Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bapa Rogol Anak 10 Bulan, Sempat Google ‘Bagaimana Nak Tahu Bayi Sudah Mati’

9-10-2020 01:22 PM Komen: 13
Seorang bapa tergamak merogol bayi kandungnya sendiri.

Laporan Penn Live menyatakan, lebih sadis apabila pemeriksaan yang dilakukan pada telefon bimbitnya mendapati tertuduh, Austin Stevens telah melakukan carian di Google berkenaan “Jika bayi berhenti bernafas,” “Bayi saya tidak bernafas,” dan “Bagaimana untuk mengetahui sama ada bayi itu sudah mati?” sebelum dia menelefon polis.

Austin Stevens, Kredit foto: ABC6
Mangsa, Zara yang merupakan bayi berusia 10 bulan mati di rumahnya sendiri.

Difahamkan bayi berkenaan tidak memberikan sebarang tindak balas apbila paramedik tiba di tempat kejadian dan menghembuskan nafas terkahirnya di hospital.

Zara, Kredit foto: Facebook

Montgomery County DA Kevin R. Steele berkata, "Kes ini adalah sesuatu yang membimbangkan. Tak dapat dibayangkan trauma, merogol anak, diikuti dengan tindakan bapanya yang langsung tidak mencuba untuk meyelamatkan mangsa."

Stevens kini berdepan dengan tuduhan serang seksual yang kejam. -CARI



 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote AmandaRollins 9-10-2020 07:58 PM
Im speechless..syurga tempat baby tu..

Lain-lain Komen

Quote sarah82 9-10-2020 02:18 PM
Binatang tau sygkan anak. Aku harap.. Hamjad ni 24 jam sehari 7 hari seminggu 365 hari setahun kena anal dgn banduan lain.
Quote diiyanazakaria 9-10-2020 03:06 PM
sarah82 replied at 9-10-2020 02:18 PM
Binatang tau sygkan anak. Aku harap.. Hamjad ni 24 jam sehari 7 hari seminggu 365 hari setahun kena  ...

Aminnnnn.. iolls pun doakan sama, smpai tut die plak tkoyak kena rabak
Quote pinklepie 9-10-2020 03:14 PM
sarah82 replied at 9-10-2020 06:18 AM
Binatang tau sygkan anak. Aku harap.. Hamjad ni 24 jam sehari 7 hari seminggu 365 hari setahun kena  ...

Jangan nanti buat rayuan nak jaga mak kat kampung sudahla
Quote sarah82 9-10-2020 03:30 PM
pinklepie replied at 9-10-2020 03:14 PM
Jangan nanti buat rayuan nak jaga mak kat kampung sudahla

Diaorg takkan guna alasan tu.
Quote sarah82 9-10-2020 03:31 PM
diiyanazakaria replied at 9-10-2020 03:06 PM
Aminnnnn.. iolls pun doakan sama, smpai tut die plak tkoyak kena rabak

Baru 10 bulan.. Dan anak sendiri walaupun bukan sah taraf..
Quote husna_amal 9-10-2020 03:40 PM
Teruknya bapa macam ni. Lagi teruk dari b@bi.
Quote lavendernovella 9-10-2020 03:56 PM
Mmg hancus lah esok masuk jail dikerjakan jailer2 yg ada. Dorang bab kanak2 mmg pantang  
Quote Abam_Leh 9-10-2020 03:59 PM
Lepas ni mohon warden penjara bagi dia phone untuk dia google


cara yang betul untuk kutip sabun dalam penjara ...  


Quote pinklepie 9-10-2020 06:12 PM
sarah82 replied at 9-10-2020 07:30 AM
Diaorg takkan guna alasan tu.

Hahaha mana la tahu sebab dah tak tahan kena bedal dgn banduan dalam sel
Quote sarah82 9-10-2020 06:18 PM
pinklepie replied at 9-10-2020 06:12 PM
Hahaha mana la tahu sebab dah tak tahan kena bedal dgn banduan dalam sel

Mungkin akan guna alasan tidak waras
Quote jue10 9-10-2020 06:27 PM
Sial Babi pny Manusia!!!! Rogol la aajinh!!!
Quote Cassieopeia 9-10-2020 07:43 PM
aduh murung aku baca berita ni. binatangpun syg anak oiii n baby tu 10 bln baru xkn dah bernafsu tgk
Quote AmandaRollins 9-10-2020 07:58 PM
Im speechless..syurga tempat baby tu..

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top