Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rumah Lama Bersama Engku Emran Dah Jual, Laudya Cynthia Bella Bakal Masuk Rumah Baru

26-9-2020 11:39 AM|Oleh: Saiful| Komen: 14

Foto: IG
Laudya Cynthia Bella khabarnya akan mendiami rumah baru tak lama lagi.

Media Indonesia melaporkan, rumah tersebut sedang menjalani proses pengubahsuaian.


Pelakon ini sempat berkongsi beberapa foto kediaman mewahnya melalui IG Stories.

"Masih dalam proses," tulisnya ringkas.



Sebelum ini Laudya didakwa mahu menjual rumah yang didiami bersama bekas suaminya, Engku Emran.

Difahamkan rumah yang terletak di Jakarta, Indonesia itu sudah pun dijual dengan harga kira-kira RM3.6 juta. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 14
Komen

Previous : Dah Kenapa Sanggup Beli Seluar Dalam Terpakai DJ Seksi Harga RM14,000?

Next       : Sepupu Lelong Set IV Ada DNA Michael Jackson

Komen Terbaru

Quote Capoicapoi 18-10-2020 09:33 PM
cantik LCB ni

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 26-9-2020 01:37 PM
Kesian tgk LCB ni.. Nk kata xlawa.. Lawa.. Nk kata xbaik..Baik je.. Nk kata xmenarik..Followers je berpuluh juta.. Tak sangka dah pegang status J...

Betulla... Jodoh pertemuan rahsia tuhan...
Quote Analisaxx 26-9-2020 05:36 PM
Iols follow ig LCB. Kalau tak silap renovate rumah yg dia ddk sekarang ni. Rumah yg dijual tu rumah lain dah lama dia iklankan nak jual masa still dgn EE lagi. Rumah kosong takde org duduk kena byr tax lagi. Sheols kan waktu tu ulang alik jkt-kl
Quote Analisaxx 26-9-2020 05:38 PM
Normabaru replied at 26-9-2020 01:37 PM
Kesian tgk LCB ni.. Nk kata xlawa.. Lawa.. Nk kata xbaik..Baik je.. Nk kata xmenarik..Followers je b ...

Kan. Tak tahu betul2 reason dorang cerai kan. Semoga jumpa jodoh yg lebih serasi
Quote nazzse 26-9-2020 10:17 PM
Lawa plak lcb lepas cerai. Masa dgn ee kepam manjang
Quote belilies 26-9-2020 10:52 PM
First time iols tengok cita sheols yg lentera merah tu. Masa tu sheols tak femes sangat and susah nak cari movie yg sheols jd lead
Quote diggerr 27-9-2020 12:35 AM
You go girl
Quote swateng1 28-9-2020 09:16 AM
cantik sangat laudyia ni..
Quote husna_amal 28-9-2020 09:53 AM
Dapat isteri macam ni pun engku emran tak hargai. Harap jangan kecewakan perasaan perempuan lain lagi.
Quote Cocoais 5-10-2020 07:05 AM
Sikit punya cantik pun disia siakan
Quote nubook 5-10-2020 08:18 PM
Tenang je tengok muka bella ni. Mohon bertemu jodoh dengan lelaki yg akan jaga and treat dia better than EE did.
Quote obria 6-10-2020 12:27 PM
Cantiknya LCB
Quote QNQQ 8-10-2020 03:47 PM
Cantiknyaaaa
Quote iolss 17-10-2020 11:04 PM
lawa sgguh dia ni..
Quote Capoicapoi 18-10-2020 09:33 PM
cantik LCB ni

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top