Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Eh, Mak Ok Je Anak Diriba Ayah Tiri? Netizen Yang Bising!

Oleh: Cari-Azza|19-9-2020 11:57 AM Komen: 57
Seorang Insta Famous mencetus kritikan netizen apabila memuat naik sekeping gambar duduk di paha bapa tirinya untuk mengucapkan Selamat Hari Jadi.

Brielle Biermann, 23 yang juga anak kepada pelakon realiti "Real Housewives of Atlanta", Kim Zolciak-Biermann, 42, menimbulkan ketidakselesaan netizen atas tindakannya itu.


Kredit foto: IG

Ini kerana kemesraan ditunjukkan dalam gambar bersama bapa tirinya, Kroy Biermann, 35, tersebut terserlah apabila Brielle menyatakan dia tidak boleh membayangkan hidup mereka sekeluarga tanpa kasih sayang dan kerja keras bapa tirinya. 

Perkongsian di laman Instagram dengan jumlah pengikut 1.3 juta itu mendapat pelbagai respons.

Menurut portal Daily Star, banyak juga komen yang mempersoalkan tindakannya itu.

"Mengapa awak duduk di celah paha bapa tiri awak?"

"Ia menjijikkan sebagai anak tiri yang sudah dewasa, awak perlu tahu batasnya."

Namun, dalam perkongsian itu, Brielle juga memuat naik gambar ibunya bersama-sama mereka.


Kredit foto: IG

Namun, ada juga yang menyatakan kritikan terhadap Brielle terlalu keras. Tidak bermakna dengan gambar mesra itu, bapa dan anak tiri mempunyai hubungan istimewa. Ianya salah netizen mempunyai fikiran kotor.

Brielle turut menjawab persoalan netizen bahawa ketika itu mereka bergurau menyatakan Kroy sebagai Santa Claus.

Terdahulu, ibu Brielle mengahwini Kroy pada tahun 2011 dan dikurniakan empat anak iaitu Kroy Jr, 9, Kash 8 dan kembar Kaia serta Kane, 6.

Anda rasa bagaimana? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 57
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Harley_Quinn 21-9-2020 11:39 AM
Bapak nya x taste anak kot, dia taste wanita berusia mcm maknya tuu
Jauh gak beza umo

Lain-lain Komen

Quote Kurex 19-9-2020 12:10 PM
Umur 23, tapi nampak tua sebaya mak dia sedang mak dia pun nampak lagi tua dari unur sebenar
Quote clarizsa 19-9-2020 12:12 PM
Eeuuwww
Euuwwwwwwwwww
Eeuuuwwwwwwwwwwwwwwww

And

Euw
Quote belilies 19-9-2020 12:13 PM
Halaaa.... Rindula tengok show real housewives ni. Suka tengok drama deyols sampai terbalik meja. Kim ni dulu pun salah sorg yg pernah ada masalah ngan housewives yg lain dulu tu.
Quote kakyungpilah85 19-9-2020 12:14 PM
Edited by kakyungpilah85 at 20-9-2020 12:05 AM

Ni pon bakal berlaku pada seorang warganegara malaysia berketurunan parsi yang boleh buat macam2 keje dan claim anak tiri mcm anak betul seorang pelawak tersohor negara
Quote makadek 19-9-2020 12:32 PM
Anak dia nampak ranummmm kat ketet...aku mmg fikiran yellow
Quote najib888 19-9-2020 12:32 PM
"Ia menjijikkan sebagai anak tiri yang sudah dewasa, awak perlu tahu batasnya."


Depa ni ada akhlak ka? tau batas?

Quote batu kikir 19-9-2020 12:37 PM
Rule of thumb
" Jangan terlalu percaya pada bspa tiri.......simpan sikit prasangka tu"
Quote sukacactus 19-9-2020 12:38 PM
Tuanya rupa 23
Rupa sama mcm mak
Tang bibir tu diragui keasliannya
Quote Belibis 19-9-2020 12:43 PM
najib888: Depa ni ada akhlak ka? tau batas?

Ntahhhh..nitizen punnnn.gaya hidup mat saleh pun nak dijadikan isu.
Quote riyadhK 19-9-2020 12:48 PM
Dh macam couple pulak kroy dgn brielle tu
Quote dua_chzy 19-9-2020 12:49 PM
Bapa tiri Lofa peluk cium Lofa yang bungkus aurat sepenuhnya pun akak tak selesa tengok, imikan pula pakai gitu sambil dok di riba.
Quote kelapaparut 19-9-2020 12:51 PM
ntah2 3some dgn mak pak tirinye
Quote cikmi 19-9-2020 12:54 PM
kakyungpilah85 replied at 19-9-2020 12:14 PM
Ni pon bakal berlaku pada seorang warganegara malaysia yang boleh buat macam2 keje dan claim anak ti ...


masa tgk tajuk td, igtkn merujuk pada yg ni..rupanya org lain...mat salleh rupanya
yg warganegara malaysia ni lg haru...siap bapa tiri peluk anak tiri dlm kolam lg..mak bangga
Quote Lula2 19-9-2020 12:56 PM
Belibis replied at 19-9-2020 12:43 PM
Ntahhhh..nitizen punnnn.gaya hidup mat saleh pun nak dijadikan isu.

Bukan netizen melayu pun yg komen.
Netizen omputih. So maybe omputih pun ada batasnya la kot tu depa komen gitu.
Quote KIM.K 19-9-2020 01:20 PM
Lula2 replied at 19-9-2020 12:56 PM
Bukan netizen melayu pun yg komen.
Netizen omputih. So maybe omputih pun ada batasnya la kot tu d ...

Over2 mat saleh pun tak boleh terima laki curang. Ada code of ethiquette jugak
Quote MisXoXo 19-9-2020 02:31 PM
Edited by MisXoXo at 20-9-2020 04:35 AM

Alaaa... apa mat saleh ni jakun.baru duk atas riba kena kecam.kt Msia benda ni normallah..urban sket blh x...salah seorang dj Sinar kuat ngorok tu Islam lagi ,berpeluk2 dlm kolam renang baring sekatil dgn anak tiri..chill ja mak nya rakam tunjuk kt orang.urban lah sket..apalah mat saleh ni..contohi lah dj tu..baru betul urban.#janganpembaris
Quote RatuDunia94 19-9-2020 03:32 PM
Teen girl seducing step dad - only on Brazzer.Com
Quote fatinandreanna 19-9-2020 04:35 PM
Tak comel sbb kau dah besar panjang. Lainla kau baby lagi.
Quote ChildrenOfBodom 19-9-2020 05:46 PM
Diriba ok jangan diraba

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top