Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Puteri Sarah Beri Bayangan Syamsul Yusof Curang?

28-9-2020 01:56 PM| Komen: 252

Perkongsian di Instastory pelakon Puteri Sarah Liyana seolah-olah memberi bayangan berlaku kecurangan dalam rumah tangganya dengan pelakon dan pengarah Syamsul Yusof.



"Curang adalah pilihan, bukan kesalahan.

"Curang ini perlu kerja keras. Kena padam semua mesej, sentiasa lock telefon, kena fikir banyak ayat untuk menipu.

"Terlalu susah untuk curang. Lebih baik setia," antara petikan mengenai curang yang dikongsi Sarah.

Malah, Sarah juga meluahkan harapannya agar tahun 2021 dapat memberi kebahagiaan kepadanya dan anak-anak tanpa menyebut nama Syamsul. 



 
Kredit foto: IG Sarah

Sementara itu, Syamsul sebelum ini enggan memberi sebarang komen berhubung situasi rumah tangga mereka, sebaliknya meminta orang ramai menghormati privasinya. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 252
Komen

Previous : Penat Jadi Pelakon, Siti Saleha Tak Ambil Drama Rantaian Panjang

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote QNQQ 8-10-2020 03:42 PM
Sol sol sollll

Lain-lain Komen

Quote newyork 28-9-2020 02:00 PM
Hmmm sedih jugak anak2 kecik2 comel. Harus si syamsul ni dah byk kali curang.. move on sarah, Sol ni anak org kaya dr kecik, apa nak semua dpt org larang pun tak jln, ikut suka hati dia.. semoga dpt mencari kebahgiaan...
Quote Fazzbulous 28-9-2020 02:05 PM
xpelah sarah..buat la pilihan yg terbaik..yang boleh bahagiakn diri u,anak2 u..
Quote Kancilkering 28-9-2020 02:08 PM
jadi lah macam alip n bella....your marriage your decision
Quote rosasen 28-9-2020 02:09 PM
kaya cantik pn x jamin bahagia.. hmm...
Quote rotijohanz 28-9-2020 02:09 PM
tak phm la aku....
dpt bini brubah jd solehah baik tutup aurat....
tapi laki pulak curang...

tapi yg dpt bini sosial liar xdgr ckp...
laki plak baik tak curang....

hidup mmg pelik
Quote sleepandream 28-9-2020 02:09 PM
kalau betul curang, sape agaknye orang ketiga ye...
retis jugak kah
Quote amira_safia 28-9-2020 02:12 PM
Kadang2 pelik manusia ni kan ... Allah dah bagi isteri yang cantik, baik & berubah kearah kebaikkan dan anak2 yang comel, kaya, apa lagi yang kita cari dan tak mencukupi ... masih lagi tak mensyukuri nikmat yang Allah beri ...
Quote haruno_sakura 28-9-2020 02:13 PM
berapa byk thread nk bukak psl dorang ni?
kumpul dlm 1 thread je x boleh ke?
Quote tulus 28-9-2020 02:16 PM
Lelaki kan boleh kahwin 4 jika mampu & berlaku adil. Wanita islam kena redha.
Quote Mina2215 28-9-2020 02:21 PM
Aku tengok mcm Apek Senario td sebelum baca tajuk.
Quote duri_durians 28-9-2020 02:22 PM
kenapa nak buka banyak thread pasal satu isu ni?
takleh update kat thread sedia ada ke?
punya la excited nampak mcm ada thread baru sekali isu yg sama 3, 4 helai thread pasal kes dorang.

semakkkkk nye lahhhh
Quote ajinomotonosuga 28-9-2020 02:23 PM
rotijohanz replied at 28-9-2020 02:09 PM
tak phm la aku....
dpt bini brubah jd solehah baik tutup aurat....
tapi laki pulak curang...

Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

Nk gak pari bakor keee aaa haruan semilang bako cecah air asam aaa

Ni ari ari melantak.cheese cake jee..mentang ler ko tu urban berkerak..bosan laa

Lelaki fitrah depa polygamous..banyak or multi partners..pasei tu syarak tetapkan 4 je ..pasei tu bakal isteri bleh syarat klo nikah dia tokleh poligami..klo buat so jatuh talak satu..bolehhhh..sebab apa? Sebab fitrah jantan..tapi bab ni berkait kemampuan zahir n batin laaa..misal mcm sultan..jutawan etc
Quote duri_durians 28-9-2020 02:24 PM
setiap kali dia up status mmg kena buka thread baru ke?

mengecewakan!

dik awak tu pun bawak2 la diammm.

takde class dik duk up mesej orang2 yg bg nasihat. simpan hadam utk diri sendiri dah la.

dah mcm share feedback or review product pulak. orang pun berebut2 hantar mesej dgn harapan adik ni update kt media sosial beliau.

Quote imanda 28-9-2020 02:41 PM
ajinomotonosuga replied at 28-9-2020 02:23 PM
Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

bini mcm makanan eh?
tapiiiii yelah ade jugak org suka mkn kicap sejak umo 2 tahun smp lanjut usia. tetap setia dgn kicap. xde kicap xsah hidup gigil2 kalo xde. ksian sarah xsperti kicap.
Quote kualibesi 28-9-2020 02:44 PM
bukan hidup if xde masalah dan dugaan, semoga kuat lah ya, benar dalam perkahwinan terlalu byk dugaan, kahwin bukan untuk sehari dua, kalau boleh mesti nak bertahan selamanya..

maka, berpaksikan Tuhan, hidup la kita dalam rahmahNya, jaga rumah tangga elok2,, even curang adalah pilihan
Quote JiEunTak 28-9-2020 02:44 PM
Masa dia kawen ngan sol dlu pun ramai x puaih ati, cana dia leh dpt anak orka dan diterima dgn baik oleh kelorga mertua....
wpun masa silam nya nampak kelam bagi kita, tapi dia end up ber'bahagia'...

Nah... ni mungkin karma bagi dia dunia...
kita yg memerhati nih, jadi lah sebagai pengajaran...
tah esok lusa, masa kita pula utk berduka, asbab dari perbuatan silam kita...

wallahualam.
Quote imogenBones 28-9-2020 02:45 PM
ajinomotonosuga replied at 28-9-2020 02:23 PM
Tak pelik..ko tu yg baru kuo dari kurungan Covid!!

Ariii ari mkn ikan kembong..muokkk laaa

I perempuan , everytime I met an interesting cute guy...I nak je kat dia...so macam Mana?
Quote sharlenetexas 28-9-2020 02:45 PM
Ketinggalan zamanlah wartawan cari dalam kelas tersendiri
Quote kuchenta_81 28-9-2020 02:46 PM
Ingat dia pergi Ipoh tu dengan Syamsul sebab baca caption still mention lakinya tu.
Agaknya bawa hati luka merana kot, cuti2 makan angin.

Lihat semua komen(252)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top