Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Selamat Ulang Tahun Ke-13 Lisdawati Dan Fauzi Nawawi

13-9-2020 06:26 PM|Cari-Azza| Komen: 39


Selamat Ulang Tahun Perkahwinan buat merpati dua sejoli, Lisdawati dan Fauzi Nawawi yang ke-13 tahun.

Lisdawati, 42 dalam hantaran di Instagram baru-baru ini bersyukur kerana berjaya menempuh asam garam rumah tangga yang penuh warna-warni bersama suaminya, Fauzi, 47.

Foto : ig


"Suka, duka, menangis, gembira, kita tempuh dalam pelbagai ujian Allah SWT B.etul, kuncinya SABAR." 

Manakala Fauzi sendiri mengharapkan kasih sayang mereka terus berkekalan. 


Umum tahu yang rumah tangga mereka pernah diuji dengan kontroversi gambar tidak senonoh Fauzi, namun berkat kesabaran Lisda dan turun naik balai polis, mereka berjaya mengharunginya. 

Foto : ig
Selamat ulang tahun buat kedua-duanya. - CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 39
Komen

Previous : "Ramai Wanita Muka Lawa Tapi ‘Bawah’ Bersawang," -Syatilla Melvin

Next       : "Saya Tak Nak Orang Undi Saya Sebab Artis" - Rich Estranged Nak Jadi Wakil Rakyat

Komen Terbaru

Quote groundfloor 16-9-2020 09:49 PM
Susah nak berubah kalau diri sendiri xnak berubah... Her husband muka miang sangat, dah 40 an pun still x berubah. Orang tua2 ckp jika old habit remains masa umur 40, so mmg susah dah nak berubah... U deserve better kakLisda...

Lain-lain Komen

Quote anony-mous 13-9-2020 06:33 PM
Laki bini ni dah tua2 masih herlok segak naaa

Malas nk ckp prangai laki sheol ittew.
Quote missyL 13-9-2020 07:39 PM
anony-mous: Laki bini ni dah tua2 masih herlok segak naaaMalas nk ckp prangai laki sheol ittew.


Kan.
Tp muka die mmg jenis muka miang
Quote one_aiman 13-9-2020 07:54 PM
semoga berkekalan..suka tgk lisda yg sekarang..fauzi ni pun mcm dah berubah ke arah kebaikan..dari pasangan yg selalu dicerca, sekarang nampak manisss je lebih2 lagi kalau berlakon jadi lakibini mcm cite cemburu seorang perempuan tu..
Quote tagas 13-9-2020 07:55 PM
senyap da isu tunjuk bebird
Quote RatuDunia94 13-9-2020 08:18 PM
Untung ek poji.. buat peel mcm2 pun bini setia gak hadap..
Quote kiah_mai_pulak 13-9-2020 08:19 PM
sporting kat acik lisda, burung en somi berterbangan pun relax2 aje.
Quote TomyamPuteh 13-9-2020 08:21 PM
Cantik btul lisda ni. Mmg nmpk dia berubah ke arah yg lbh baik.
Quote haruslah 13-9-2020 08:25 PM
Couple ni nampak secocok dr segi paras rupa
(Peel masing malas nak sebut lah)
Masih segak dua
Poji berlakon pon mantoppp
Quote Nenasketum 13-9-2020 08:30 PM
Seorang isteri yang sangat elok untuk seorang suami. Dah pakai tudung, job tak banyak, dia mula menjahit. Bersalin pun dekat spital kerajaan. Respect!
Laki ko tak deserve seorang permaisuri macam Lisda ni pada pendapat aku. Hangsuang tau laki ko, harus bagi penyapu jerk.
Quote MontanaHannah 13-9-2020 08:44 PM
Tahniah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote Knowlee 13-9-2020 08:50 PM
Nenasketum replied at 13-9-2020 08:30 PM
Seorang isteri yang sangat elok untuk seorang suami. Dah pakai tudung, job tak banyak, dia mula menj ...

Ya, lelaki itu mata keranjang sungguh. Pandang perempuan cantik mcm nak makan. Mengekor mata sampai ke sudah.
Quote tasha 13-9-2020 09:11 PM
Lisda semakin cantik ...natural je xperlu suntik segala.. sheols sebaya ct kan?
Quote tasha 13-9-2020 09:14 PM
Nenasketum replied at 13-9-2020 08:30 PM
Seorang isteri yang sangat elok untuk seorang suami. Dah pakai tudung, job tak banyak, dia mula menj ...

Masa aku kerja hotel sekejap duly. kawan2 aku byk cerita ttg Fauzi ni..mmg jijik gila..sian lisda aku hrp Fauzi berubahlah dh tua dan bermenantu dh pun....
Quote Normabaru 13-9-2020 11:21 PM
Wow.. Tiada everything and ur so called loving husband xde nk make it up to u after all dramas yg jadi.. Such an honorable act
Quote awenda507 13-9-2020 11:35 PM
Moga berbahagia kak lisda
Quote CinnamonR 13-9-2020 11:48 PM
Memang badan maintain ek...jeles..aku yg belum ada anak pon body out
Quote diss69 14-9-2020 12:37 AM
Rasanya lisda ni makin berumur makin cntik... Cntik di usianya.. {:love
Quote BicaraHatiku 14-9-2020 12:40 AM
tasha replied at 13-9-2020 09:14 PM
Masa aku kerja hotel sekejap duly. kawan2 aku byk cerita ttg Fauzi ni..mmg jijik gila..sian lisda  ...

Kenapa sis? Berangkut dgn si @Stingerstrike ker?
Quote tasha 14-9-2020 08:35 AM
BicaraHatiku replied at 14-9-2020 12:40 AM
Kenapa sis? Berangkut dgn si @Stingerstrike ker?

Stingerstrike tu siapa...artis ke?? Hmmm....artis ni mmg tak takut dosakan padahal bini dh cantik, muda dan baik pulak dgn anak2 Fauzi tu...

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top