Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Louis Vuitton Keluarkan Pelindung Muka, Cuba Teka Berapa Harganya

15-9-2020 12:28 PM Komen: 74

Louis Vuitton atau singkatannya LV, jenama barangan mewah terkenal dari Perancis sering menarik perhatian ramai dan rebutan golongan berkemampuan kerana rekaannya yang sangat teliti dan ekslusif. 

Terbaru, LV memperkenalkan pelindung muka ciptaannya sebagai salah satu koleksi 2021 Cruise Collection yang akan dilancarkan tidak lama lagi.  


Kredit foto: New York Post

Kebiasaannya, pelindung muka seumpamanya berharga sekitar RM4.90 setiap satu. Namun, berbeza dengan pelindung muka keluaran LV, setiap satu pelindung muka ini mencecah sehingga RM4,000! 


Kredit foto: New York Post

Nampak macam tiada apa yang berbeza dengan pelindung muka biasa kerana ia tetap mempunyai fungsi melindungi individu daripada jangkitan wabak COVID-19. 

Tapi itulah, jenama LV kan. Sudah pasti ada pembelinya berebut nanti. -  CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
1
0
Komen: 74
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote zzombi54 17-9-2020 05:29 PM
Siapa yg de duit, boleh la beli.. Kita mampu tgk je huhuhu

Lain-lain Komen

Quote pooh~key 14-9-2020 12:40 PM
Sat lagi habislah si @gadget sengkek tu mai kutuk 7 keturunan luis dekkkkkk
Quote lurve82 14-9-2020 12:43 PM
baik beli handbag je terus...tambah bbrp ribu lagi...
Quote sarah82 14-9-2020 12:54 PM
Akhirnya.. Aku tengok kat IG semlm.. Ramai juga omputeh kutuk
Quote macaiPH 14-9-2020 01:00 PM
dia punya visor tu polarized tak?
Quote matjerk 14-9-2020 01:02 PM
X pe esok keluar imitation
Quote anony-mous 14-9-2020 01:06 PM
Retis internesenel sesuai pakai. Sbb duit berkepuk xtau nk buat apa. Kalau takat pounder timbang kilo, kek MLM, xpayah la downgrade nama LV ni naa
Quote saviour_09 14-9-2020 01:31 PM
aku tunggu yg copy ori punya

nak eksen kat ofis
Quote allshares 14-9-2020 02:06 PM
Rasa Alip sukeri dan bibik Yusuf antara org pertama di msia yg akan beli
Quote ais_kosong 14-9-2020 02:16 PM
mesti ada tiruan pasnih
Quote taji2906 14-9-2020 02:47 PM
jadi ribu2 tu sebab nama brand je ke? ke ada lagi special pasal benda ni?
aku nk beli under armour harga seratus lebih pun pikir byk kali. sebab berbaloi ke blanja tu utk face mask? tp dia claim pakai masa bersukan pun boleh. tahiyetahidak letuwww..
Quote dewi_rina 14-9-2020 02:49 PM
Hodoh nya, tunggu bam jat beli
Takpun diva AA
Quote che-cikL 14-9-2020 02:52 PM
Tak dilupakan AC Mizal and Emilia
Quote gadget 14-9-2020 02:53 PM
sarah82 replied at 14-9-2020 01:54 PM
Akhirnya.. Aku tengok kat IG semlm.. Ramai juga omputeh kutuk

tau takpe...

dengar tu @pooh~key


Quote afie_m 14-9-2020 02:54 PM
kita tengok sapa yang jadi org pertama beli....hahhha...
Quote ellez 14-9-2020 03:01 PM
Harga 2 botol serum wajah saye~
Quote tikusmontok 14-9-2020 03:12 PM
allshares replied at 14-9-2020 02:06 PM
Rasa Alip sukeri dan bibik Yusuf antara org pertama di msia yg akan beli

bibik yusuf tu siapa?

Quote sarah82 14-9-2020 03:19 PM
gadget replied at 14-9-2020 02:53 PM
tau takpe...

dengar tu @pooh~key

Aku baca saja.. Ramai x puas hati sebab mahaikan.. Mcm membazir
Quote Zack8hunter 14-9-2020 03:21 PM
msalahnyer sape jer yg pakai face shield.. kalo face mask maybe ramai la kot org beli
Quote reenz013 14-9-2020 03:24 PM
mahal gilerrr...baik beli bag

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top