Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kantoi Video Lucah, Luna Maya Nak Bunuh Diri

8-10-2020 11:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 62

Sekitar tahun 2010 dulu, Luna Maya dan Ariel menggemparkan dunia hiburan dengan kontroversi video lucah mereka.

Kejadian tersebut menyebabkan kerjaya kedua-duanya merudum. Bagi yang dah lupa, Ariel disumbat ke dalam penjara kerana video tersebut.


Sepuluh tahun sudah berlalu dan Luna Maya yang sebelum ini mengelak untuk berbicara mengenainya kini sudah lebih terbuka untuk mengungkap perasaanya mengenai kejadian tersebut.

"Saya ingat lagi enam bulan pertama, satu tahun pertama sangat berat untuk saya.

"Bukan setahun, tapi tiga bulan pertama ya. Berat dan sangat sulit untuk saya," katanya ketika berborak dalam YouTube Eko Patrio.

Foto: IG
Hal tersebut pernah menyebabkan Luna terfikir untuk membunuh diri.

"Waktu itu rasanya macam nak mati," tambahnya.



"Sebenarnya saya bukan rasa nak mati sebab putus asa, tapi kerana tak tahan dibuli dan dihina.

"Sebab saya fikir kalau semua orang sudah tidak suka dan hanya tahu menghina saya, mengapa perlu saya hidup lagi? Lebih baik mati supaya semua orang tenang."

Kini dia lebih berani menghadapi kehidupannya dan mengambil pelajaran atas apa yang berlaku. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
1
0
Komen: 62
Komen

Previous : 'Captain America' Pun Hilang Sabar Dengan Presiden Donald Trump

Next       : Di Usia 19 Tahun, Tegar Septian Bergelar Bapa

Komen Terbaru

Quote ctamira 15-11-2020 08:46 PM
lattehazelnut replied at 14-11-2020 05:40 PM
I surprise xkuar versi kusi merah luna maya

boleh jadi sudah tukar warna kerusi sis.. warna merah tu dah lama nau.. dah penuh dengan dna...hihi

Lain-lain Komen

Quote doubleA 8-10-2020 11:56 AM
Hidup je lagi
Quote lattehazelnut 8-10-2020 11:57 AM
Time org bz fikir covid kau bukak balik cerita ni.. mkay..
Quote Belibis 8-10-2020 11:58 AM
Not bad....time tu laaaa.Kalau sekarang sila ke kuburan jooooo.
Quote syakuntala 8-10-2020 12:05 PM
mcm mn boleh bangkit kembali?
Quote Hikaripinky 8-10-2020 12:05 PM
Cite dh basiii
Quote Kurex 8-10-2020 12:11 PM
"gue janji gue padem"
Quote rospinki 8-10-2020 12:20 PM
bodo indon sgup dia up citer sex vid dia nk up kan balik dipersada seni yg semakin sendu
Quote CiliPadiSedap 8-10-2020 12:34 PM
badan dia xcantik pun dalam 3gp, lagi cantik sista vokuru berkemban tepi sungai golok sambil bakar jagung  manis
Quote Normabaru 8-10-2020 12:35 PM
Laaaa.. Ape kes cite lama.. Ingtkn still xserik
Quote AbukRokok 8-10-2020 12:42 PM
kesian...sedap sama sama
yang lelaki masuk penjara
Quote printercomel 8-10-2020 01:39 PM
Sebabkn dia la printer jumpe video tu dlm hp pasangan dan menyebablan hubungan kami berakhir

Tak bole hadam bila pasangan kita orgasm sebab tengok body perempuan lain
Quote prettyuglybabe 8-10-2020 01:59 PM
orang pun dah tak ingat dia pulak yang ungkit lagi..
Quote ikanmasin 8-10-2020 02:11 PM
kenapa nak ungkit kisah yg memalukan itu..sendiri jg yg bercerita...
Quote Frank.Castle 8-10-2020 02:23 PM

baby malu eaa - ariel
Quote husna_amal 8-10-2020 02:36 PM
Patut diorang ni bersara je dari dunia hiburan.
Quote mamajawie 8-10-2020 02:38 PM
benda da lepas lagi nak dibuka pekung lak..kang dak2 bbnu yg xpenah google vid ko ngn ariel peterporn dok cari n upload kat socmed ko gak yg merempan..

retis bodoh sendiri cari pasal.
Quote girlfridayz 8-10-2020 02:46 PM

ni dia ke ariel yang cakap?
kalau dengan cut tari tu ariel yang rekod kan..
Quote Artemesiaa 8-10-2020 03:15 PM
Dah makin sendu sejak kemunculan ramai artis baru macam cendawan selepas hujan kat sana.  Dia juga nampak lebih berusia sangat walau berpakaian muda.
Quote sue_liah 8-10-2020 03:32 PM
dulu malu mcm nk mati..skrg ni apo bangga la pulak ada video ngesek .

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top