Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kongsi Foto Baca Al-Quran, Peminat Doa Fathia Latiff Istiqomah

11-9-2020 05:01 PM|Oleh: Saiful| Komen: 42

Foto: IG
Gambar Fathia Latiff sedang membaca Al-Quran berjaya menarik perhatian peminatnya.

Dalam kemas kini Instagramnya itu, Fathia kelihatan memakai telekung dan sedang khusyuk meneliti bait surah.


"In-depth," tulisnya ringkas sebagai kapsyen.

Ternyata perkembangan positif ini mampu membuatkan peminatnya tumpang gembira.




ramai yang mendoakan Fathia agar sentiasa istiqamah dalam memperbaiki diri.

Secara tidak langsung apa yang dikongsikan Fathia itu dapat memberikan inspirasi kepada peminat kata netizen. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 42
Komen

Previous : Delimawati Tak Kisah Duduk Rumah PPR

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote dejure 14-9-2020 11:19 AM
Jgn mudah percaya dgn dia ni...kau berubah 100kali pon aku xkan percaya dgn fathia gila ni..dia dgn iqram dh blh register nama kat hospital bahagia tg rambutan or zoo negara..

Lain-lain Komen

Quote Asdira 11-9-2020 05:10 PM
Moga2 fatiah ni berubah jadi lebih baik lagi..
Quote jerukkedondong 11-9-2020 06:12 PM
Semoga hari ini lebih baik dari smlm...In shaa Allah Fathia....
Quote dubuk 11-9-2020 08:46 PM
ingat lima perkara..

5. kecantikan akan pudar..
Quote keds 11-9-2020 08:51 PM
Semoga berterusan.
Quote ashilalat 11-9-2020 08:53 PM
Sila berambus je la dari dunia seni..kau x releven dah. Sekian.
Quote printercomel 11-9-2020 11:36 PM
Suka tengok iklan sunsilk dia sepak bola tu. endup stone bulak tudung nmpk ketet kat bigo smua ni rasa mcm sia sia je minat dia time dia dulu
Quote vee_zara 12-9-2020 12:03 AM
Sorry i tak purcaya. Dia ni sebab dah takde duit n job thats y dia balik ke pangkal jalan. But berubah??? I bet noooo
Quote uori 12-9-2020 04:21 AM
masih kepam dan tak habis melangut
Quote bungarose 12-9-2020 06:39 AM
Kesian laks pada fatiya
Nampak dia self destructive
Hope the older she gets
she ll b wiser
Quote kivio 12-9-2020 09:32 AM
Ai takmau kecam.
But we all know where this is going.
Quote anilanil 12-9-2020 09:35 AM
Tiya, hang tak tua sgt tapi bila pakai turban tak nampak urban tau..nampak baya2 ras adiba radzi...hang pakai shawl nampak la baya2 mira..
Quote babycc 12-9-2020 09:39 AM
vee_zara replied at 12-9-2020 12:03 AM
Sorry i tak purcaya. Dia ni sebab dah takde duit n job thats y dia balik ke pangkal jalan. But berub ...

Setuju.. asal AH ngan ZM post sesuatu yg baru.. die pon nak curi limelight..
Quote BicaraHatiku 12-9-2020 11:00 AM
Iyo2 jerrr...x payah la sampai mcm tu. Nak buat kebaikan/bekalan senyap2 udah le.
Quote Aunty_Acid 12-9-2020 11:57 AM
Dia mmg baik sbb dia dikelilingi oleh family dan adik-beradik yg baik2.
Mak dia pun baik dan x pernah berdoa kat socmed
Quote nordin84 12-9-2020 12:02 PM
lain muke tekya kat gmbr first tu..iols minat sbb muke dia lain2
Quote nordin84 12-9-2020 12:03 PM
Aunty_Acid replied at 12-9-2020 11:57 AM
Dia mmg baik sbb dia dikelilingi oleh family dan adik-beradik yg baik2.
Mak dia pun baik dan x pern ...

kannnn..mak dia nampk supportive even tekya tayang boobs kat socmed
Quote Nenasketum 12-9-2020 01:30 PM
Apa dah jadi kat dia ni? Dah serupa dengan mak dia dah
Quote navyna 12-9-2020 01:46 PM
Dah berturban nmpk leher pulak.. igt mmg nk tutup aurat bebetul. Tudung tu mcm ada potensi utk melayang lagi
Quote TomyamPuteh 12-9-2020 01:47 PM
Penunggang agama jgk ke?

Lihat semua komen(42)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top