Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bertengkar Dengan Isteri, Lelaki Hempas Anak 3 Tahun Sampai Mati

14-9-2020 02:01 PM Komen: 10
Pertengkaran pasangan suami isteri menyebabkan anak perempuan mereka meninggal dunia selepas budak berusia tiga tahun itu dihempas ke lantai oleh bapanya.

Memetik NDTV, kejadian berlaku sekitar jam 9.30 pagi pada Ahad di rumah mereka di kampung Barola, Noida di Uttar Pradesh.

Dalam kejadian, ibu mangsa, Renu turut cedera dibelasah suspek.


Gambar hiasan

Menurut jurucakap polis Ranvijay Singh, anggota yang tiba di lokasi mendapati kanak-kanak berkenaan sudah meninggal dunia, manakala ibunya cedera sebelum mereka dibawa ke hospital untuk tindakan lanjut.

"Jiran dan penduduk setempat mendedahkan bahawa lelaki berkenaan seorang kaki mabuk dan sering bergaduh dengan isterinya," katanya.

Difahamkan, suspek dikenali sebagai Amit cuba menyembunyikan perkara sebenar dengan memaklumkan keluarga isterinya bahawa kanak-kanak itu meninggal dunia disebabkan perkara lain.

Polis kini giat memburu suspek yang melarikan diri. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 10
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote swateng1 15-9-2020 12:25 PM
mabuk jaa buat hal

Lain-lain Komen

Quote Rogue98 14-9-2020 02:31 PM
Lain kali dah mabuk tu hentak kepala sendiri kat dinding. Benci betul aku dgn orang pemabuk ni. Anak pulak jadi mangsa. Dalam Islam minum arak tu haram...40 hari ibadah kita tak di terima. Semoga ke neraka abadi lah siapa yg minum tu.
Quote Artemesiaa 14-9-2020 02:47 PM
Tak baca habis pun dah boleh tahu dari negara mana berita ni.  Orang tengah mabuk bukan boleh buat kira membunuh pun dia sanggup.
Quote sukacactus 14-9-2020 02:48 PM
India, indon, china, hari2 ada je news pelik2 dr sana
Agaknya sebab ramai sgt ummah kot
Quote nanasno 14-9-2020 02:54 PM
orang orang uttar pradesh ni memang berperangai pelik ke. berita pelik2 je semua asal dari sana. ada tak research ke study ke yang buat dekat negara ni kenapa kaum kaum lelaki dia perangai mcm lahanat. bunuh anak, rogol budak rogol perempuan rogol orang tua.eh yang pelik2 je lah semua.
Quote Kurex 14-9-2020 03:00 PM
Kalau aku cakap ni, ada yg report aku suka perli..

Tapi peduli apa aku kan.. leluhur & mabuk berpisah teda
Quote TomyamPuteh 14-9-2020 03:46 PM
Dan isterinya ttp menyembah si laki yg dianggap tuhan tu
Quote husna_amal 14-9-2020 04:04 PM
Sebelum bernikah pastikan bakal suami anda tu bukan orang yang panas baran. Selidik betul2 kalau tidak sengsara seumur hidup.
Quote matamata 14-9-2020 04:09 PM
Wartawan Cari ni asyiiik post cerita obersea.... Especially dari India
Quote Cassieopeia 14-9-2020 06:17 PM
alahai anak jd mangsa..
Quote swateng1 15-9-2020 12:25 PM
mabuk jaa buat hal

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top