Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gumpalan 7 Kg Dalam Perut Akibat Suka Kunyah, Telan Rambut

15-9-2020 12:16 PM Komen: 14
Sekumpulan doktor mengeluarkan satu ketulan rambut seberat 7 kilogram dari perut seorang gadis.

Pembedahan yang dilakukan pada 31 Ogos lepas itu dilakukan di sebuah hospital yang tereltak di okaro, India.

Metro UK melaporkan, pembedahan diketuai oleh Dr GN Sahu.

Foto: Metro UK
Difahamkan, ketulan rambut itu adalah akibat tabiat pelik gadis berusia 17 tahun itu yang suka mengunyah dan menelannya sejak beberapa tahun lalu.

Pada mulanya disayai ketulan berkenaan sebagai barah namun apabila dibedah, ternyata penemuan itu mengejutkan pasukan perubatan.

Dr Sahu berkata, ia meruapakan engalaman pertamanya melihat ketulan rambut dalam perut sepanjang 40 tahun sebagai doktor.

Keadaan gadis itu dilaporkan kini stabil. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
1
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Harley_Quinn 21-9-2020 05:08 PM
Rambut mesti panjang, kepam2 rambut tu digigit telan. Omg

Lain-lain Komen

Quote sarah82 15-9-2020 12:25 PM
Aku rasa mcm pernah baca berita ni.  Ka aku mabuk kafein sampai terbaca berita kat mulut universe lain
Quote Artemesiaa 15-9-2020 12:27 PM
Ada je kes yang sama jenis suka telan rambut sebelum ni
Quote husna_amal 15-9-2020 12:38 PM
Dah lepas buang rambut tu kembali semula tabiat telan rambut lagi.
Quote diiyanazakaria 15-9-2020 12:45 PM
Mmg ada jenis org ade tabiat pelik mcm ni.. kt sekolah aku dulu ade sorg senior ni suka cabut rambut pastu mkn prt akar tu..rmbut die pn da jarang. Geli aku tgk perangai mcm tu
Quote kasibiman 15-9-2020 12:46 PM
Euwwwwwwwwwww
Quote meisapoya 15-9-2020 01:18 PM
Dah macam kucing.. tapi kucing reti muntah sendiri...
Quote AyaqMeloSuam 15-9-2020 02:10 PM
diiyanazakaria replied at 15-9-2020 12:45 PM
Mmg ada jenis org ade tabiat pelik mcm ni.. kt sekolah aku dulu ade sorg senior ni suka cabut rambut ...

euwww... dh knp dia...
Quote Gomea 15-9-2020 02:27 PM
Berita lama ni...
Quote Jennyrol 15-9-2020 07:38 PM
Die ingat rambut tu maggie ke
Quote Lylyna 15-9-2020 08:10 PM
Aneh Anehnya
Quote Lylyna 15-9-2020 08:11 PM
Aneh aneh manusia ni
Quote Rara77 15-9-2020 10:54 PM
Apakah
Quote crazybeach 15-9-2020 11:29 PM
dah takde mende lain yang ko boleh mencekik ke babi?
Quote Harley_Quinn 21-9-2020 05:08 PM
Rambut mesti panjang, kepam2 rambut tu digigit telan. Omg

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top