Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Meninggal, Lelaki Buat Patung Bersaiz Manusia Untuk Hilangkan Sunyi

13-9-2020 09:24 AM Komen: 20
Seorang lelaki menyimpan patung bersaiz manusia mirip dengan mendiang isterinya.

Lelaki dari India yang dikenali sebagai Sethuraman, 74 itu katanya sukar meneruskan kehidupan seleas kematian S.Pichaimani, 67 akibat serangan jantung ogos lepas.

India Times melaporkan, kehadiran patung tersebut dapat membantu mengisi kekosongan dalam dirinya.

Sethuraman juga mendedahkan patung tersebut mengambil masa selama 25 hari untuk disiapkan.

Kredit foto: India Times


"Saya baru kehilangan isteri. Apabila saya pandang pating ini, saya rasa dapat berhubung dengannya.

"Sewaktu saya ada masalah kewangan, isteri sentiasa ada dengan saya. Dia ibarat rakan baik saya," katanya.

Sethuranam mempunyai tiga anak namun mereka sudah berkahwin dan tinggal berasingan.

Dalam masa yang sama lelaki ini berkata dia akan sentiasa mengenang tempoh 48 tahun sepanjang hidup bersama isterinya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote husna_amal 14-9-2020 03:42 PM
Taksub sangat kat isteri macam ni lah jadinya.

Lain-lain Komen

Quote bintangct 13-9-2020 10:53 AM
pandai pcik ni buat patung Cntik juga
Quote Belibis 13-9-2020 11:11 AM
Tak boleh lawan pakcik yg dulu.naik rumah baru dengan patung bini jugak.
Quote sharlenetexas 13-9-2020 12:16 PM
Berapa banyak thread patung ni?
Quote naina 13-9-2020 12:19 PM
Pandai la.india ni buat patung sebijik real. Haritu pon sama.kan
Quote RatuDunia94 13-9-2020 12:20 PM
India dan patung berpisah tiada
Quote Belibis 13-9-2020 12:46 PM
sharlenetexas: Berapa banyak thread patung ni?

Musim thread leluhur kicap.bertabah la.
Quote helicornia 13-9-2020 12:56 PM
bukan dah ada ke citer ni dalam.cari?apo wartawan cari ni??
Quote pooh~key 13-9-2020 12:59 PM
Lengkap dengan lubang pay pack ke sis? Maaf akak bukan niat nak melawak atau menjijik sis. Ini soalan serius sis.
Quote TomyamPuteh 13-9-2020 01:04 PM
Nk lg tunjuk sayang sembah trus pakej mandi susu sekali
Quote Fly_over 13-9-2020 01:15 PM
pastu malam2 hidup mcm toy story panjat tok laki
Quote mizzmimi 13-9-2020 05:37 PM
Satgi kalau dia tegur pakcik, agak2 meremang tak bulu roma.. Huhu..
Quote macaiPH 13-9-2020 05:44 PM
tadi pagi pergi gereja

belajar verse bible ni dengan pastor raj

semoga bermanfaat

You also took the fine jewelry I gave you, the jewelry made of my gold and silver, and you made for yourself male idols and engaged in prostitution with them. (Ezekiel 16:17)
Quote supernaturalee 13-9-2020 07:46 PM
Belibis replied at 13-9-2020 11:11 AM
Tak boleh lawan pakcik yg dulu.naik rumah baru dengan patung bini jugak.

Kannn

Trending ke ape dorg ni

Bini mati, belakang buat patung juga
Quote supernaturalee 13-9-2020 07:47 PM
helicornia replied at 13-9-2020 12:56 PM
bukan dah ada ke citer ni dalam.cari?apo wartawan cari ni??

Yg hr tu atuk lain lah

Leluhur sn tgh trending buat patung lps mati rsnya

Trust me ada lg lps ni

Quote awenda507 13-9-2020 11:37 PM
Menyeramkan je
Quote any42 14-9-2020 12:08 AM
patung lilin ke tu. mcm cter house of wax yeh. huhu
xde ank2 ke pakcik ni. seram pulak msuk rumah ade patung rupa ahli kluarga sndri yg dh mnnggal.
Quote kakikuDibibirmu 14-9-2020 12:27 AM
Nalla punya berhala
Quote swateng1 14-9-2020 09:26 AM
ni siaran ulangan ke hapa ni
Quote electricopop 14-9-2020 09:50 AM
Asalkan dia bahagia...

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top