Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Walau Sepatah Fitnah, Aku Takkan Ampunkan" - Zulin Aziz

7-10-2020 11:48 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 54



Menerusi laman Twitter, selebriti Zulin Aziz membuat kenyataan kepada netizen bahawa dia tidak akan maafkan mereka yang memfitnahnya.

Ianya dipercayai gara-gara 'ada yang menuduhnya antara artis yang terlibat dengan pemilik 'Macau Scam'.


Foto : Twitter

'Macau Scam' yang mengakibatkan kerugian hampir RM75 juta menerusi laporan Harian Metro didalangi sepasang suami isteri iaitu Dato Addy Kana dan Datin Alya Suhaila. Mereka 'mencuci duit' dengan menggunakan populariti artis menerusi pelbagai perniagaan. Antara artis yang didakwa terlibat ialah Shuib Sepahtu.

Bertitik tolak dari situ, ada yang mengaitkan pembabitan Zulin Aziz yang didakwa rakan kepada Alya.



Foto : Twitter

Bagaimanapun, ada pula netizen yang menyatakan rakan sebenar kepada 'Macau Scam' ini sebenarnya Farah Mendoza dan bukannya Zulin.


Foto : Twitter

Oh! Begitu ceritanya. Jadi, netizen pun, janganlah main tuduh-tuduh kalau tiada bukti ya. Kesian Zulin Aziz, tiba-tiba jadi mangsa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
2
0
0
Komen: 54
Komen

Previous : Mimi Fly Jalani Rawatan Mental Selepas Bercerai

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote Eliadaisy83 8-10-2020 12:49 PM
Konon kurus sebab diet...pastu jual produk kurus, alih2 rupanya operate usus... patutla kurus mendadak.

Lain-lain Komen

Quote newme11 7-10-2020 11:53 AM
TIBERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Quote Perawankota 7-10-2020 12:08 PM
Kalau tak merempan x sah.. Tapi aku mmg tertanya2 dari dulu, dia mmg anak orka ke? Tgk lifestyle dia pon not bad
Quote zuriey 7-10-2020 12:13 PM
Cop dia buang usus gak ke..#tanyaje
Quote Kurex 7-10-2020 12:23 PM
Bagus jugak ada org fotnah, kalau tak asyik ceita pasal jantan je
Quote Sugatae 7-10-2020 12:27 PM
Dia ni dari dulu semacam je peel nye.
Quote budakshinchan 7-10-2020 12:30 PM
Quote TomyamPuteh 7-10-2020 12:47 PM
Aku sbnrnya blh je nk hadap si zulin ni. Bg aku dia berbakat jgk la.
Quote nuril86 7-10-2020 12:52 PM
zulin masuk forum eyh... {:nose
Quote auntyjems 7-10-2020 12:52 PM
tlibat dgn scam ke tidak taktau la.. but ada je ZA ni bercoti dgn tinyah n fm nih.. tak silap last yr, kira diorg ni close jgk laa
Quote cikdot 7-10-2020 12:54 PM
Edited by cikdot at 7-10-2020 12:55 PM

Memang maybe ko tak buat, tapi ko betul2 tau ke org sekeliling, biz partner ko (kalau ada) dapat duit dari sumber mana, halal ke tidak..kalau semua halal toyyiban then  baguslah
Quote blue^panther 7-10-2020 12:58 PM
Poyonya la hai retis ni, macam la dia tak de mengata membawang orang kat belakang. Aku syak dia baca kat forum, sbb tetiba jer merempan. Mana ada paper kaitkan dia sebelum ni kan, choii la kau ni tibaiunta.....
Quote fishcracker 7-10-2020 01:26 PM
zuriey replied at 7-10-2020 12:13 PM
Cop dia buang usus gak ke..#tanyaje

Ha iol pun nak tau jugak #busybody
Quote cikgojesss 7-10-2020 01:28 PM
terdampar je la senang takde orang nak mengata
Quote lea_kdo 7-10-2020 01:30 PM
dari dulu nk tanya,

dia ni buat BS ke?
Quote abangadek 7-10-2020 01:30 PM
patut xdak jantan mau kt hang.. binsingggg
Quote edayildiz 7-10-2020 01:44 PM
awat la rasa dia ada negative vibes..
elok lg sherry..
Quote mamaneesa 7-10-2020 01:59 PM
ada je gambar dia ni dgn tinyah tu...celebrate besday tinyah
Quote rainbowrainz 7-10-2020 02:03 PM
Iols baca jeee
Quote Mamason 7-10-2020 02:04 PM
Makin kurus dan cantik...diharapkan cara berpakaian pun jgn lah membalut badan yg makin kurus itu...sesuai dgn imej menutup aurat... dan bukan membalut aurat...

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top