Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hawa Rizwana Tak Kisah Suami Kerja Apa, Asalkan Setia

7-10-2020 11:40 AM| Komen: 14

Hawa Rizwana tak mampu nak elak menjadi bahan gosip memandangkan namanya yang sedang mendaki puncak populariti.

Sebelum ini dia dikatakan menjalinkan hubungan istimewa dengan Zizan Razak namun dia menafikannya.

Foto: IG

"Orang kata saya rapat dengan Zizan... Sebenarnya, tidak betul. Kami hanya berjumpa kerana mempunyai minat dalam sukan basikal.

"Buat masa ini, saya selesa berkawan dengan sesiapa sahaja. Saya tidak terfikir hendak mencari pasangan, sebab terlalu sibuk dengan karier dan pada masa sama, masih belajar," katanya kepada BH Online.


Tambah pembaca berita ini lagi dia tak mahu gopoh mencari cinta dan selesa untuk tidak didekati mana-mana jejaka.

"Saya meletakkan niat utama untuk bekerja dahulu. Jadi, memang tidak nampak arah mencari teman hidup lagi," tambahnya. 

Mengenai ciri-ciri lelaki idaman, Hawa mengharapkan lelaki yang bertanggungjawab.


"Saya tidak pernah meletakkan syarat jenis pekerjaan, cuma apa yang penting, dia mesti bertanggungjawab. Dia juga mesti setia dan menerima saya seadanya.

"Bagi saya, semua wanita ada impian sama." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Previous : "Walau Sepatah Fitnah, Aku Takkan Ampunkan" - Zulin Aziz

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote pichee 19-10-2020 11:59 AM
nnt nk tgk hsbd die keje apa...


Lain-lain Komen

Quote Kurex 7-10-2020 11:47 AM
WHO ARE YOUSSS
Bosannya la gosip kalau calon suami, tak kisah kerja apa, tak kisah macam mana.. hujung2 kawen anak orka, tak pun dato..

Btw jantannya kaki kau dik.... Sikit hari lagi akan ada cerita pakai sarong kaki pulak.. tengok je la nanti
Quote bakingsoda 7-10-2020 12:02 PM
makin lama makin sama dgn muka diana rafar
Quote Perawankota 7-10-2020 12:14 PM
OK awak.. Tapi yg penting org tu mesti pocket tebal kan
Quote little_sis 7-10-2020 12:18 PM
aku tgk cam ada iras a.aida.. ker a.aida yg ada iras dia ni..
Quote RatuDunia94 7-10-2020 12:31 PM
X kisah kerja apa asalkan gaji setahun lebih 100K minimum..
Quote Belibis 7-10-2020 02:28 PM
little_sis: aku tgk cam ada iras a.aida.. ker a.aida yg ada iras dia ni..

Ini menjatuhkan maruah dia dan menaikkan maruah a aida.
Quote husna_amal 7-10-2020 03:54 PM
Nak jadi the next mira filzah ke ni...
Quote ChemicalRomance 7-10-2020 04:33 PM
Tak kisah kerja apa... atau tak kerja sekalipun... asalkan ber$$$
Quote gigahertz 7-10-2020 08:00 PM
Kurex: WHO ARE YOUSSSBosannya la gosip kalau calon suami, tak kisah kerja apa, tak kisah macam mana.. hujung2 kawen anak orka, tak pun dato.. Btw jantannya k ...

Muka dia comel xpe
Quote NazRysha 8-10-2020 09:42 AM
dia ni xcantik sgt kan
Quote mamajawie 8-10-2020 10:28 AM
takut iollss tengok gambar last tu..kakinya seremmm...

btw muka cm diana rafar bukan lofake..period!!
Quote irvene 18-10-2020 02:31 PM
hidung besar, cakap sengau & kaki karat
Quote adaakukesah 18-10-2020 09:13 PM
Dia ni mengacara tak best langsung. Jenih tak malaih bukak mulut.
Quote pichee 19-10-2020 11:59 AM
nnt nk tgk hsbd die keje apa...


Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top