Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Elly Mazlein Sedang Berusaha Dapatkan Zuriat

15-9-2020 11:28 AM| Komen: 48

Sembilan bulan dah sejak Elly Mazlein berkahwin dengan Mohamad Azlan Che Nuh.

Katanya pasangan ini sednag berusaha untuk mendapatkan zuriat.

Foto: IG
Elly akan berkongsi berita gembira bila sudah tiba masa yang bersesuaian.

Tambah penyanyi dan pelakon ini lagi, dia tak mahu meletakkan harapan yang tinggi dalam soal anak kerana mempercayai perancangan Allah sudah tertulis untuknya.


"Saya ikut kata orang tua, kalau baru atau belum apa-apa, tak perlu kongsi lagi. Kalau kita terlalu mengharap, mungkin susah nak dapat. Jadi kita santai saja, yang penting jangan terlalu fikir sebab nanti akan tertekan. Insyaallah ada cuma cepat atau lambat," katanya kepada mStar Online.

Sementara itu Elly kata dia sentiasa mengambil langkah menyekar akaun laman sosial yang meninggalkan komen keterlaluan.



"Saya memang tak baca kritikan atau komen negatif. Memang ada masa kita nak tahu tapi sebenarnya kita tak kuat. Kadang-kadang ada yang komen berlebihan walaupun kita tak begitu. Kalau ada komen yang melampau, kita sekat sahaja," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 48
Komen

Previous : Dakwa Cabut Mesin Bantuan Hayat - Ibu Sandra Bakal Saman Netizen

Next       : "Tengok Keimanan Orang Jugalah..." - Fedtri Yahya 'Back Up' Wanita Kedah

Komen Terbaru

Quote sleepandream 28-9-2020 03:03 PM
sheols macam baru je kawin kan?
santai2 la dlu.... lgpun dah ada anak sendiri pun sebelum ni...

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 15-9-2020 11:30 AM
Kena usaha lebih sikit sampai jadi.
Quote zulka 15-9-2020 11:32 AM
kena ON hari2..
Quote blue_lady 15-9-2020 11:33 AM
macam nk pecah baju..lain mcm mendada nya...
Quote yeos 15-9-2020 11:34 AM
semoga ada rezeki baby untuk kak elly and tcc mum semuanya...

santai santai je... lekatla tu nanti
Quote Aunty_Acid 15-9-2020 11:37 AM
berapa umur elly ni?
semoga cepat2 dpt zuriat
Quote nanasno 15-9-2020 11:43 AM
pprt nya bahasa sheols. mcm gelenyar sangat dah berlaki.
Quote kiah_mai_pulak 15-9-2020 11:46 AM
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote kakasotong2 15-9-2020 11:48 AM
Haritu nmpk perut she besar. Ingat preggy.

Ke gugur?
Quote sukacactus 15-9-2020 11:48 AM
Xsabar tunggu kampung people 2
Skit je lg
Quote Stingerstrike 15-9-2020 11:48 AM
Ni signal that she is pregnant...hanya menanti masa yg sesuai to announce...
Quote lasagnaklcc 15-9-2020 11:51 AM
Byk kali ingat dia pregnant. Sbb nampak mcm berisi semua benda.
Quote VespaSilbe 15-9-2020 11:55 AM
Dia dah peknen kut
Nampak ngan mengacara dok pakai sport shoes je
Quote fadz84 15-9-2020 12:21 PM
Setinggan xmau tarbiah laki kak pompom ke sbb biarkan bini freehair dan pakai ketat-ketat.. hehehe
Quote missmeornot 15-9-2020 12:50 PM
fadz84 replied at 15-9-2020 12:21 PM
Setinggan xmau tarbiah laki kak pompom ke sbb biarkan bini freehair dan pakai ketat-ketat.. hehehe

adoiiii jgn la diseru...kang ntah brp page pulak nk baca dia punya tarbiah
Quote kiah_mai_pulak 15-9-2020 12:54 PM
Aunty_Acid replied at 15-9-2020 11:37 AM
berapa umur elly ni?
semoga cepat2 dpt zuriat

rasanya 40. lahir tahun 1980 kalau x salah
Quote umbut 15-9-2020 01:10 PM
Dia ni glamour balik lepas cerai kan... terus byk fan.. tu yg sapa ketiak basah tu pun nak jadi cam kak pom....nak glamour... last kena kecam
Quote MsOryzaa 15-9-2020 01:29 PM
Semoga ade rezeki buat kak lina pom  pom..
Quote hotmak 15-9-2020 01:33 PM
kakasotong2 replied at 15-9-2020 11:48 AM
Haritu nmpk perut she besar. Ingat preggy.

Ke gugur?

haa masa bulan puasa aritu kan, mcm baby bump tapi dia cover konon berbuka mkn byk
Quote diss69 15-9-2020 02:23 PM
Insyaallah, ada rezki dptlah permata hati..

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top