Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Harap Boleh Terima Walaupun Macam Kayu,"-Ismail Izzani Serius Nak Berlakon

14-9-2020 01:54 PM|Oleh: Saiful| Komen: 32

Ismail Izzani dah mula serius dalam bidang lakonan.

Sebelum ini dia mencuba nasib menjadi pelakon kerana selesa bergandingan dengan Nabila Razali.


"Awal-awal dulu berlakon untuk ambil pengalam sahaja, lebih-lebih bila tahu Nabila adalah salah seorang pelakonnya. Dia punca saya setuju! Mungkin sebab kami saling kenal, jadi proses penggambara berjalan lancar dan saya tak kekok.

"Berlakon dengan orang baharu umpama pengalaman baharu, rasa gementar dia lain macam," katanya kepada mStar.


Foto: IG
Dalam masa yang sama, Ismail kini bersedia menerokai dunia lakonan dan memperbaiki mutu lakonan.

Banyak teknik lakonan dipelajari dengan Naim Daniel.



"Kalau ada rezeki dalam bidang ini saya terima sahaja dan akan terus belajar dari kesilapan. Saya mahu serius mencari ilmu lakonan. Cuma harapan saya penonton akan terima lakonan saya walaupun akan nampak kayu sedikit," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 32
Komen

Previous : Penuh Mesej, Ramai Budak Sekolah Ajak Johan As'ari Kahwin

Next       : "Aku Malu,"-Remy Ishak Dedah Rahsia Besar Tentang Dirinya

Komen Terbaru

Quote Belibis 15-9-2020 12:32 PM
Tak kisah la kayu ke batu ke..follower ko budak sekolah,mesti sokong jer.
Untuk tarik golongan kertu jadi peminat memmey tak la.

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 14-9-2020 01:58 PM
rambut tu tlg sikat elok. dh nampak cm rambut kim k bangun pagi
Quote Kurex 14-9-2020 02:24 PM
Memang sekarang trend pompuan kalau tangkap gambar semua nak tutup mata & tunjuk piss ke?
Quote sharlenetexas 14-9-2020 02:25 PM
CiliPadiSedap replied at 14-9-2020 01:58 PM
rambut tu tlg sikat elok. dh nampak cm rambut kim k bangun pagi

Nampak busuk
Quote lasagna 14-9-2020 02:26 PM
berlakon lah dik.. xde sape nak halang..
nti nak byr kete merc benz bulan2 lagi.. ehh ke dia beli cash?
Quote asma87 14-9-2020 02:29 PM
Anak Orka kan dik mail ni? Watpe susah payah berlakon...kalau betul2 berbakat tu xpela
Quote anggeriklatifah 14-9-2020 02:34 PM
Acah2 nak jadi hero dambaan gadis2 mcm fattah amin ke dik
takyah la dik
wajah anda cm budak tak cukup umur belum mumayis

elok teruskan nyanyi jela DIK OI
belajar vocal sungguh2
belajar muzik belajar piano
supaya dpat jadi pemuzik profesional

nak jadi pelakon???
dik..tak semua org tu dilahirkan ada kelebihan dari segi muka
dan muka ni ada byk jenis
mcm kamu ni sejenis muka tak matang siapa la berkehendakkn jadi hero dalm mega drama atau filem??

please dek sedar diri
Quote lolipopbiru 14-9-2020 02:39 PM
muka dia tiada nilai komersial utk jadi  hero. jadi wtk pembantu mungkin. tapi baik menyanyi je mael
Quote beni_nikaido 14-9-2020 02:43 PM
tak pe...
awal2 berlakon kayu tu tak pe dek Mail
Nabila Huda dulu awal2 berlakon pun agak krik2
tapi kalo dah pas 3 tahun masih kayu....dek Mail pikir balik hala tuju sebenar ye?

Baru je nengok kat "Running Wild with Bear Grylls"
David Bautista tu lepas dia berenti wrestling, dia amik kelas lakonan dulu baru dia berlakon
So pe kata dek Mail pun g kelas lakonan dulu (kalo betul serius la...)
Quote bakingsoda 14-9-2020 02:46 PM
watak samseng skolah boleh la dekk
Quote Noraniza_Iblis 14-9-2020 02:53 PM
elokk laa blaja ngn ND..
sesuai  sgt dgn muke kalau bwk watak2 lembam..
watak terencat...
Quote Nenasketum 14-9-2020 03:03 PM
Dari dia baik dak Yonniboi.
Quote Lailerthee 14-9-2020 03:03 PM
Dia ni mcm poyo sikit
Quote mieymiey 14-9-2020 03:12 PM
Muka budak ni macam tak cukup zat
Berlakon la Mael oi, yang penting jangan jadi hero.
Quote TerataiMelur02 14-9-2020 03:19 PM
Nyanyi je la mael oi.. Lagu pun best2... Berlakon tu takyah la.. Masih mcm kanak2 ribena lagi
Quote TomyamPuteh 14-9-2020 03:28 PM
Mak dia maintain lawa smpai skrg. Itu je aku nk bgtau
Quote husna_amal 14-9-2020 04:02 PM
Time2 tengah ada nama ni sambar je peluang yang ada.
Quote inspektoremos21 14-9-2020 04:07 PM
Muka mail ni iols perasan mcm muka anak misbun sidek. Yg nama misbun ramdhan tu
Quote asmara_me 14-9-2020 04:08 PM
mail, jangan la skip leg day kat gym tu, kepala kecik, badan buff, kaki ranting, kau dah kenapa gggggrrrrrrrr
Quote azimodin 14-9-2020 04:43 PM
Harap boleh terims hencapan sebab ko pon admit ko berlakon kayu khen

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top