Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tiga Minggu Je Lagi Nak Kahwin, Bakal Isteri Pula' Kantoi' Curang!

17-9-2020 12:39 PM Komen: 16
Seorang lelaki hanya mengetahui kecurangan bakal isterinya tiga minggu sebelum majlis perkahwinan berlangsung.

Disebabkan berang, lelaki berkenaan membuang semua pakaian dan barangan milik tunangnya di luar rumah.

Daily Star melaporkan, klip video yang dikongsi oleh Madeline Smith di aplikasi TikTok itu menyaksikan pakaian dan barangan termasuk televisyen dan perabot dilonggokkan di luar pintu rumah.

Foto: Daily Star
Kapsyen Madeline, "Abang saya akan melangsungkan perkahwonan dalam tempoh tiga minggu lagi, dan dia dapat tahu tunangnya curang dengan lelaki lain."

Video berkenaan kemudiannya tular dan ditonton lebih dari 1.9 juta kali sejak dimuat naik.

Ia turut dibanjiri dengan komen simpati dari netizen. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Knowlee 19-9-2020 01:43 PM
At least dpt tangkap sebelum kahwin. Boleh putuskan tunang terus. Ni dah kahwin bertahun-tahun, dah ada anak, masih nak bermesej dgn jantan lama. Dlm Instagram kemain upload gambar suami dgn anak caption 'My Nyawa', tapi belakang suami dok mesej mesej dgn jantan lain yg dulu taknak pinang dia pun. Bodoh punya perempuan. Suami treat mcm permaisuri, kau buat taik kat belakang. Siap share gambar bercuti dgn suami dan anak kat jantan tu. Jantan tu pun sama celaka.

Lain-lain Komen

Quote Firenzza 17-9-2020 12:51 PM
bertunang tp dah dok serumah ke sampai buang2 brg tu?
Quote mikasa 17-9-2020 12:53 PM
Bukan muslim kot
Quote nikola.tesla 17-9-2020 12:56 PM
macam budak2 pegi buang barang
Quote Acikgomen 17-9-2020 12:58 PM
Wartawan cari dah start cari berita kat tiktok ke skang ni
Ingatkan kat ig retis ja
Quote domestobot 17-9-2020 01:03 PM
ohh takpe lah let bygone be bygone le. lagipun tak kacau orang lain lelaki yang baik takkan persoalkan kisah silam seseorang perempuan ye tak (maximum cliche mode ni).
Quote padris 17-9-2020 01:06 PM
putus je lah.. selamat belum kawen lagi...
Quote sukacactus 17-9-2020 01:52 PM
Teringat tok hans dgn gabby dl
Sampai skrg xkawin2
Quote green~tea 17-9-2020 01:55 PM
Firenzza replied at 17-9-2020 12:51 PM
bertunang tp dah dok serumah ke sampai buang2 brg tu?

nama madeline.. so speku non-muslim la kan
Quote buapakperut 17-9-2020 02:03 PM
berita cedok kat tik tok jahh, sambil bermain tik tok boleh dpt berita,tak hangat pulak tu
Quote husna_amal 17-9-2020 02:40 PM
Orang putih, biasalah curang2 ni bagi diorang.
Quote nanasno 17-9-2020 02:51 PM
aku mmg tak caye mende2 tragis dalam tiktok ni. aku rasa mcm semua untuk content tiktok je nak bagi naik views.kadang2 tu budak tu baru post 3 4 video tapi dah berjuta views. sbb budak tu punya content dia lari daripada rumah sehelai sepinggang pastu dia tiktok kan apa dia buat lepas lari rumah tu. doesnt make sense at all
Quote ChildrenOfBodom 17-9-2020 03:01 PM
portal mstar ni aku rasa macam legit jugak tapi apa pasai content macam sial? langsung tak bagitau kat mana bagai. Memang pundek lah macam mana boleh hire babi2 ni kerja sebagai wartawan kat mstar?

kalau cari punya wartawan takyah kata apa la memang level bangsat anak haram, pakai cedok ja kat mana2 haram tak study apa dah. atleast bagi la link sumber asai takyah la nak sakit hati baca berita yg mcm cibai nie


https://www.dailystar.co.uk/real ... es-outside-22694533
Quote Belibis 17-9-2020 03:03 PM
buapakperut: berita cedok kat tik tok jahh, sambil bermain tik tok boleh dpt berita,tak hangat pulak tu

Norma baru katanyaaaa..WFH atau WTF?
Quote Firenzza 17-9-2020 07:41 PM
green~tea replied at 17-9-2020 01:55 PM
nama madeline.. so speku non-muslim la kan

la ye ke? Buat abis karen baca tered ni jerr
Quote TomyamPuteh 17-9-2020 10:31 PM
Content je kot
Quote Knowlee 19-9-2020 01:43 PM
At least dpt tangkap sebelum kahwin. Boleh putuskan tunang terus. Ni dah kahwin bertahun-tahun, dah ada anak, masih nak bermesej dgn jantan lama. Dlm Instagram kemain upload gambar suami dgn anak caption 'My Nyawa', tapi belakang suami dok mesej mesej dgn jantan lain yg dulu taknak pinang dia pun. Bodoh punya perempuan. Suami treat mcm permaisuri, kau buat taik kat belakang. Siap share gambar bercuti dgn suami dan anak kat jantan tu. Jantan tu pun sama celaka.

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top