Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tiada Hari BCL Yang Berlalu Tanpa Merindui Ashraf Sinclair

14-9-2020 04:18 PM| Komen: 25

Foto: IG
Bunga Citra Lestari atau BCL sempat menziarahi puasara suaminya, Allahyarham Ashraf Sinclair, kelmarin susulan larangan sekatan dikuatkuasakan semula di Jakarta bermula hari ini.

Difahamkan Kerajaan Indonesia kembali melaksanakan Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB) disebabkan pandemik Covid-19 yang masih tinggi.
 

Ibu BCL, Emmy Syarif memuat naik gambar-gambar mereka di pusara yang terletak di San Diego Hills.

Tambahnya, BCL tidak pernah satu hari pun dirinya tidak merindui Ashraf sejak kematiannya pada 18 Februari lalu.



Dia juga sentiasa menziari pusara arwah bagi mengubati kerinduan.


Dapat dilihat mereka hadir denagn mengenakan pelitup muka sebagai  mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 25
Komen

Previous : Tak Teruk Mana Pun - Akshay Kumar Minum Air Kencing Lembu Elak COVID-19

Next       : Baki Akaun Luna Maya Tinggal RM25 Sahaja!

Komen Terbaru

Quote Analisaxx 23-9-2020 05:11 PM
Nengok video terbaru they all holiday kat melbourne sweet sgt... walaupun byk je depa argue pasal hal2 salah jalan, tak check pasal visa etc but somehow nampak di situ that they loved each other very much. Simple life mcm kita2 ni je...shopping grocery, naik bas je takde la naik limousine ke apa walaupun kelek beg LV/ birkin

Lain-lain Komen

Quote lavendernovella 14-9-2020 04:25 PM
Suka cara kuburnya. Penuh rumput menghijau, satu nisan.
Quote fahdramli 14-9-2020 04:36 PM
BCL ni sampai kurus kering, tahan rindu. Badan dia susut betul. Tengok mata dia pun tak se happy dulu.
Quote husna_amal 14-9-2020 04:38 PM
Dia betul2 menghagai arwah suami dia ni.
Quote umbut 14-9-2020 05:05 PM
X boleh tgk video lagu yg 12 tahun tu... boleh menangis... sangat feel
Quote nazzse 14-9-2020 05:10 PM
Gigih BCL buat konsert dari rumah dgn backdrop bagai.. Full of efforts utk fans {:good
Quote fahdramli 14-9-2020 05:34 PM
nazzse replied at 14-9-2020 05:10 PM
Gigih BCL buat konsert dari rumah dgn backdrop bagai.. Full of efforts utk fans {:good

Satu untuk fans, satu lagi kalau dia tak buat macam tu, staff dia nak dapat sumber pendapatan macammana kan, depa bekerja dengan dia.
Quote RatuDunia94 14-9-2020 05:52 PM
Takde dgr pulak ek kes faraid berebut harta bagai.. yang hitam kepam duk kampung siang malam bertahajud menyeru nama Ya Rabb yang duk berebut harta seciput si mati..
Quote Lula2 14-9-2020 06:00 PM
lavendernovella replied at 14-9-2020 04:25 PM
Suka cara kuburnya. Penuh rumput menghijau, satu nisan.

Kan i pun suka.
Takde berat2 batu nisan.
Quote fahdramli 14-9-2020 06:13 PM
RatuDunia94 replied at 14-9-2020 05:52 PM
Takde dgr pulak ek kes faraid berebut harta bagai.. yang hitam kepam duk kampung siang malam bertaha ...

Tu beza orang yang cerdik dengan orang yang buat2 cerdik. Khenn
Quote nazzse 14-9-2020 06:28 PM
fahdramli: Tu beza orang yang cerdik dengan orang yang buat2 cerdik. Khenn


Beza orang yang gigih cari duit sendiri, kumpul harta dengan orang yang gigih menumpang reta orang lain
Quote lavendernovella 14-9-2020 07:11 PM
Lula2 replied at 14-9-2020 06:00 PM
Kan i pun suka.
Takde berat2 batu nisan.

Tak membazir . Harta yg ada boleh dimanafaatkan bagi pihak si mati. Itu lebih bagus. Family2 iol yg dah meninggal pun rata2 lebih kurang mcm ni gak, nisan satu jer takde kepok, tanam pokok2 renek jer.
Quote auntyjems 14-9-2020 10:13 PM
fahdramli replied at 14-9-2020 04:36 PM
BCL ni sampai kurus kering, tahan rindu. Badan dia susut betul. Tengok mata dia pun tak se happy dul ...

Kannn... Eyes wont lie..  Sedihhh
Quote nia_salina 14-9-2020 10:22 PM
tiap kali i tgk pic bcl pegi kubur ash ..i jadi sebak like u are here..here in this ground but i cannot hold u i  cant talk to coz u no longer "here" ah gitu.
Quote dua_chzy 14-9-2020 10:34 PM
lavendernovella: Suka cara kuburnya. Penuh rumput menghijau, satu nisan.


Persis kubur kapir. Tapi akak pun suka.
Quote nazzse 14-9-2020 11:48 PM
fahdramli: BCL ni sampai kurus kering, tahan rindu. Badan dia susut betul. Tengok mata dia pun tak se happy dulu.

Mata yang hilang 'bahagia'nya
Quote awenda507 15-9-2020 02:01 AM
Moga selalu tabah harungi hari2 mendatang
Quote RatuDunia94 15-9-2020 11:00 AM
Edited by RatuDunia94 at 15-9-2020 11:13 AM
lavendernovella replied at 14-9-2020 04:25 PM
Suka cara kuburnya. Penuh rumput menghijau, satu nisan.


Kubur berbayar dik.. rege kubur dh sama dgn rege sebijik rumah banglo kat pinggir pekan.. pengurusan tip top.. waris cuma dtg berlenggang je atau bawa kelopak mawar.. x payah nk g cabut2 rumput liar bagai.
Quote lavendernovella 15-9-2020 11:08 AM
RatuDunia94 replied at 15-9-2020 11:00 AM
Kunur berbayar dik.. rege kubur dh sama dgn rege rumah banglo kat pinggir pekan.. pengurusan tip t ...

Betul gak tu. Sesuailah dgn kewangannya.
Quote syakuntala 15-9-2020 12:37 PM
be strong bcl... krg2 byk kenangan indah unt diingati, ada yg bcerai xda pun kenangan indah sbb byk kenangan sedih dr indah

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top