Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Remaja Hampir Mati Dibelasah Dan Dirogol 11 Lelaki Di Padang Bola

Cari-azza|12-9-2020 11:06 AM Komen: 23


Dipukul dan dirogol tiga kumpulan lelaki, seorang remaja perempuan berusia 17 tahun nyawa-nyawa ikan apabila ditinggalkan di padang bola. 

Kejadian yang berlaku di Tsolo Afrika Selatan itu berlaku ketika remaja itu pulang dari rumah rakannya apabila empat lelaki  menangkapnya lalu membawa remaja itu ke padang bola dan merogolnya seperti yang dilaporkan Daily Star. 

Foto : The Sun 
Remaja itu kemudiannya ditinggalkan separuh nyawa di tempat terpencil sebelum dijumpai oleh empat lagi lelaki lain yang turut menyerang dan merogol mangsa. 

Menurut polis tempatan, nasib malang menimpa lagi apabila tiga lelaki turut datang lalu merogol remaja tersebut menjadikannya 11 penjenayah. 

Foto : Daily Star

Kini, polis memburu ketiga-tiga kumpulan tersebut dan mereka masih menyiasat sama ada serangan tersebut dilakukan oleh kumpulan yang saling mengenali atau pun tidak. 

Foto : New image
Semoga polis dapat menangkap 11 perogol ini dan mengenakan hukuman setimpal kepada mereka.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote husna_amal 14-9-2020 11:31 AM
Habis lunyai tak bermaya remaja tu. Semoga dapat tangkap penjenayah2 tu.

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 12-9-2020 11:09 AM
nasib baik bukan kulit putih yg merogol
klu tak #blacklivesmatter
Quote Zack8hunter 12-9-2020 11:25 AM
giler la..boleh lak rogol berganti2 ikut group..
Quote Jorja 12-9-2020 11:32 AM
Macam tu lah kalau batang for brain
Quote dua_chzy 12-9-2020 01:17 PM
Inilah sebab mengapa Tuhan patutnya hentikan saja manusia dari membiak. Dunia dari dulu sampai sekarang jahat. Sejak zaman Nabi Adam lagik, dah hada genetik jahat pendosa.
Quote angelofish 12-9-2020 01:20 PM
ingat kan negara leluhur
Quote TomyamPuteh 12-9-2020 01:35 PM
Setan. Binatang pon pndai hormat sesama binatang
Quote Nuurqaseh122 12-9-2020 05:28 PM
Kenapalah asyik post berita negatif je
Quote lavendernovella 12-9-2020 05:29 PM
Mesti on dadah , sampai hilang kesedaran sebagai manusia.
Quote Nahnukutu 12-9-2020 09:03 PM
Remaja itu kemudiannya ditinggalkan separuh nyawa di tempat terpencil sebelum dijumpai oleh empat lagi lelaki lain yang turut menyerang dan merogol mangsa.


Menurut polis tempatan, nasib malang menimpa lagi apabila tiga lelaki turut datang lalu merogol remaja tersebut menjadikannya 11 penjenayah.


Kisah benar ka propa ja ni?




Quote macaiPH 12-9-2020 09:31 PM
Nuurqaseh122 replied at 12-9-2020 05:28 PM
Kenapalah asyik post berita negatif je

baiklah saya akan mula post benda2 positif pula
Quote PerKasa 12-9-2020 10:06 PM
AbukRokok replied at 12-9-2020 11:09 AM
nasib baik bukan kulit putih yg merogol
klu tak #blacklivesmatter

asal kuali je pasti mcm ni perangaiNYA.
Quote PerKasa 12-9-2020 10:08 PM
macaiPH replied at 12-9-2020 09:31 PM
baiklah saya akan mula post benda2 positif pula

kena tulis 11 geng kuali baik hati beri bunga dan menolong itu ini.
Quote supernaturalee 12-9-2020 10:32 PM
Nuurqaseh122 replied at 12-9-2020 05:28 PM
Kenapalah asyik post berita negatif je

Kannn

Sigh....

Quote sukacactus 12-9-2020 10:36 PM
Agaknya selesai 1 grup, roger plak grup lain dan begitu la seterusnya
Main pass2 baton, treat pompuan tu mcm brgj je, bkn manusia
Quote sekngucing 12-9-2020 10:39 PM
dua_chzy replied at 12-9-2020 01:17 PM
Inilah sebab mengapa Tuhan patutnya hentikan saja manusia dari membiak. Dunia dari dulu sampai sekar ...

takde poaitif pun wujudnya manusia di bumi ini..takda manusia pun matahari..bumi. bulan tetap berpusing mcm biasa.  
Quote J4I 12-9-2020 11:12 PM
Kawan saya (African Islam) pernah cerita yang sebelum ni keretanya di langgar van yang langgar lampu merah. Dalam dia tengah separuh sedar ketika kemalangan tu, ada la seorang ni yang datang ke kawan saya. At first kawan saya ingat orang tu nak datang tolong, last last dia datang check badan kawan saya untuk cari dompet dan bawa lari dompetnya. Kawan saya di biar gitu je.

Dalam kemalangan tu, dia ada bawa kawan dia sekali tapi malangnya hanya kawan saya sahaja yang selamat.
Quote jue10 13-9-2020 11:03 AM
Gila!!!{:yameteh
Quote kelapaparut 13-9-2020 11:15 AM
kaum kulit hitam kat malaysia skrg da kurang da kes2 rogol ni maybe sbb ayam da byk, tp kalu kite kacau kuil dia mmg bersatu hati dieorg akan lwn balik
Quote LautBiru52 13-9-2020 04:47 PM
Kesiannya. Dirogol 11 lelaki tanpa rela. Jgn bunuh diri dah la dek

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top