Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Walaupun Masuk Penjara, Bella Astillah Tetap Bangga Dengan Aliff Aziz

28-9-2020 02:18 PM| Komen: 34

Aliff Aziz dipenjara dua minggu selepas didapati bersalah mencuri dan berkelakuan tidak senonoh.

Segelintir pihak menganggap yang penyanyi ini langsung tidak serik melakukan kesilapan berulang kali.


Bagaimanapun isterinya, Bella Astillah tetap berbangga kerana suaminya itu tidak melarikan diri dan mengakui kesilapan yang dilakukannya.

Foto: IG
"Ramai yang mendoakan tapi ada juga yang kata dia buat hal lagi sedangkan itu kes lama. Saya bangga dia mengaku kesalahan. Pada saya, Aliff dah terima balasan di dunia dan dia pun sedang memperbaiki diri. Saya selalu berpesan supaya sentiasa kuat.

"Dia pun tak lari daripada apa yang dah dilakukan. Kes itu tak terlalu berat tapi di Singapura sangat tegas," katanya kepada mStar Online.



Bagusnya dapat isteri macam Bella, sentiasa menyokong dan memaafkan segala kesalah suami. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 34
Komen

Previous : Puteri Sarah Beri Bayangan Syamsul Yusof Curang?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote stingerhotshot 28-10-2020 02:23 PM
LadyCarefree replied at 28-10-2020 02:10 PM
Lantak ko nak ceramah ke nak maki ke apa ke. Janji ko happy acah2 azwan ali kat forum ni.

Sebab itewww aku tanya, bila kau seolah kehairanan tanpa batasang ttg rezeki org lain dlm bentuk popularitinya or what not...kau ni islam keww nak persoalkan rezeki org lain yg dikurniakan olehNYA?

Ada jawapan tak?

Kehkehkehkeh




Lain-lain Komen

Quote tulus 28-9-2020 02:21 PM
Ciri2 isteri solehah
Quote prettyuglybabe 28-9-2020 02:35 PM
kalau dah _odoh tak ke mana...
Quote Nana_Man 28-9-2020 02:35 PM
Kes tak terlalu berat kau ckp?????? Nk tunggu alip amik pisau bunuh org baru kes berat???
Quote mamajawie 28-9-2020 02:41 PM
bangga somi ex con??eh siyes la bellbo
Quote sharlenetexas 28-9-2020 02:41 PM
Boring.....


Quote Rainrein 28-9-2020 02:54 PM
Kesian anak anak dapat mak x berapa nak cerdik
Quote TomyamPuteh 28-9-2020 03:09 PM
Gila x bangga. Bkn smua laki org msk penjara
Quote husna_amal 28-9-2020 03:14 PM
Mungkin lagi besar kesalahan lagi rasa bangga.
Quote salmon-suki 28-9-2020 03:25 PM
Tot sooooo{:smile
Quote keds 28-9-2020 04:19 PM
Hehehe,.......
Quote mamaida28 28-9-2020 05:31 PM
kita doakan yg baik utk mereka lah..semoga dpt perbaiki diri.. mana tau kan sepanjang dihukum, allah swt berikan hidayah dan pengajaran yg baik utk alif
Quote Lylyna 28-9-2020 05:33 PM
Dah mcm kene mandrem dah kau ni bellah
Quote Redmyvi 28-9-2020 06:52 PM
dia nk tnjuk dia lah isteri paling supportive di dunia.. apa pn alip buat aku akan tetap di sisi mu
Quote MontanaHannah 28-9-2020 07:07 PM
Xpe lah ,yg penting ko rasa bangga.
Quote evilcooler 28-9-2020 07:13 PM
TomyamPuteh replied at 28-9-2020 03:09 PM
Gila x bangga. Bkn smua laki org msk penjara

LMAO ni lawak
Quote acikbajuhijau 28-9-2020 08:43 PM
Kesian kau ni dik. U deserve better but you very the ... one.
Quote acikbajuhijau 28-9-2020 08:44 PM
TomyamPuteh replied at 28-9-2020 07:09 AM
Gila x bangga. Bkn smua laki org msk penjara

Tu la.. tak semua org mampu laki masuk penjara. Bragging rights.
Quote ashcroft86 28-9-2020 08:48 PM
Xpe la Bella. Demi sebatang terung yang enak. Alip ni pon herlokkkk kannn.
Quote slyfynx 28-9-2020 08:56 PM
Bagusnya dapat isteri macam Bella, sentiasa menyokong dan memaafkan segala kesalah suami. -CARI


Nak puji sampai eja pun x abis.
Lantak ko la Bella.
Hidup ko, biar ko yang decide.

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top