Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lebih 300,000 Kondom Terpakai Dipek Semula Untuk Dijual

24-9-2020 03:07 PM Komen: 40
Pihak berkuasa Vietnam merampas lebih 300,000 kondom terpakai yang didakwa akan dijual semula dalam serbuan di sebuah gudang di wilayah Binh Duong pada 19 September.

Metro melaporkan, kondom itu dibersih dan dikeringkan sebelum membentuknya semula dengan dildo kayu pelbagai saiz dan dipek semula untuk dijual.



Pemilik gudang berkenaan, Pham Thi Thanh Ngoc, 33, yang ditahan mengaku menerima kondom terpakai setiap bulan daripada individu tidak dikenali.

Wanita itu mendedahkan dia ditugaskan untuk membersih, mengering dan menjadikan kondom berkenaan kelihatan seperti baru sebelum dijual semula.

Difahamkan, kondom berkenaan akan dihapuskan segera kerana dianggap sebagai sisa perubatan berbahaya.


Kredit foto: Metro

Bagaimanapun, tidak diketahui sudah berapa banyak kondom terpakai yang terjual.

Menurut laporan media tempatan, kondom terpakai itu dibekalkan kepada hotel dan gerai berhampiran di sekitar wilayah berkenaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 39
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Centurion 26-9-2020 12:30 PM
ultra78 replied at 25-9-2020 11:24 PM
Pakai kayu tu utk gulung balik kondom.

Kot2 hari dia tengah menggulung tu time dia in heat

Lain-lain Komen

Quote missyL 24-9-2020 03:11 PM
Ewwwwww..
Quote padris 24-9-2020 03:15 PM
Yukss..  
Ni sama gak mcm guna fc mask terpakai..  
Quote husna_amal 24-9-2020 03:20 PM
eee jijiksss
Quote slavehunter 24-9-2020 03:21 PM
Tau pulak dia kutip kat mana? Rumah hookers ker apa....
Quote Kurex 24-9-2020 03:21 PM
Ehhhhh jijik gila
Quote biozipstar 24-9-2020 03:24 PM
euwwwww xde kirjaan.
Quote sharlenetexas 24-9-2020 03:30 PM
Kondom terpakai ni ada dibuat getah ikat rambut.

Quote matchstick 24-9-2020 03:31 PM
Mahal sgt ke kondom kt sana smpi nk jual yg terpakai..
Quote sawi_bayam 24-9-2020 03:46 PM
HIV noks {:thief
Quote TomyamPuteh 24-9-2020 03:47 PM
Terpaling jijiksss...
Quote Gianna111 24-9-2020 03:54 PM
LOYA TEKAK
Quote kuzaime 24-9-2020 04:01 PM
macam ni punya kes pun ada
Quote ziezot 24-9-2020 04:20 PM
Eeewww
Quote addved 24-9-2020 04:32 PM
My gawddd, disgusting
Quote Atata 24-9-2020 04:33 PM
matchstick replied at 24-9-2020 03:31 PM
Mahal sgt ke kondom kt sana smpi nk jual yg terpakai..

Durex punya agak pricey jugak lah... Tak lah tahap mahal gila tp still..
Quote Atata 24-9-2020 04:33 PM
Tiba2 pregnant anak vietnam. Choy tak pasal2
Quote NekNgah 24-9-2020 04:55 PM
Jijik & keji.  Ewuuuuuuuuuuuu....................
Quote Belibis 24-9-2020 06:04 PM
matchstick: Mahal sgt ke kondom kt sana smpi nk jual yg terpakai..

Otak bisnes bohh.benda free,cuci ,packing ,taraaaaa.dah boleh jual.
Quote buapakperut 25-9-2020 12:40 AM
ingatkan kerepek pisang dlm plastik tu

Lihat semua komen(40)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top