Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Minum Air Kumur, Ain Edruce Dilabel Pengotor

8-10-2020 01:52 PM| Komen: 45

Berkumur dan terus minum air, aksi Ain Edruce ini nampaknya menimbulkan pelbagai rekasi daripada netizen.

Segelintir menyifatkannya tindakan yang dilakukan di depan suaminya itu lucu dan menghiburkan.


Seorang pengguna Twitter memuat naik video tersebut dan jelas terhibur dengan lawak selebriti itu.

Malah ada yang terhibur melihat reaksi si suami.

Foto: IG
Bagaimanapun sesetengan netizen pula beranggapan apa yang dilakukan Ain itu adalah kotor dan geli.

Pengotor kata mereka.

Baca komen bawah ini:


Mengulas mengenai video terseut, Ain kata itu dalah caranya bermesra dengan suami.

"Definisi sweet kitorang," tulisnya.


Apa pendapat anda? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 45
Komen

Previous : Elisya Sandha Bakal Menantu Sheila Rusly?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote b_n_c 12-10-2020 09:48 PM
MissQwerty replied at 9-10-2020 11:41 AM
Ceh minum air kumur sendiri geli ke weh?...mulut sendiri..bukan ada apa pn dalam mulut tu kan kecual ...

sendirri buat mmg tak geli uols...

yang gelinya tunjuk dekat org...ewwwww

Lain-lain Komen

Quote bulalof 8-10-2020 01:54 PM
non educated material. not be be follow by sane human being.
Quote Kurex 8-10-2020 02:04 PM
Tak bermutunya gosip retis sekarang ni!!!!!! Minum air kumur pun macam dah jadi cerita besar. Kalau dia telan kahak balik, mau ada benang sama sampai 2-3.. dah tu, petik dari twitter, ig.. palat anda sgt tebal!!
Quote Cocoais 8-10-2020 02:05 PM
Yang ni pun jadi cerita
Quote Hoola 8-10-2020 02:10 PM
Moga generasi tahanairku di masa mendatang masih mengekalkan adab walau dimana sjmereka berada..malaysia yg tkenal dgn adab dan sopan.
Mogakita masih mmpu mnjadi ibubapa pendidik dlm melahirkan anak2 generasi hr ini dan mndatang.
Quote BoongaKertas 8-10-2020 02:14 PM
iols ingtkan sbb iols dah tua yg buat iols rasa ape dia buat tu tak kelakar. aduhai.
Quote husna_amal 8-10-2020 02:26 PM
Mudah buat cerita sekarang. Ciduk kat twitter dan instagram je.
Quote mamajawie 8-10-2020 02:32 PM
bila tengok muka sheollss kat video statik tu ingatkan mare kuda padi..baru nak kecam awat si kuda padi downgrade pilih boifren muka sendu..ehehehehheh
Quote seri_mawr 8-10-2020 02:40 PM
aku tggk dia review rumah dia masa dia amik air dari frezer and kumur2 telan...kat situ jugak aku stop...hahahhaha
kembang tekak...
Quote Belibis 8-10-2020 02:47 PM
Bukan telan sperma laki punnnnb..takde makna nak kembang2 tekaknya.{:cryrun
Quote YomiuriLandMae 8-10-2020 02:49 PM
cmne ye iols nak apply utk jadi wartawan cari?
kalo cmni je gaya gossip nya iols pun nak gak jadi wartawan cari..
Quote Lelli 8-10-2020 02:57 PM
Iols terbaca minum air ketum
Air kumur rupanya..totapppp la jua
Quote QNQQ 8-10-2020 03:04 PM
alahai... gosip gini je ke??? x thrilllll
Quote amyainsamad 8-10-2020 03:12 PM
Quote arm_band 8-10-2020 05:58 PM
hahahahahhhh

takpe laa buka benang camni pun.. boleh aku komen gelak2 sambil kutip kacang
Quote TomyamPuteh 8-10-2020 06:04 PM
Ain edruce lawa. Itu sapa pon x leh nafikan..
Quote TerataiMelur02 8-10-2020 06:04 PM
Tp husband ain ni memang sempoi jawapan2 dia pun kelakar
Quote Hikaripinky 8-10-2020 06:45 PM
Nexttt hihihiih
Quote RatuDunia94 8-10-2020 08:20 PM
Tgok muka laki yg dia kahwin pon dah tau Ain ni sejenis pengotor
Quote Nenasketum 8-10-2020 08:27 PM
Dia laki bini sungguh seswai ek, dedua muka pecah rumah. (Tanda I’m not into this Edruce biatch )

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top