Video berdurasi kira-kira seminit itu dilihat seperti telah dirakam sejurus selepas dia membeli choco jar daripada seller dan mencubanya.

Ada segelintir yang menyokong, namun ramai yang menegur perbuatannya itu kerana seakan-akan menghina dan cuba menutup pintu rezeki orang lain. 


Jawapan yang diberi pemilik akaun TikTok ogoshbi ini untuk komen-komen yang menegur tersebut juga kelihatan agak bongkak. 


Kredit foto : TikTok ogoshbi

Kredit foto : TikTok ogoshbi

Kredit foto : TikTok ogoshbi

Kredit foto : google

Tidak salah jika ingin mengadu ataupun menegur sesuatu produk tetapi tegurlah dengan cara yang berhemah. - CARI
1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aemon 12-10-2020 01:40 PM
mak nani kan ade thermomix...ko jual bakeri jela
Quote kiah_mai_pulak 12-10-2020 01:42 PM
ooohhh achammtoohhh.. dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn gosip very theeeee ni?
Quote sambaldurian 12-10-2020 01:44 PM
lo akak ko jual produk kilo timbang / oem pun ko x sindir pulak. ngengada2
Quote Kurex 12-10-2020 01:47 PM
Palat apa sampai benda ni pun nak dijadikan gossip?? Cibai!!!!!!!
Quote ninjago 12-10-2020 01:47 PM
well.. he learns from the best pun kan (read: maknani)
Quote salmon-suki 12-10-2020 01:51 PM
Kalau ada related ngn retis,mmg nk kne bkk benang ek?
Quote kirana_22 12-10-2020 01:53 PM
Iols ada cadangan...
Pe kata buat satu lg kategori
"Gosip adik beradik/sedara mara/jiran kepada artis tempatan"
Bosan hokeh yg x kena mengena masuk jd bahan gosip..
Quote haruslah 12-10-2020 01:57 PM
Dia artis ke?
Habis semua sedara mara artis masuk bodgos

Btw choco jar mmg manis pon
Nak2 kalau buat guna choc mura
Rasa gula....buat rasa2 boleh la
Quote YomiuriLandMae 12-10-2020 02:02 PM
kesah plak aku dia adik keknis ke hape.. TT je yg batak dgn kaum kerabat retis2 sangkak ni..
Quote duri_durians 12-10-2020 02:03 PM
adik dia retis ke? jgn semak dalam ni please. thread akak dia yg byk2 tu pun tak terbaca.
Quote newme11 12-10-2020 02:03 PM
biar tegoran itu membawa faedah sikit…...
Quote bakingsoda 12-10-2020 02:04 PM
chocojar mmg mahal pon aku rasa, coklat kalau guna yg murah rasa cam makan minyak. tapi jual berbelas ringgek. aku tak prnah beli tapi adik aku suka beli.
Quote anilanil 12-10-2020 02:05 PM
Buang masa je benang ni. Dah la cite pasal coco jar, bukan retis pulak tu.
Quote pxlbb 12-10-2020 02:17 PM
dey menatang mende ni ahhhh

ini pun jadi isu? lol
Quote husna_amal 12-10-2020 02:22 PM
Pendapat budak je pun. Ramai berkokok dah kenapa.
Quote nazzse 12-10-2020 02:26 PM
So? Perlu ke ummah forum ambil tahu pasal ni.
Goaip murahan sungguh
Quote electricopop 12-10-2020 02:26 PM
haruslah replied at 12-10-2020 01:57 PM
Dia artis ke?
Habis semua sedara mara artis masuk bodgos

Who are herrrrr? Tiberrrr.
Quote Gomea 12-10-2020 02:40 PM
Keciknya gambar. Sakit mata nak zoom
Quote mamichik 12-10-2020 02:42 PM
lahh.. suruh dia pi belajar dari mamasab nak jual mende..klu tak abes, kambus jee kikiki

Lihat semua komen(119)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:34 AM GMT+8 , Processed in 0.075387 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top