Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Alami Masalah Keseimbangan Badan, Ustaz Kazim Elias Masuk Hospital

11-9-2020 04:44 PM Komen: 50
Datuk Mohd Kazim Elias dimasukkan ke hospital swasta di Ipoh.

Pendakwah terkenal itu dibawa ke hospital selepas mengadu penat dan sakit selepas pulang menghadiri rakaman program sebuah stesen televisyen di Kuala Lumpur.

Foto: FB
Pembantunya, Mohamad Amin Maula Mohamad Azizi berkata kepada Berita Harian,

"Semalam selepas program beliau memang mengadu rasa penat, pening kepala dan badan tidak larat.

"Melihat keadaan ustaz kami terus membawanya ke unit kecemasan hospital petang semalam. Setakat ini, Alhamdulillah keadaan Ustaz Kazim hari ini bertambah baik dan dia masih sedang menerima rawatan di hospital."

"Kita akan memaklumkan perkembangan tahap kesihatan beliau dari semasa ke semasa." -CARI

Alami Masalah Keseimbangan Badan, Ustaz Kazim Elias ...

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 50
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote pyropura 15-9-2020 03:31 AM
pasa replied at 15-9-2020 02:02 AM
Baik kau carutkan lime gone eng. Utg2 pendakwaanya digugurkan

Guanjeng bukan antu. Kalu jibun tu, chief iblis.

Lain-lain Komen

Quote sepiITUindah 11-9-2020 04:50 PM
semoga cepat sembuh ..ustaz
Quote supernaturalee 11-9-2020 05:08 PM
sepiITUindah replied at 11-9-2020 04:50 PM
semoga cepat sembuh ..ustaz

semoga cepat sembuh ..ustaz

Quote macaiPH 11-9-2020 05:09 PM

semoga cepat sembuh ..ustaz

Quote TomyamPuteh 11-9-2020 05:30 PM
Semoga cepat sembuh ustz kazim
Quote ChemicalRomance 11-9-2020 06:43 PM
beberapa bulan lepas pun rasanya ada berita Ustaz Kazim masuk hospital... SyafakAllah..
Quote True-X 11-9-2020 06:52 PM
ive nothing good to say...
Quote uori 11-9-2020 07:51 PM
idola mak aku ni tapi aku still tak boleh move on dari kes anak dia tu
Quote amerald 11-9-2020 09:29 PM
try pergi gomen hospital pulak..
Quote abangbikerz 11-9-2020 11:27 PM
True-X replied at 11-9-2020 06:52 PM
ive nothing good to say...

Sis ni islam ke?
Quote stania83 11-9-2020 11:27 PM
Apele sakit dia ni.. pergi ppum mesti tau punca.
Quote ALDRIN 11-9-2020 11:55 PM
Keseimbangan badan = Vertigo ke?
Quote slavehunter 12-9-2020 01:49 AM
Dia Diabetic, maybe darah tinggi or jantung, dan juga pernah disihir. Badan kita kalau dah ada penyakit ditambah disihir lagi macam tuang minyak kat api.
Quote pyropura 12-9-2020 02:47 AM
Edited by pyropura at 12-9-2020 02:48 AM
slavehunter replied at 12-9-2020 01:49 AM
Dia Diabetic, maybe darah tinggi or jantung, dan juga pernah disihir. Badan kita kalau dah ada penya ...


Kena sihir?? Nampak nau dia ustad pelesu

Darah tinngi sakit jantung tu sebab amalan hidup/pemakanan yg tak sihat. Bermakna dia tak amalkan apa yg diajar
Quote Knowlee 12-9-2020 07:04 AM
stania83 replied at 11-9-2020 11:27 PM
Apele sakit dia ni.. pergi ppum mesti tau punca.

Dia diabetes kuat... Maybe hyperglycaemia jugak. Darah tinggi pun ada jugak rasanya.
Quote monreyes 12-9-2020 07:07 AM
vertigo la tu kalau off balance
Quote bluebutter 12-9-2020 07:50 AM
uori: idola mak aku ni tapi aku still tak boleh move on dari kes anak dia tu

Sama, dulu suka dia kat tv, laa bila nampak dia, I tukar cenel, I still tk boleh hadam bila baca report polis dakwa dakwi case anak dia...teruk sgt...
Quote slavehunter 12-9-2020 12:09 PM
pyropura replied at 12-9-2020 02:47 AM
Kena sihir?? Nampak nau dia ustad pelesu

Darah tinngi sakit jantung tu sebab amalan hid ...

Sihir ni siapa2 boleh kena....kencing manis tu dia pernah cakap, sakit kat dada pun pernah....tak sure la kalau ada benda lagi serious.
Quote pyropura 12-9-2020 02:36 PM
slavehunter replied at 12-9-2020 12:09 PM
Sihir ni siapa2 boleh kena....kencing manis tu dia pernah cakap, sakit kat dada pun pernah....tak  ...

Dia kan ulamak, siap bagi kursus/ceramah pasal sihir. Ni macam guru silat yg kebal tembus peluru kena tembak. Ularmak  Palsu ler tuh. Aku yg takde ape2 ni pun jumpa hantu aku carutkan je, terus lari antu tuh  
Quote macaiPH 12-9-2020 02:37 PM
pyropura pulak bagi kursus bible foreskin kepada warga forum

syumulnya ajaran pastor ittewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top