Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Paderi Ditahan Buat 'Threesome' Atas Altar

9-10-2020 03:17 PM Komen: 177
Seorang paderi di Amerika Syarikat ditahan atas dakwaan merakam aksi hubungan seks 'tiga serangkai' (threesome) di atas altar gerejanya.

Paderi Katolik Reverend Travis Clark dari Pearl River, Louisiana terbabit kantoi melakukan hubungan tidak senonoh itu apabila seorang individu menyedari lampu yang masih menyala dan masuk untuk memeriksa di dalam geraja berkenaan.



Saksi berkenaan mendakwa melihat paderi itu sedang berhubungan intim dengan dua wanita memakai korset dan but tumit tinggi. Malah, salah seorang wanita berkenaan merupakan bintang porno.

Menurut laporan Daily Star, ketika kejadian sistem pencahayaan panggung dan mainan seks diletakkan di atas altar itu manakala telefon pintar dipasang pada tripod sedang merakam aksi panas mereka.

Difahamkan, saksi merakam perbuatan mereka sebelum menghubungi polis pada 30 September.

Susulan itu, polis menahan Reverend Clark, Melissa Cheng, 23, dan Mindy Dixon, 41, pada 1 Oktober serte mendakwa mereka melakukan aksi lucah.


Mindy Dixon

Melissa Cheng

Kedua-dua wanita itu dilaporkan mengakui berada di gereja berkenaan untuk melakukan aksi "roleplay" dengan paderi tersebut.

Sementara itu, Nola.com melaporkan, Mindy yang juga bintang porno memuat naik status di media sosial sehari sebelum ke New Orleans untuk bertemu seorang lagi dominatrix (wanita yang mengambil peranan dominan dalam hubungan sadomasokistik) untuk "mencemari rumah Tuhan".


Kredit foto: Pejabat Sherif St. Tammany Parish

Ketiga-tiga mereka berdepan hukuman penjara antara enam bulan hingga tiga tahun jika sabit kesalahan aksi lucah di tempat awam. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 177
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mamakampung 24-10-2020 09:42 PM
calling kakpah farl

Lain-lain Komen

Quote Decaffeinated 9-10-2020 03:18 PM
Dah lama takde thread paderi. Rindu.
Quote pasa 9-10-2020 03:24 PM
Decaffeinated replied at 9-10-2020 03:18 PM
Dah lama takde thread paderi. Rindu.

Dah kau pun malu nak buka.
Quote MissVixen 9-10-2020 03:27 PM
Perempuan tu makeup macam satanist je.
Quote TomyamPuteh 9-10-2020 03:27 PM
Apa kata maideen?
Quote Kurex 9-10-2020 03:32 PM
Mesti benang ni akan sendu dari laungan takbirrrrrrr dari leluhur.. yg dok ratib moslem, isle, meleis, lobai... Masing2 bebird masuk kulup yg berkerak tu balik
Quote eyansss 9-10-2020 03:43 PM
dasar penonggeng agama!!!  
Quote krustykrab 9-10-2020 03:47 PM
Ingatkn paderi takbuat keje2 mcm tu...
Quote rantaikendoq 9-10-2020 03:59 PM


wow, seleranyanya paderi dgn binang porno
Quote c===8 9-10-2020 04:03 PM
ok la dari paderi yg tala bontot kanak2 lelaki
Quote sarah82 9-10-2020 04:07 PM
Tak mengejutkan.. Memandangkan aku pernah tgk criminal paderi layan phonesex dan bunuh isteri lps tu frame kata isteri dia lari dgn lelaki lain..
Quote anonims 9-10-2020 04:09 PM
Mungkin paderi tersebut nak ambil barakah atas altar.
Apa kesah, beliau boleh confess kat paderi lain atau diri sendiri utk mensucikan dosa
Quote sarah82 9-10-2020 04:10 PM
Aku tak jumpa stage name mindy ni..

Kening dia rengsa aku tengok.
Quote rantaikendoq 9-10-2020 04:18 PM
patotnya bos macaw scam gemuk sama shuib je dok altar tu,
Quote brego 9-10-2020 04:18 PM
at 03:51, budak tu mmg cerdik


Quote saviour_09 9-10-2020 04:18 PM
walaweh ko paderi

seleraaaaa lain macam

thread ni habis jauh pun boleh pergi dalam 3 pages je kot

tak cukup kontolbasi geng acah2 liberal nak jenguk
Quote belacan_gurl 9-10-2020 04:19 PM
Adoii tak lawanya muka pompuan porno tu.... cari yg cantikla dah alang2 nk ber3some tu ..  tapi bila tgk muka paderi tu plak....ok bagus ..mmg sepadan shangatttt
Quote sarah82 9-10-2020 04:20 PM
krustykrab replied at 9-10-2020 03:47 PM
Ingatkn paderi takbuat keje2 mcm tu...

Nah aku share kes Paderi


Ni kes Nuns/Sisters



Kes ni buat aku sedih sangat.. Nun muda ni mati dibunuh sebab dia nak dedahkan kes sexual harassment paderi terhadap budak2 perempuan sekolah catholic


Tu belum lagi kes2 dari sami2 buddha dan hindu..

Sebab tu aku gelak saja org2 yg dok perli islam kononnya teruk...kononnya Urban tapi nampak sangat la malas membaca.
Quote sarah82 9-10-2020 04:22 PM
saviour_09 replied at 9-10-2020 04:18 PM
walaweh ko paderi

seleraaaaa lain macam

Ang rasa depa berani meh? Thread politik pun masuk yg depa boleh kecam.. Thread yg depa x leh kecam mana berani masuk.. Spesis eggless.
Quote sarah82 9-10-2020 04:28 PM
Ni antara kes2 sex skandal melibatkan paderi






Lihat semua komen(177)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top