Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Luqman Faiz Dah Penat Terima Mesej Lucah

24-9-2020 11:59 AM| Komen: 20

Luqman Faizbaru-baru ini ada memuat naik mesej berunsur lucah yang dihantar oleh seorang pengguna laman sosial.

Kata penyanyi lagu Kepuraanmu ini, dia sudah penat berdepan dengan situasi sebegitu.

Kredit foto: IG
"Tujuan saya kongsikan mesej yang dihantar berkenaan supaya mereka takut untuk mengulanginya lagi.

"Kadang-kadang, saya rasa penat untuk melihat mesej lucah yang dihantar pemilik akaun palsu. Apa yang saya buat selalunya saya akan padam atau sekat akaun terbabit.

"Tak perlu buang masa menghantar mesej mengaibkan kepada saya kerana saya tidak akan melayan," katanya seperti yang dipetik di Harian Metro.



Difahamkan sebelum ini seornag pengguna IG tidak putus asa menggoda Luqman dengan meulakan perbualan lucah

Individu berkenaan menggunakan gambar seorang wanita dan mengasaknya berkali-kali.



"Apabila kerap menerima mesej seperti itu, ia boleh jadi satu gangguan. Saya tidak akan teragak-agak membuat laporan polis sekiranya perkara ini keterlaluan.

"Saya  ingin mengingatkan kepada semua orang supaya menggunakan sosial media dengan perkara yang baik dan bermanfaat.

"Sebenarnya saya rasa pemilik akaun palsu ini adalah lelaki. Kalau kita tersilap langkah, mereka mula ugut. Ia boleh menjadi satu perangkap sekiranya tidak berhati-hati," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 20
Komen

Previous : Tujuh Tahun Kahwin, Isteri Jehan Miskin Kini Hamil

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote anilanil 25-9-2020 10:13 AM
Hahaha...jgnkan muka budak paper july, muka cam tikus bendang, muka founder timbang kilo versi lelaki pon gigih nak berskendel bagai skrg ni..

Lain-lain Komen

Quote Kurex 24-9-2020 12:03 PM
Who are youssss kau dik.. tapi muka kau manis... Btw kalau dari acc real, jantan kekar pulak tu,mesti layan kan
Quote TomyamPuteh 24-9-2020 12:41 PM
Kurex ke yg anta mesej tu? Larikkkk...
Quote febreze 24-9-2020 01:22 PM
Kurex: Who are youssss kau dik.. tapi muka kau manis... Btw kalau dari acc real, jantan kekar pulak tu,mesti layan kan


harus lahh hahaha
Quote RatuDunia94 24-9-2020 01:32 PM
Ko minta je gambar bogel or video cikcap dorang.. pastu jual la kat gay2 telegram.. boleh buat duit..
Quote umbut 24-9-2020 01:46 PM
Aku yakin yg hantar tu semua gay
Quote black_handbag 24-9-2020 01:53 PM
selera pulak derang kat muka ko ni dekkk
Quote sleepandream 24-9-2020 02:21 PM
Kurex replied at 24-9-2020 12:03 PM
Who are youssss kau dik.. tapi muka kau manis... Btw kalau dari acc real, jantan kekar pulak tu,mest ...

eleh kurex whoryus konon...
Quote YomiuriLandMae 24-9-2020 02:25 PM
masuk la big stage thn dpn dikk.. nnt menyendu plak.. x kan nak harapkan org send msg lucah je baru kekal relevan.. agayttoohhh
Quote tootii 24-9-2020 02:28 PM
yang hantar message lucah ni pun satu .. dr ko hantar message je, baik ko hantar diri ko sekali .. mana tau kan .. untung2 budak ni trus jatuh cinta .. tu pun kalau ko cantik la
Quote husna_amal 24-9-2020 02:44 PM
Mestii kerja budak gay baru nak up ni. Tu yang pakai dp wanita.
Quote biozipstar 24-9-2020 03:13 PM
syarat nak jadi instafemes, rumah cantik, selalu jalan2, edit gambar supaya jadi mcm pengguna ipong, pastu buat caption cia cia cia ... "sorry saya x ensem / cantik mcm awak semua" "sorry, saya nak mengundurkan diri drp socmed" "sorry kalau buat awak terasa" hmmmmm
Quote inspektoremos21 24-9-2020 07:00 PM
Edited by inspektoremos21 at 24-9-2020 07:02 PM

Just nak ckp yg mata luqman ni pun jenis melilau lilau gak.. nampak perempuan lalu je kemain usha2 iols selalu pergi area kota kemuning so mesti akn terserempak dgn dia. and also rahim sepahtu
Quote samshik 24-9-2020 07:31 PM
Dik.. If muko cam budak kelas ujung ripit paper bm julai, akak rs ko nyanyi je la n rentikan cter2 yg blh buat org muntah ijo tgk ko.. Hakak jujur nie..
Quote asma87 24-9-2020 08:19 PM
Budak ni belajar Kat mane skrg??
Quote cicicumel 24-9-2020 08:46 PM
Mesti pondan try nak catfish lah tu nyamar jadi pompuan...harap2 dik luqman tak terpedaya...

Btw..catfish pelakon muda Kampung People nak leak dah ke?x paham masih ada lagi pelakon yg fall into trap catfish..dah terang2 ramai yg terkena..x baca berita ke?
Quote tuntasha 24-9-2020 08:59 PM
Satu je nk cakap: Perasan
Quote salmon-suki 25-9-2020 12:40 AM
Sapa dia ni?ai tak kenal dia...
Quote marikhgirl 25-9-2020 07:49 AM
Muka macam ko pun ada yang hantar lucah2 keee omg. Rasa nak give up terus jadi orang. Jadi kucing lagi bagus
Quote Lailerthee 25-9-2020 07:58 AM
Hurm mmg retis skrg xnk semdu kne keluar cerita mcm ni ke

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top