Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Henry Golding Tak Kekok Lakon Adegan Cium Mulut Kaum Sejenis

29-9-2020 11:59 AM| Komen: 133

Selepas semakin popular menempa nama di layar perak Hollywood, Henry Golding bikin panas pula apabila melakonkan watak lelaki homoseksual.


Kredit foto: IMDb

Dalam trailer tular filem terbaharunya berjudul Monsoon di YouTube, Henry dilihat mengambil risiko melakukan adegan sensual sesama lelaki dan mencium mulut dua bintang filem berkenaan yang mana salah seorangnya ialah Parker Sawyers.

Bagaimanapun, Henry sendiri mengakui tidak kekok melakonkan adegan sedemikian.


Kredit foto: IMDb

"Saya pernah menjadi penggaya rambut, jadi persekitaran bersama lelaki homoseksual tidak kekok bagi saya. Saya faham dan menghormati mereka," jelasnya dipetik dari Gempak.

Filem arahan Hong Khaou itu mengisahkan kehidupan Kit (Henry) kembali ke negara asalnya, Vietnam untuk mencari asal-usulnya ditayangkan kali pertama di Festival Filem Antarabangsa Karlovy Vary pada Jun tahun lalu, sekali gus mencetuskan pelbagai pandangan umum.


Kredit foto: IMDb

Pun begitu, Monsoon meraih rating yang membanggakan selepas ditayangkan di United Kingdom sejak 25 September lalu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
0
2
Komen: 133
Komen

Previous : Sepupu Lelong Set IV Ada DNA Michael Jackson

Next       : Kylie Jenner Belikan Anak Beg Sekolah Harga RM42,000

Komen Terbaru

Quote aammyy 15-12-2020 06:03 PM
exclusive_vvip replied at 30-9-2020 08:45 PM
Di mata iols, dia ni xde hensem sgt..dlm movies mcm pelik je bila camera shoot dia dari certain angl ...

Paling kepam dlm movie A Simple Favor. Muka mcm baru bgn tido, rambut mcm sarang tebuan. Yiihh! Untung dpt kiss dua heroin walaupun kepam. Tu je i boleh ckp

Lain-lain Komen

Quote duri_durians 29-9-2020 10:23 AM
asal boleh je la brother nak tempa nama di hollywood
Quote Ritacomels 29-9-2020 10:27 AM
Buruk nya partner dia tuh,eiii selera lak nk bercomolot bagai,ke lepas tu bilas ngan clorox
Quote Kurex 29-9-2020 10:37 AM
Dah tgk dekat twitter... Iols tak terkejut pun
Quote mazenahtinah 29-9-2020 10:39 AM
Kurex replied at 29-9-2020 10:37 AM
Dah tgk dekat twitter... Iols tak terkejut pun

Ada bogel2 x uolssss
Quote limaubali007 29-9-2020 10:39 AM
Uweekkksssss... Nk jadi aktor Hollywood mmg kena gadai maruah.. Jijiks nyaa
Quote mimi77 29-9-2020 10:40 AM
ewwwwwwwwww henry..cerita apa ni?
Quote toynme 29-9-2020 10:42 AM
Korang jgn la kolot...dia kan kapik pastu nak break Hollywood mmg la kena follow
Quote kiah_mai_pulak 29-9-2020 10:44 AM
lantak dia lah mazenohtinoh oiii.. yg kau menggelabah tetkssss tu dh kenapa? ko nk kita semua kat sini mggelabah teksssss jua mcm kau mazenohtinoh oi??
Quote Kurex 29-9-2020 10:44 AM
mazenahtinah replied at 29-9-2020 10:39 AM
Ada bogel2 x uolssss

Ada bukak baju sambil comolot... Takde adegan nampak buntut / kulop...
Quote imanjannah 29-9-2020 10:49 AM
hollywood..emm tak terkejut pun
Quote buragazz 29-9-2020 10:58 AM
semalam aku nampak kat twidder dia dengan mamat black.. semolot... aku cam what the hell tapi tgk sampai habis..
Quote Kurex 29-9-2020 10:59 AM
buragazz replied at 29-9-2020 10:58 AM
semalam aku nampak kat twidder dia dengan mamat black.. semolot... aku cam what the hell tapi tgk sa ...

Mesti tunggu scene semburit kan.....
Quote ALDRIN 29-9-2020 11:01 AM
Kurex replied at 29-9-2020 10:44 AM
Ada bukak baju sambil comolot... Takde adegan nampak buntut / kulop...

Advance ko @Kurex.

Quote prettyuglybabe 29-9-2020 11:05 AM
wow.. once u go black u never go back gituuuuu...
Quote Kurex 29-9-2020 11:06 AM
ALDRIN replied at 29-9-2020 11:01 AM
Advance ko @Kurex.

Aku search "abg sado" dekat twitter, keluar video henry ni padahal tujuan asal nak belajar anatomi & stuktur badan je...
Quote Orix 29-9-2020 11:09 AM
aiyoh heols dh level hollywood, xde isu pong....... ramai jah retis hollywood berlakon gay lg extreme dr cemolot
Quote hady_vit 29-9-2020 11:11 AM
demi kelangsungan hidup di Hollywood kann....kang tolak, kata homophobic
Quote unguaurora 29-9-2020 11:19 AM
So heshe penyokong golongan pelangi x cukup 1 warna la ye dok?
Quote azimodin 29-9-2020 11:26 AM
Apa nak heran. heouls bukan muslim pon, lantak dia la nak pelangi ke, pink ke, mak ko hijo ke.

Lihat semua komen(133)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top