Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ummi Nazeera Bersyukur, Tawaran Berlakon Tak Putus-Putus

9-10-2020 02:20 PM| Komen: 29

Sejak kembali aktif berlakon Ogos lepas, tawaran lakonan sentiasa ada kata Ummi Nazeera.

Foto: IG
"Saya syukur dengan rezeki diberikan dalam bidang ini. Tapi, saya perasan juga apabila saya kembali aktif berlakon pada Ogos tahun lalu, alhamdulillah tawaran lakonan sentiasa ada. Mungkin berkat izin keluarga dan suami.

"Setiap projek saya terima, saya akan bincang dengan keluarga dulu. Sebab saya jenis 'family person' dan mungkin sebab itu juga rezeki datang. Kalau suami tak izin, saya tak buat. Tapi, setakat ini dia izinkan, sebab itu saya buat.



"Selepas saya bersalin, saya ambil masa setahun berehat bagi memastikan anak sudah besar sedikit. Apabila dia tengok dan kasihankan saya yang rindukan berlakon sebab ia sebahagian saya, jadi dia izinkan. Asal saja saya tahu apa perlu dibuat dan sebaliknya," katanya kepada Harian Metro.

Tambah Ummi dia beruntung kerana selalu dapat tawaran yang menggandingkan dirinya dengan barisan pelakon hebat.



"Saya suka dan tak rasa berlakon pun apabila bergandingan dengan pelakon hebat lain. Tapi, kalau tengok sekarang banyak telefilem atau drama macam itu.

"Malah, sudah banyak juga cerita yang tak fokus pada watak utama saja. Watak pembantu juga kuat bagi menarik minat penonton. Memang kena macam ni sebenarnya," tambahnya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
5
0
Komen: 29
Komen

Previous : Zali Rusli Tak Tiru Haqiem Rusli

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote syamzana 10-10-2020 11:33 PM
YomiuriLandMae replied at 9-10-2020 10:14 PM
oooo business apa dia buat? and dah dpt dato?? nmpk muda jer..

busines family tilam/kusi yg ada span/ape entah lagi. sume tender gomen tudm/tldm/hospital (kerusi ruang menunggu yg ada span lembut2) disapu company depa. skrg ni tatau la bisnes ape lg dah bercambah2 kot.

abg dia mmg muda pun...tua setahun je dr ummi ni.

Lain-lain Komen

Quote GegarVaganja 9-10-2020 02:27 PM
Berlakon dengan Tawan V ke yang tak putus-putus tu?

Quote shaiy 9-10-2020 02:57 PM
rengsa tgk dia skrg bertiktok gedik
Quote shernazz 9-10-2020 03:10 PM
Baju ummi yang corak kotak kotak tu cam sarung bantal umah iols..
Aishhhh
Quote awenda507 9-10-2020 03:44 PM
Harap2 dapat labuhkn tudung tu mcm awal2  bertudung dlu.
Quote husna_amal 9-10-2020 03:45 PM
Ummi Nazeera ni nampak humble je orangnya.
Quote YomiuriLandMae 9-10-2020 04:35 PM
since dah kuar benang psl ummi nazeera ni kan iols nak OT jap..

abgnya or adik wateva which one si nazreem tu khunsa ke apa chuols?? dkt IG skjp jd pompuan skjp jd lelaki.. konpius iols.. pastu plak jadi pompuan lawa btol jadi lelaki pun hensem btol..
Quote Thecatnextdoor 9-10-2020 04:37 PM
Mcm mana followers social media celeb malaysia ni ramai sgt eh sampai 1.5 juta mmg org malaysia cerdik it ehh
Actor fav sis lee joon gi tu pn ig followers 300k something je
Quote damian_lee 9-10-2020 04:54 PM
I still xleh move on dengan filem BISIK PADA LANGIT chuolsssssssssssss

harap boleh buat pilem mcm tu tapi versi corona ...... mesti best
Quote NoraAnne 9-10-2020 06:02 PM
Tak berlakon pon takper anak orka dia ni
Quote salmon-suki 9-10-2020 07:20 PM
Dulu labuh je tudung dia ni tp acah2 alim..now tudung makin singkat ..ntah lerrr...nasib baik papan di depan tu. Sama laa dgn "suwithat" mesia ...makin lama makin singkat,ketat dan papan..
Quote captainQUE 9-10-2020 10:03 PM
YomiuriLandMae replied at 9-10-2020 04:35 PM
since dah kuar benang psl ummi nazeera ni kan iols nak OT jap..

abgnya or adik wateva which one s ...

Abang Dia... bukan calang businessman Dia tu, Tak silap dah dapat Dato... bukan Dato beli yer... Dia lelaki tulen tapi minat Barbie... soal nafsu tu wallahualam... tapi Dia Banyak collection beg channel warna pink... even hummer Dia pun warna pink...
Quote NonaNaga 9-10-2020 10:12 PM
abgnya karibun Fazura.....betullah tu jadi pempuan santek..jadi lelaki so handsom Dato Nazreem
Nazzy Fazzy and Manny
Quote dudaberhias 9-10-2020 10:14 PM
Thecatnextdoor replied at 9-10-2020 04:37 PM
Mcm mana followers social media celeb malaysia ni ramai sgt eh sampai 1.5 juta mmg org malaysia cerd ...

beli la kaka bukan mahal pun...

search je smm panel... iols pun pakai untuk bisnes bagi nampak bisnes jota2 dan international...
Quote YomiuriLandMae 9-10-2020 10:14 PM
captainQUE replied at 9-10-2020 10:03 PM
Abang Dia... bukan calang businessman Dia tu, Tak silap dah dapat Dato... bukan Dato beli yer... D ...

oooo business apa dia buat? and dah dpt dato?? nmpk muda jer..
Quote dudaberhias 9-10-2020 10:16 PM
captainQUE replied at 9-10-2020 10:03 PM
Abang Dia... bukan calang businessman Dia tu, Tak silap dah dapat Dato... bukan Dato beli yer... D ...

dia jadi laki helokk... jadi perempuan pun not bad...

tapi sah2 ler bottom kaka takkan laki straight merait nak berpakaian gitu
Quote Joysparta 9-10-2020 10:21 PM
salmon-suki replied at 9-10-2020 07:20 PM
Dulu labuh je tudung dia ni tp acah2 alim..now tudung makin singkat ..ntah lerrr...nasib baik papan  ...

Tau dah sape..jap pesen itik jerut leher..pakai ketat berbonjol nampak bukit.jap2 len nampak bukit sebelah..kekdg labuh penuh xnampak bukit...mcm2 pesen..
Quote salmon-suki 9-10-2020 11:36 PM
Joysparta replied at 9-10-2020 10:21 PM
Tau dah sape..jap pesen itik jerut leher..pakai ketat berbonjol nampak bukit.jap2 len nampak bukit ...

Kekeke~shhhhhh...nti marah plak pemuja suwithat tuh..
Quote Sugatae 10-10-2020 01:45 AM
Dia ni berlakon ok gak la. Tapi dah napa nak bertik tok bagai? Hish rengsa betoi tgk retis tak hbs2 dgn tik tok ni
Quote dudaberhias 10-10-2020 01:49 AM
Sugatae replied at 10-10-2020 01:45 AM
Dia ni berlakon ok gak la. Tapi dah napa nak bertik tok bagai? Hish rengsa betoi tgk retis tak hbs2  ...

Selalu yang bertiktok ni kurang kasih sayang. Jom pakat2 curahkan kasih sayang dekat retis2 yang bertiktok ni macam bamtah.

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top