Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Zarina Anjoulie Tayang Gambar Bedah Bibir, Tutup Ruangan Komen

8-10-2020 11:38 AM|Olehz; Saiful| Komen: 105

Kredit foto: IG
Gambar yang dimuat naik Zarina Anjoulie baru-baru ini telah menimbulkan pelbagai spekulasi.

Gambar yang menunjukkan keadaan bibirnya yang baru melakukan pembedahan di sebuah klinik pembedahan kecantikan itu menjadi bualan hangat netizen.


Menerusi Instagram, pelakon ini memaklumkan yang dia sedang melakukan 'sesuatu' pada bibirnya dan akan berkongsi lebih lanjut mengenainya nanti.

Fixing my lips at @my_gorgeous_clinic , nanti Anju buat video ok,” tulisnya ringkas.


Dapat dilihat ada kesan garisan darah di bibir bahagian atas.

Netizen mula mempertikaikan tindakannya itu yang dianggap sebagai mengubah kejadian Tuhan.


Namun ramai juga yang positif dan mengatakan mungkin Anju ada masalah dengan bibirnya sehingga terpaksa melakukan pembedahan.

Bagaimanapun ruangan komennya ditutup tak lama selepas itu.

Tunggu sahajalh penjelasan Anju nanti ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 105
Komen

Previous : Main Kayu Tiga Dengan Dua Lelaki! Muizz Masih Sayang Nadia

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote pempem 16-10-2020 04:38 PM

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 8-10-2020 11:43 AM
Mak aihh.. kena jahit kat anggota lain pun dh sakit ini kan pula kat bibir.. sanggup nya..
Quote Belibis 8-10-2020 11:49 AM
RatuDunia94: Mak aihh.. kena jahit kat anggota lain pun dh sakit ini kan pula kat bibir.. sanggup nya..

Asalkan cantikkkkk( kununnya laaa)
Quote kirana_22 8-10-2020 11:52 AM
Aku nak tengok lama mana je laki dia mampu bertahan dgn si locah ni.
Quote TomyamPuteh 8-10-2020 11:53 AM
Yg kt leher si zarina annpokiee tu tattoo ke?
Quote YomiuriLandMae 8-10-2020 11:57 AM
wadefak la weyy pegi jahit dekat bibir..
Quote MisXoXo 8-10-2020 12:00 PM
Jgn lah pengaruh remaja2 luar sana anju oiiiiiii..ajak org ubah kejadian tuhan.
Quote ayorsuam 8-10-2020 12:02 PM
Dia merepair nak bagi even looking...sebelum ni kan uneven plumpiness nya ittew...

Kekadang aku layan gak live dia ni...seronok gak tengok dia melahar orang....u aint shit bitch..aaagitew
Quote syakuntala 8-10-2020 12:07 PM
klu tgk video mata asyik fokus kat bibir dia, lebih2 time mkn.. mmg nmpk lain bibir dan mulut masa mengunyah
Quote Kurex 8-10-2020 12:08 PM
Tetap buruk yach
Quote Hikaripinky 8-10-2020 12:11 PM
Smcm2 skrg
Quote Mina2215 8-10-2020 12:15 PM
Bak kata pepatah london: beauty is pain
Quote tuntasha 8-10-2020 12:15 PM
Dia buat lip filler dulu  kan. Bila buat dgn yg tak bertauliah leh jadi senget bengkok bibir. Banyak da kes camni . Tu kena minor surgery. Lenkali check sekali tek yg dah overload dgn filler tu. Kalau ikotkan cara proper and expert orang pun tek tak guna filler.
Quote amyainsamad 8-10-2020 12:22 PM
rasa dia btlkn bibir dia tu...teruk sgt rupanya senget
Quote gujiwa 8-10-2020 12:22 PM
mcm mane nak makan.. iols kena aczema kat bibir merana weiii..
Quote toynme 8-10-2020 12:26 PM
tuntasha replied at 8-10-2020 12:15 PM
Dia buat lip filler dulu  kan. Bila buat dgn yg tak bertauliah leh jadi senget bengkok bibir. Banyak ...

aku pun rasa dia punya filler tu botched sbb tu kena repair...thats okay...aku sokong je sebab bila dia bebel tu mcm bibir aku plak yg ke depan
Quote Normabaru 8-10-2020 12:34 PM
Kenapa kaka nmpk laki dia mcm che B versi cerah skit n matang? Bahahaha
Quote Orix 8-10-2020 12:40 PM
tergigit bibir pun rasa mcm nak pengsan sakitnya, inikan pulak kena jahit full sepanjang2 bibir tu, lepas habis bius tak sakit ke eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Quote bottombikini 8-10-2020 12:44 PM
yas ke tu? makin bagai johan pas kawin ni eh

time dia melahar retis2 lembu time pkp tu cam helok je badan si yas
Quote BoongaKertas 8-10-2020 12:47 PM
iols yg ngilu tgkkkkk. apooo

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top