Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ular Sawa Dalam Mangkuk Tandas, Gigit Kemaluan Lelaki

R2D2|10-9-2020 06:29 PM Komen: 35
Seorang remaja menanggung derita selepas kemaluannya digigit oleh seekor ular sawa.

Kejadian yang berlaku di Nonthaburi, Bangkok, Tjailand itu menyaksikan mangsa ketika itu sedang menggunakan tandas.

Viral Press melaporkan, Siraphop Masukarat, 18 tiba-tiba berasa sakit di kemaluannya.

Mangsa kemudiannya menundukkan kepala sebelum melihat reptilia itu sedang menggigit hujung kemaluannya.

Foto: Viral Press
Ular tersebut kemudian melepaskannya dan mangsa hanya mampu melihat darah menitik di mangkuk tandas.

Siraphop menjerit dan berlari keluar dari tandas dalam keadaan seluar masih terlucut di bahagian buku lali.

Mangsa dikejarkan ke Hospital Bang Yai untuk menerima rawatan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote husna_amal 11-9-2020 10:06 AM
Macam ular sawa je. Mungkin kena patuk tapi takde bisa. Kemaluan mungkin masih selamat

Lain-lain Komen

Quote batu kikir 10-9-2020 10:10 AM
Ular horny........ mesti ular betina tu
Quote Modngengade 10-9-2020 10:14 AM
dia ingat cacing kot...maklumlah konek kulup..kecik pulak tu
Quote macaiPH 10-9-2020 10:19 AM
nanti pastor2 bible tanya

gigit foreskin tak?
Quote taji2906 10-9-2020 10:27 AM
Modngengade replied at 10-9-2020 10:14 AM
dia ingat cacing kot...maklumlah konek kulup..kecik pulak tu

kena plak macam di balik2 semak2. ular pun confirm la igt cacing kecil sembunyi di sebalik rimbunan rumput. hhahaha
Quote Kurex 10-9-2020 10:28 AM
Takpe.. lepas ni boleh buang kulop tu..
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 10:43 AM
Spesies ssjat ke ular ni?
Quote electricopop 10-9-2020 10:45 AM
batu kikir replied at 10-9-2020 10:10 AM
Ular horny........ mesti ular betina tu

Bodoh lahhhh. Hahahaha.
Quote jofizo 10-9-2020 10:47 AM
dia tgk terjuntai jer, terus ngap la....
Quote Artemesiaa 10-9-2020 10:55 AM
Tiap tahun ada kes diserang ular dalam tandas kat Siam.  Oleh itu elok ler periksa dulu dalam mangkuk tandas sebelum guna demi keselamatan.
Quote Centurion 10-9-2020 10:57 AM
Sian ular kn tipu mesti dia igtkan tu ulat sagu kaler coklat
Quote angelofish 10-9-2020 11:02 AM
kalau dah kena patuk situ.alamat mereput la anu.kalau lelaki sejati kesian nye.kalau pondan alang alang duk Thailand boleh opret terus.
Quote printercomel 10-9-2020 11:17 AM
Bahana pengaruh video lucah dikalangan ular. Bile ular  selalu tengok video maksit macam tu ular pun rasa nak buat aksi makan aiskrim
Quote monsterwife 10-9-2020 11:28 AM
Artemesiaa replied at 10-9-2020 10:55 AM
Tiap tahun ada kes diserang ular dalam tandas kat Siam.  Oleh itu elok ler periksa dulu dalam mangku ...

Takut plk nak guna toilet kalau Pg Thailand
Dah byk Kali kes2 mcm ni berlaku
Kenapa ye?
Quote minguk 10-9-2020 11:29 AM
eeee janganlah sampai nanti tak function.. sian
Quote Artemesiaa 10-9-2020 11:30 AM
monsterwife replied at 10-9-2020 11:28 AM
Takut plk nak guna toilet kalau Pg Thailand
Dah byk Kali kes2 mcm ni berlaku
Kenapa ye?

Faktor cuaca panas benda tu suka cari tempat sejuk tika cuaca panas
Quote mistified 10-9-2020 12:19 PM
kesian tapi lucu.
Quote MissVixen 10-9-2020 12:28 PM
Thailand ni musim panas banyak betul ular. Elakkan sewa chalet dan hotel groundfloor. Masa berhenti trafic light pun aku nampak ular tepi jalan. Lalu highway pun nampak beberapa ekor melintas dalam masa 3 jam.
Siap jumpa iridescent boelen python kena lenyek tepi jalan.. cantik berkilat2.
Quote insulin 10-9-2020 12:48 PM
Takziah kepada penis ko dikkk.
Quote puteribaya 10-9-2020 01:28 PM
Centurion replied at 10-9-2020 10:57 AM
Sian ular kn tipu mesti dia igtkan tu ulat sagu kaler coklat

hahahaha babs punya komen..tersembur nasi ulam aku

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top