Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cikgu Lawa Goda Pelajar OKU 14 Tahun

Oleh: Cari-Azza|28-9-2020 04:58 PM Komen: 56





"Saya tak sangka seorang yang pernah berbual dengan saya mengenai prestasi anak, tetapi sebenarnya mempunyai niat tidak baik terhadap anak bawah umur saya."

Seorang pembantu guru wanita, Allyssa Gustafson, 24,  didakwa melakukan perbuatan yang menjurus ke arah hubungan seks dengan pelajarnya, 14, yang mempunyai masalah kelainan upaya (OKU).

Terdahulu, Allyssa menggoda budak lelaki itu dengan menghantar gambar dan videonya memakai pakaian dalam. Malah, dia juga sempat bertemu ibu mangsa iketika mengajar di Circle Academy in Urbana, Illinois.


Foto : Daily Star

Perkara itu terbongkar apabila pelajar itu menunjukkan mesej, gambar dan video Allyssa kepada ibunya.

"Banyak kali mesej dihantar kepada anak saya termasuklah gambar, kata-kata lucah dan video dihantar kepadanya."


Foto : Daily Star

Allysa kini berhadapan tuduhan seksual yang serius kerana membabitkan mangsa bawah umur dan kini menunggu keputusan mahkamah untuk dipenjarakan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
1
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mrsLucky 30-9-2020 08:15 AM
Allyssa Gustafson, 24, entered a guilty plea Monday for aggravated criminal sexual abuse stemming from an innapropritate relationship with a student at Circle Academy in Urbana, the News-Gazette reported.

She had allegedly engaged in at least five sexual encounters with the teen boy beginning in March 2019 when he was enrolled at the school, which specializes in teaching children with behavioral and emotional challenges

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 28-9-2020 05:12 PM
Kokesen pedo.
Pasti thread tak laku.
Quote sukacactus 28-9-2020 05:21 PM
Rupa bkn buruk pun tp budak jg yg nak ko goda
Quote krustykrab 28-9-2020 05:33 PM
Ish...aku mcm x leh terima pompuan yg suka ngeseks budak kecik sbb naluri pompuan kan sayangkan kekanak mcm seorg ibu..
Quote KIM.K 28-9-2020 05:38 PM
Nak tanya OKU apa..ED ke
Quote padris 28-9-2020 05:50 PM
Memang jenis fetish bernafsu & terangsang kat budak2 ni..
Quote sambaldurian 28-9-2020 05:50 PM
OKU cmne tu, klu OKU cm joo won dlm good doctor, won bin dlm citer Mother, or mcm forrest gump, tu cikgu tu nk try tu.
Quote slavehunter 28-9-2020 05:51 PM
Perempuan pun ada jer pedo, jangan tuduh lelaki jer.
Quote gigahertz 28-9-2020 05:52 PM
krustykrab replied at 28-9-2020 09:33 AM
Ish...aku mcm x leh terima pompuan yg suka ngeseks budak kecik sbb naluri pompuan kan sayangkan keka ...

I lagi tercabar maruah sebab takde cikgu nak goda i walaupun i bukan OKU
Quote sarah82 28-9-2020 06:05 PM
Pedo bukan terhad pada lelaki sahaja..tapi juga pada wanita.
Quote sarah82 28-9-2020 06:06 PM
sharlenetexas replied at 28-9-2020 05:12 PM
Kokesen pedo.
Pasti thread tak laku.

Chuols.. Kita spam thread ni dgn kongsi link2 pedo kita tau.
Quote damsel_fiji 28-9-2020 06:10 PM
lawa filter jah pon
Quote buapakperut 28-9-2020 06:11 PM
fetish lain mcm walaupun muka lawa. cari jela pakwe betul3 takyah ko nk pelik2 duh
Quote weezerfan 28-9-2020 06:19 PM
Nape byk kes cikgu perempuan eyh. Jarang dgr cikgu laki.. Ke kalau laki x dikira pedo
Quote Supersirap 28-9-2020 06:20 PM
Penyakit betul gadis ini
Quote Ed_Lyn 28-9-2020 07:14 PM
Dah ada 2 org anak cikgu ni...  Jgn lah ko buat benda2 tak senonoh plak kat anak ko..
Quote belilies 28-9-2020 07:43 PM
Iols dah nak saspek sheols skandal bapa budak tu td. Tp bila fikir2 kan takkanlah sheols tak dedahkan. Jd kensel hipotesis
Quote pooh~key 28-9-2020 08:07 PM
sharlenetexas replied at 28-9-2020 05:12 PM
Kokesen pedo.
Pasti thread tak laku.

Betul tu sis. Akak lagi suka kutuk kalau pelakunya seorang muslim berkopiah dekkk... confirm meriah thread sis.
Quote sharlenetexas 28-9-2020 08:08 PM
pooh~key replied at 28-9-2020 08:07 PM
Betul tu sis. Akak lagi suka kutuk kalau pelakunya seorang muslim berkopiah dekkk... confirm meria ...

Betul tu kak pooh.
Quote sharlenetexas 28-9-2020 08:09 PM
sarah82 replied at 28-9-2020 06:06 PM
Chuols.. Kita spam thread ni dgn kongsi link2 pedo kita tau.

Selak2 throwback kisah epstein

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top