CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mona Allen Teringin Nak Jadi Pengkid

11-10-2020 11:09 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7301| Komen: 45|Original author: Oleh: Saiful

Description: Mona Allen teringin nak jadi pengkid. Katanya itu adalah watak yang ingin dicuba dalam lakonannya.
Foto: IG

Mona Allen teringin nak jadi pengkid. Katanya itu adalah watak yang ingin dicuba dalam lakonannya.

Antara watak yang saya ingin cuba dalam lakonan saya adalah gadis pengkid.


"Baru-baru ini, saya ada cuba buat watak pengkid dalam sebuah parodi, tiba-tiba saya rasa suka dengan watak itu dan teringin mencubanya dalam lakonan saya jika berpeluang.

"Selepas ini kalau ada pihak produksi menawarkan watak pengkid, Insya-Allah saya akan terima," katanya kepada Gempak.



Isteri Pekin Ibrahim ini kata, watak sebegitu mampu mencabar kebolehan dirinya sebagai seorang pelakon.

"Watak seperti ini sangat bertentangan dengan diri saya yang sebenar, sebab itu saya mahu mencubanya kerana ia akan mencabar kebolehan saya," tambahnya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote krustykrab 11-10-2020 11:20 AM
Caner ye mona blh terpikat dgn pekin yg nmpk selekeh ni..
Quote Belibis 11-10-2020 11:42 AM
krustykrab: Caner ye mona blh terpikat dgn pekin yg nmpk selekeh ni..

Itu la gaya lelaki.bukan muka putih melepak,bibir merah pink,misai langsung takde.asyik tayang perut 6 pax sajorkkkk.
Quote matbad 11-10-2020 11:46 AM
Belibis: Itu la gaya lelaki.bukan muka putih melepak,bibir merah pink,misai langsung takde.asyik tayang perut 6 pax sajorkkkk.

Betoiii. Mcm si nazimah tu geliiii
Quote tasha 11-10-2020 11:46 AM
Muka lawo tp keras sgt.....
Quote Skydiva 11-10-2020 11:50 AM
Mona ni yg girl " awak nampak biru" tu ke? Lawa die ni. Lelaki2 dalam family aku, baik abang, cousins, pakcik.. semua minat kat die.
Quote Aunty_Acid 11-10-2020 11:51 AM
Dulu pekin bercinta dgn model international kan?
Apa nama dia?
Quote Kurex 11-10-2020 11:55 AM
Jadi pengkid real life macam ara peng & amy af3
Quote RatuDunia94 11-10-2020 12:13 PM
Cliche.. asal nk watak mencabar je kena bawa watak maknyah lah.. pengkid lah.. psiko lah.. walhal watak2 gadis kolej or ceo anak Tan Sri Mansor Megah Holding pon boleh je ko bg kelainan dlm lakonan. Its not about watak. Its about your acting skills.
Quote YomiuriLandMae 11-10-2020 12:38 PM
RatuDunia94 replied at 11-10-2020 12:13 PM
Cliche.. asal nk watak mencabar je kena bawa watak maknyah lah.. pengkid lah.. psiko lah.. walhal wa ...

gitu la taraf pelakon malaysia.. smpi nak kena jilat2 lantai, terpekik terlolong baru dikatakan method.. (read: patin apepa, kak ogy sambal)
Quote padris 11-10-2020 12:46 PM
krustykrab replied at 10-10-2020 08:20 PM
Caner ye mona blh terpikat dgn pekin yg nmpk selekeh ni..

Kann...  Ke dia ni asal kawen.. Asal ada laki..  X kisah laki selebet selekeh...
Quote makadek 11-10-2020 12:47 PM
Rezeki pekin kan..dpt bini howttt letupsss
Quote chenta_dewi 11-10-2020 01:40 PM
krustykrab replied at 11-10-2020 11:20 AM
Caner ye mona blh terpikat dgn pekin yg nmpk selekeh ni..

Penah tgk citer masak dia cakap dia kenal pekin dah lama masa sama2 join modelling..

Lepas tu jumpa balik..pekin approach dia..

Quote TomyamPuteh 11-10-2020 02:47 PM
Pulak dahhhh...
Quote pekaba 11-10-2020 02:49 PM
Dia ni pndai berlakon tak? Tk kenal pon
Quote doubleA 11-10-2020 03:47 PM
Buat jela role play dengan pekik tu dua2 pelakon kan
Quote luvcomot87 11-10-2020 04:13 PM
Skydiva replied at 11-10-2020 11:50 AM
Mona ni yg girl " awak nampak biru" tu ke? Lawa die ni. Lelaki2 dalam family aku, baik abang, cousin ...

Yer.. sheols la munna hafiraniza.. awek celcom blue.. lame x berlakon then branding baru jd mona allen..
Quote luvcomot87 11-10-2020 04:16 PM
pekaba replied at 11-10-2020 02:49 PM
Dia ni pndai berlakon tak? Tk kenal pon

Uols mesti xlayan drama Monalisa yg panjang giler episod smpai naik muak tu eh.. ade sheols ni berlakon dgn zara zya.. i lyn2 gitu je sbb pnjg sgt episodnya
Quote S1nch4n 11-10-2020 05:01 PM
Nak jadi laki pulok dah
Quote kerz 11-10-2020 05:34 PM
Tak payah la sis...nnt nampak trying hard atau fake pulakkkk...blakon je jd bini kena dera..slot samarinda dgn tajuk derita di mana2 dulu kini dan selamanya..mesti rating billionzzz penonton

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.176317 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top