Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kisah Hidup Hairul Azreen Dijadikan Filem, Teruja Tak Nak Tengok?

12-9-2020 11:10 AM|Cari-azza| Komen: 243



Bagi peminat Hairul Azreen dan Janna Nick, pasti tersenyum simpul apabila melihat gandingan ini beraksi di dalam cerita 'Pasal Kau' yang akan ditayangkan di Netflix.

Kegembiraan ini dikongsikan oleh kedua-dua pelakon tersebut di Instagram masing-masing.

Lebih mengujakan Hairul ialah, filem ini berkisarkan dirinya!

Foto: ig

Menurut Hairul lagi, kisahnya bekerja di hotel serta fizikalnya yang berisi diabadikan dalam cerita ini. Bukan senang nak gemukkan badan katanya. 


Foto: ig

 Bergenrekan romantik komedi, heroin utama, Janna Nick turut mengharapkan cerita tersebut mampu menambat ramai penonton dari 190 buah negara. 

Ramai rakan artis turut teruja untuk menontonnya. 

Foto: ig


Tapi, eh! Ada juga yang kata siapa yang nak tengok sejarah Hairul Azreen? Best ke dia berlakon? 

Foto: ig

Kalau tengok poster, memang ala-ala 'international' dah. Jadi, kita tunggu lah cerita yang sebenarnya nanti, best ke tidak? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 243
Komen

Previous : Kongsi Foto Baca Al-Quran, Peminat Doa Fathia Latiff Istiqomah

Next       : "Ramai Wanita Muka Lawa Tapi ‘Bawah’ Bersawang," -Syatilla Melvin

Komen Terbaru

Quote krustykrab 19-9-2020 04:53 PM
monreyes replied at 19-9-2020 08:27 AM
mcm drama tamil....
hingaq....

Citer jebat ke?lol
Bila chuol ckp filem tamil, iol blh bygkn kalauu sarnaz ada rambut mmg sebijik la lol..crr tgk filem dia masa muda2 dulu, rupa dia mmg tamil nisan sgt..

Lain-lain Komen

Quote lotionmilo 12-9-2020 11:12 AM
Yekkkkkkkkkkk
Quote sarah82 12-9-2020 11:16 AM
Aku rela tgk zombie
Quote MissyMolly 12-9-2020 11:18 AM
Hahaha sbrrr je tajuk tu
Quote wtvmjls 12-9-2020 11:19 AM
another film to skip! takde wow factor pun dia ni. i don’t get it. betul ke dia ni bff dgn director tu?
Quote krustykrab 12-9-2020 11:24 AM
Wpun citer jebat storyline tah haper2, at least sedap gak tgk sarnaz yg hensem, sado tu...
Quote syakuntala 12-9-2020 11:29 AM
sbb tau kisah hidup dia x jd la tgk
Quote gummiebear 12-9-2020 11:31 AM
Berapa heols bayar director tuu

Quote swimswim 12-9-2020 11:33 AM
Apa pasal aku nk tgk citer pasal kau?

Boooooo
Quote pencintaABC 12-9-2020 11:35 AM
Bodohnya netflix #cancelnetflix
Quote jajamis 12-9-2020 11:35 AM
Aku rela tgk kisah hidop bujibu
Quote one_aiman 12-9-2020 11:40 AM
agaknya dia ada cerita tak macam mana dia kenal faralyna utk masuk dlm industri sampai la dia femes skrg? Eh femes ke?
Quote Gomea 12-9-2020 11:42 AM
What???         
Quote cmf_premierleag 12-9-2020 11:43 AM
i doubt about this movie esp psl kisah kekrul ni
tp bila tgk lakon layar is by sharmaine othman, i give 2nd thought sbb i mmg minat hasil keje shamaine
and shamaine juga in real life ialah seorg yg kelakar namateyyyy
Quote cmf_premierleag 12-9-2020 11:44 AM
harap juga ada watak mak retis yg paksa2 kekrul bwk family keknis touring yurop lps kawen
Quote nordin84 12-9-2020 11:45 AM
one_aiman replied at 12-9-2020 11:40 AM
agaknya dia ada cerita tak macam mana dia kenal faralyna utk masuk dlm industri sampai la dia femes  ...

ni iols stujuk..patut msk sikit pasal faralyna yg masukkan dia yg kudut tu
Quote nordin84 12-9-2020 11:46 AM
wtvmjls replied at 12-9-2020 11:19 AM
another film to skip! takde wow factor pun dia ni. i don’t get it. betul ke dia ni bff dgn director ...

yela tu chuols..semua adrian pye film muke die  ko rase .muntah tau muntah
Quote nordin84 12-9-2020 11:47 AM
sejak mek jena bergesel dgn kokosen kayu iols trs turn off dgn heshe..hero herul?double turn off
Quote Aunty_Acid 12-9-2020 11:52 AM
nordin84 replied at 12-9-2020 03:47 AM
sejak mek jena bergesel dgn kokosen kayu iols trs turn off dgn heshe..hero herul?double turn off

Aku lg sanggup tgk dia ni dr si nanas tu, tp bila tgk heroin ni x lalu plk
Quote RatuDunia94 12-9-2020 11:52 AM
Adrian tu comolot betul dgn Hairul ni kan... tp lanyak lah kalau x suka skip je. Tiada paksaan. Kat malaysia ni mostly pengarah2 n producer pun ada kroni2 sendiri yg selalu amik berlakon.

Lihat semua komen(243)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top