Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pakaian Anak Terlalu Seksi, Che Ta Dikritik Netizen

7-10-2020 10:34 AM| Komen: 105

Anak perempuan Rozita Che Wan pun sama glamour macam ibunya.

Kalau tengok di Instagram memang geram dengan gelagat comel Aaisyah Dhia Rhana ini.

Foto: IG
Semakin pandai bergaya tapi ada pula timbul cerita kurang enak apabila pakaiannya dikatakan terlalu seksi dan terdedah.

Semuanya bermula bila Rozita atau lebih dikenali sebagai Che Ta memuat naik gambar mereka berdua.



Aaisyah dilihat mengenakan dress berwarna turquoise dan skirt kuning.

Ada netizen yang menegur Che Ta supaya lebih berhati-hati memilih pakaian anaknya kerana ia mungkin akan menarik minat golongan pedofilia.



Ada juga yang menyarankan Che Ta agar mengajar anaknya memakai pakaian yang selaras dengan ajaran Islam.

Kalau tidak diajar dari kecil bila lagi kata mereka.

Bagaimanapaun Che Ta tidak memberi sebarang komen balasan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 105
Komen

Previous : "Walau Sepatah Fitnah, Aku Takkan Ampunkan" - Zulin Aziz

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote armin 23-10-2020 03:16 PM
Comel ecah ni tp air muka ikut zain sangat.

Lain-lain Komen

Quote manehnya 7-10-2020 10:37 AM
Dia manaleh kena tegoq

Tp dia doakan anak dia each jd anak yg solehah...
Quote kakyungpilah85 7-10-2020 10:39 AM
Xpela nekta.. Kalau anak ko jd modal capmelan pedo pon anak ko kan.. Dah ko belanja..

Yang rambut blonde tu bulu sampai pangkal peha.. Yekkkssssss
Quote husna_amal 7-10-2020 10:41 AM
Rupa zain dah macam lelaki pertengahan umur je.
Quote adeqbun 7-10-2020 10:44 AM
xrisau die blonde tu peluk2 anak die..xbaca berita agaknye makcik ni..tp ai dh nmpk aura2 gedik bimbo si ecah ni..
Quote YomiuriLandMae 7-10-2020 10:46 AM
alah anak dia lantak lah.. time kecik2 ni la ada chance nak menyeksi.. nnt kang dah besar dah tabley mau lg teruk dicerca ummah tipikal meleis..
Quote BicaraHatiku 7-10-2020 10:47 AM
shadinggggg...tak teragak-agak yach.
Quote ariellin 7-10-2020 10:49 AM
muka ecah kopipes abg dia
Quote kechikchomel 7-10-2020 10:49 AM
nekta...kalau uollss nak bagi ecah tu menyeksi tu ikut uollss la. tapi JANGAN UPLOADDDDD!!!
sangat mengundang ok!
Quote CocoCily 7-10-2020 10:55 AM
pedo ada di mana mana. mak bapak tak pernah nak belajar.

btw, ecah dah macam mak dia la senyum ternganga bila snap photo
Quote epal21 7-10-2020 10:58 AM
Iols tengok diana dalam diana & roma tu elok aje takde bermekap, baju pun normal aje macam budak2. Ni aaisyah dgn bermekapnya & baju sexy. Buat apa nak jadikan budak tu macam remaja.
Quote Kurex 7-10-2020 11:02 AM
Why zain whyyyy
Quote cmf_premierleag 7-10-2020 11:06 AM
ecah ni mcm tua sebelum usia jah
Quote bakingsoda 7-10-2020 11:10 AM
diaa mcm takleh hidup kalau tak sedondon 24jam
Quote zeetot 7-10-2020 11:12 AM
Tolong lah tengok docu netflix "Abducted in Plain Sight". Baru tau macam mana jijikkkknya pedophile ni.
Quote Cyempaka 7-10-2020 11:13 AM
Kesian ecah.  Muka comel tapi dikelilingi orang2 bodoh
Quote prettyuglybabe 7-10-2020 11:24 AM
baru 6 tahun anak dia?
macam dah nak abis sekolah rupanya..
budak lagi dah rupa orang tua..
kesiannya..
Quote Normabaru 7-10-2020 11:33 AM
Jgn nnt ank ko jd nympho dh la ye
Quote da_vinci 7-10-2020 11:41 AM
dia megah anak dia lawa, that's why laaaaaaaa.....cik Ta nih nampak sgt kurang membaca, kurang ambil tau hal2 spt pedophile.....beza sgt dgn Lara, si ecah nih
Quote stingerstorm 7-10-2020 11:48 AM
da_vinci replied at 7-10-2020 11:41 AM
dia megah anak dia lawa, that's why laaaaaaaa.....cik Ta nih nampak sgt kurang membaca, kurang ambil ...

Pazz  pun mesti kurang membaca kheunz?dah umur piyed..masih tak berhijab....

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top