Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tayang Foto Bercumbu, Hunny Madu Nak Kahwin Dengan Kekasih Itali

7-10-2020 11:55 AM| Komen: 302

Hunny Madu mengakui hubungan dengan kekasihnya yang berasal dari Itali semakin serius.

Kata Hunny, dia dan Fedrighi Francesco sudah saling berjumpa dengan keluarga masing-masing.

Kredit foto: IG
“Hubungan kami agak serius setakat ini tetapi jika ada apa-apa saya akan umumkannya nanti.

“Kami juga sudah berjumpa dengan keluarga masing-masing, malah dia sangat rapat dengan keluarga saya.

“Kebetulan pula, dia sudah lama tidak bercuti dan keluarganya juga jauh di Itali. Jadi sebab itu kami mengajaknya bercuti sekali.

“Saya rasa tak salah pun dia ikut sekali kerana dia pun berkongsi bilik dengan adik lelaki saya di sana,” katanya seperti dipetik di Gempak.


Di Instagram, penyanyi ini juga ada berkongsi foto mesra dengan kekasihnya ketika bercuti ke Langkawi.

“Anak-anak saya sayangkan dia sebaba dia seorang yang penyanyang dan suka membuat lawak. Jadi mereka sudah mula rapat."


Buat pengetahuan Francesco merupakan cef antarabangsa yang bertugas di sebuah restoran mewah ibu kota sejak 2018. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
1
Komen: 302
Komen

Previous : "Walau Sepatah Fitnah, Aku Takkan Ampunkan" - Zulin Aziz

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote sranua 26-10-2020 09:53 AM
Dah kahwin pun nak kena tunjuk ke ....Jodoh dengan yg sekufu.

Lain-lain Komen

Quote cikdot 7-10-2020 11:57 AM
Baru nak tanya lol
Quote Themilo 7-10-2020 11:58 AM
kemain melayu urban, foto bercumbuan selambe je upload di IG.. untung la kau takde fan base di kalangan warga flat PPR, felda-felda & acik-acik slot akasia / samarinda cyst.. kalau ada, memanh menggelupuh sekor-sekor nak bash kau..  
Quote fadz84 7-10-2020 12:00 PM
Themilo replied at 7-10-2020 11:58 AM
kemain melayu urban, foto bercumbuan selambe je upload di IG.. untung la kau takde fan base di kalan ...

Kan nasib baik fanbase dari kalangan bangsar bubble je.. hehe
Quote minahmanja 7-10-2020 12:01 PM
iols sebenarnye tk paham jenis org mcm ni.. upload pic yg bukan2, pastu ckp dont judge la.. famili lebih tau la...bla3..
Quote doodlediddle 7-10-2020 12:02 PM
Yg PALING PELIK SEKALI, okay je kan mak ayah tgk mereka bercumbuan itu tnpa ade ikatan yg sah? Kalau mak Bapak aku, mmg dah kne lompang dah den ni. Well..dressing tu xyah ckp lah Tp xkn sampai kissing in front of you and the kids without having a sacred knot together is ‘fine’ for you???? Eh aku pulak yg panas. But who cares...bukan keturunan2 ku dan Amat2 lah minta dijauhkan.
Quote TerataiMelur02 7-10-2020 12:02 PM
La... BARU merancang nak nikah ke, ingatkan dah halal.
Ok la.. Semoga d permudahkan urusan ya
Quote lea_kdo 7-10-2020 12:03 PM
jap. she is melayu kah?
Quote ifanonline 7-10-2020 12:04 PM
wanita melayu sekarang lebih hebat dari lelaki melayu!
Quote dudaberhias 7-10-2020 12:05 PM
Themilo replied at 7-10-2020 11:58 AM
kemain melayu urban, foto bercumbuan selambe je upload di IG.. untung la kau takde fan base di kalan ...

mujur yang follow sheolss area2 residence duduk sebelah klcc dan pavillion...

kalau yang follow tu residence2 dekat felda nun dengan flat pprt harus kena cerca tak habis scroll
Quote Perawankota 7-10-2020 12:05 PM
Urban family. What do you aspect
Quote miracle_forever 7-10-2020 12:06 PM
ye la sgt kongsi bilik dgn adik lelaki dia...
Quote me12345 7-10-2020 12:06 PM
Ingatkan dh kawin...
Quote Rotisserie 7-10-2020 12:08 PM
Urban urban pn, mati esok2 ke kubur jua
Quote dudaberhias 7-10-2020 12:09 PM
miracle_forever replied at 7-10-2020 12:06 PM
ye la sgt kongsi bilik dgn adik lelaki dia...

katil pun di pecahkan untuk tido asing2... walaupun awal2 memang dah booking bilik king bed...

aa gittew khennn kaka.... alhamdulilah
Quote newme11 7-10-2020 12:10 PM
ingatkan dah kawen!!!
Quote RatuDunia94 7-10-2020 12:11 PM
Good job girl! Sorang lg retis malaysia yg couple dgn kokesen.. hopefully sampai jinjang pelamin lah.. cepat2 membiakkan lebih ramai anak2 berwajah pan asian.. cer ko tgok muka anak dia dgn laki melayu keturunan leluhur habis. X padan dgn keurbanan family deols.. muka sekor2 x ubah penghuni pinggir sungai ciliwung indon.. iols mmg meraikan ummah melayu yg kahwin kokesen utk membaiki keturunan..
Quote Kurex 7-10-2020 12:15 PM
Urban berkerak
Quote Normabaru 7-10-2020 12:18 PM
Mmg nama hunny tu ade madu ke
Quote pavlovachoc 7-10-2020 12:23 PM
Untung lerr dpt kokosen

Lihat semua komen(302)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top