Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sharnaaz Dan Nelydia Dilabel Sebagai 'SRK, Kajol' Versi Malaysia!

18-9-2020 01:22 PM| Komen: 123

Filem Jebat gandingan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose tak putus-putus menerima pujian dari penonton.

Rata-ratanya menyifatkan gandingan antara mereka adalah padanan yang cukup serasi.


Sampai tahap ada yang menyemakan keserasian mereka ini ibarat  pelakon Bollywood terkenal, Shah Rukh Khan dan Kajol.

Foto: IG
Antara komen penonton:

"Chemistry (keserasian) korang macam Kajol dan Shah Rukh Khan bila di layar, me love!"

"Kalau di Bollywood ada Shah Rukh Khan dan Kajol..di Malaywood ada Sharnaaz dan Nelydia. Gandingan mantap!"


Mereka turut mengakui hero dan heroin ini adalah satu pilihan yang tepat kerana sama-sama comel dan sepadan. 

Anda dah tengok ke? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 122
Komen

Previous : Nina Iskandar Dah Berhenti Berlakon?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote ais_kosong 22-9-2020 07:53 AM
miss_perfect replied at 21-9-2020 04:05 PM
Haha takpe la. Tak minat pun

Bagus.. bazir duit

Lain-lain Komen

Quote akuHavocczz 18-9-2020 01:28 PM
geli tengok ada lah
Quote sarah82 18-9-2020 01:33 PM
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati
3. Bukan aku tak cinta.

Paling aku suka Hikayat Cinta sang Pematah hati.
Quote CikDaNdeLi0n 18-9-2020 01:33 PM
One word..



Euwwwwww!!
Quote sarah82 18-9-2020 01:34 PM
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati
3. Bukan aku tak cinta.

Paling aku suka Hikayat Cinta sang Pematah hati.
Quote CikDaNdeLi0n 18-9-2020 01:35 PM
One word..




Euwwwwww!!
Quote Kurex 18-9-2020 01:39 PM
Siapa yg bagi label ni?
Quote afidahoney27 18-9-2020 01:41 PM
Haha netizen ni dulu alif nana pun korang label srk kajol sbb chemistry best. Suka hatilah
Quote MisXoXo 18-9-2020 01:45 PM
Xbest film dia..i rasa nyesal melanggan.adoiii... kan ada yg xpernh tgk cite tu..jd blur2 kenapa menggeletis sgt Mas.semua cite tergantung.
Quote imanjannah 18-9-2020 01:46 PM
biar betul yg label tu
Quote ninjago 18-9-2020 01:52 PM
berangan tak abis news arini semua



Quote Redmyvi 18-9-2020 01:57 PM
kt mana nk tgk cite nie ?? nk gk la tara mana kajol dgn SRK malaysia..
Quote oggy 18-9-2020 01:58 PM
Aku tak pernah tgk cerita diorang ni.
Tapi boleh tak aku nak request thread Best On Screen Couple versi local.
Pasangan pelakon mana korang rasa chemistry paling best?
Quote cmf_premierleag 18-9-2020 02:11 PM
mcm jijik je nak tgk kayu kayan ni sume berlakon
skrip lak mcm sial jah
dah besar gajah berbulu atas bawah pun nak dipanggil baby bagai..ziziksss
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 02:20 PM
Yg bg label tu klau x bodo, sewel
Quote Kurex 18-9-2020 02:31 PM
oggy replied at 18-9-2020 01:58 PM
Aku tak pernah tgk cerita diorang ni.
Tapi boleh tak aku nak request thread Best On Screen Couple v ...

Bukak benang je la....
Quote ais_kosong 18-9-2020 02:36 PM
sarah82 replied at 18-9-2020 01:33 PM
Novel ni ada 3 siri
1. Suami yg Ku benci
2. Hikayat Cinta sang pematah hati

sama dengan aku. (Tapi xsuka hero dan heroin dalam dramanya. Mujur sis baca dulu)
Novel Jebat paling spoil.
Quote zuliana29 18-9-2020 02:40 PM
erkk best ke.. xpernah follow cite shanaz ngan nely sebelum ni..

tapi layan tgk drama uqasha ngan kamal adli.. ada kimianya.. hehee
Quote ezzre 18-9-2020 02:42 PM
MisXoXo replied at 18-9-2020 01:45 PM
Xbest film dia..i rasa nyesal melanggan.adoiii... kan ada yg xpernh tgk cite tu..jd blur2 kenapa men ...

u langgan sis?
cte dia mcm daring plak tgk.tu pon tgk trailer dia..

ada yg komen ckp lg best dr drama dia..drama dia pon sy tgk sikit je.hahahah..tu yg try tgk trailer..tgk trailer je da mcm tu.
tak jd nk langgan.
Quote krustykrab 18-9-2020 02:44 PM
Redmyvi replied at 18-9-2020 01:57 PM
kt mana nk tgk cite nie ?? nk gk la tara mana kajol dgn SRK malaysia..

Geselan segala aset tu yg buat ada keserasian kot...nely pun x kisah dipeluk dihidu satu badan...sarnaz pun apa lg naik syok la kan free lol.
Btw sarnaz ni kalau dlm skrin hensem je aku tgk botak ke ada rambut ke, yp dlm ig dia mcm menyeramkn, x hensem

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top