Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Lelaki Umur Bawah 30 Tahun Berderet Ajak Norish Karman Kahwin

10-9-2020 04:39 PM| Komen: 318

Norish Karman baru-baru ini ada meluahkan perasaannya.

Dalam status yang dimuat naik di Instagram, dia seolah-olah memberi bayangan wujudnya orang yang kurang senang untuk menjadikan dirinya sebagai kawan disebabkan statusnya sebagai janda.


Dia juga seolah-olah menyindir golongan wanita yang bergantung kepada duit suami untuk bermewah-mewah dan tunjuk kaya tapi dalam masa yang sama tidak memiliki bahagia.

Katanya lagi tak perlu bimbang jika berkawan dengannya kerana dia tak ada niat pun nak rampas suami orang lain.

Foto: IG
"Saya pun ada taste, baru 46 tahun, bukan 96 tahun. Jejaka bawah umur 30 tahun beratur nak kahwin dengan saya," tulisnya.

Di ruangan komen, ramai peminatnya yang memberikan kata-kata sokongan. 



Mereka juga mengakui bukan senang bergelar ibu tunggal dan meminta Norish supaya banyakkan bersabar. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 318
Komen

Previous : Fattah Amin Sedang Belajar Menjadi Seorang Bapa

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote Tiram 25-10-2020 04:15 PM
ifanonline replied at 21-9-2020 09:22 AM
NK masih ketat lagi tak?

Dipersilakan mencuba. Heshe mmg kehausan tu. Asalkan u muda, dia nak je

Lain-lain Komen

Quote kakyungpilah85 10-9-2020 04:48 PM
Dulu dah elok2 dapat laki kayo ko jugak gatal fefek skandal ngan abg retis.. Sekarang meratib anak 8 tumpang ko ape semua... Apooooo
Quote buragazz 10-9-2020 04:59 PM
Close up tu ada iras Suliza Salam
Quote umbut 10-9-2020 05:16 PM
8??? Ramainya... anak sendiri ke anak tiri
Quote kaseh80 10-9-2020 05:31 PM
Perasan much
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 05:32 PM
Hurrrrmmm. Mcm mana nk ckp ye. Aku mcm mnyampah dgn dia ni pon ada jgk. Thn lps rasanya kt radio kool fm ni ada jmpt dia dlm rancangan interview org lama2 dlm industri la. Cara dia ckp tu mcm poyo melampau. Cara dia bercerita ttg famili dia tu mcm perfect Sgt. Arrghhh. X tau la aku mcm mana nk explain
Quote makadek 10-9-2020 05:35 PM
Dia ni bawak watak saiko mmg menjadi..ke mmg dia ade pnykit saiko..

Tp aku  minat je dia berlakon
Quote sukacactus 10-9-2020 05:38 PM
Tengok dia teringat nissan murano
Quote Bulanbaru 10-9-2020 05:59 PM
Eh eh, kan sheol masih tinggal kat Mont Kiara 9??? Ex Datuk sheol masih support ke?
Quote Joysparta 10-9-2020 06:07 PM
Alaaa..muda2 dulu pun ko sangkut ngan datok jugak khenss..walaupun datok kertu.same je seangkatan ngan retis len cari yg poket tebal..yg penting zaman ko dah berlalu NK..
Quote Cucucaca 10-9-2020 06:35 PM
Bulanbaru replied at 10-9-2020 05:59 PM
Eh eh, kan sheol masih tinggal kat Mont Kiara 9??? Ex Datuk sheol masih support ke?

Sheols upgrade duduk Kiara9 pulak ke? Last time masih duduk Bukit Segambut.

Tp history sheols manjang kena keluar rumah sewa sbb tak mampu bayar. Pernah suggest she stay low cost condo, terus dapat karangan. Malas dah nak layan lepas tu.

Kesian anak sheols tak sekolah. Yer la lelaki muda ramai nak sbb taste dia pon lelaki muda. Senang nak dengar cakap.
Quote kiah_mai_pulak 10-9-2020 06:42 PM
tapi abg retis tu tak hingin pulakk nk kawen dgn kau kn?? kenapa tu?

ank bongsu tu makin dewasa makin serupa muka abg retis
Quote Bulanbaru 10-9-2020 06:43 PM
Cucucaca replied at 10-9-2020 06:35 PM
Sheols upgrade duduk Kiara9 pulak ke? Last time masih duduk Bukit Segambut.

Tp history sheols m ...

Yg setahu mi, dulu sheol kat Kiara 1888. Lepas tu bagitau semo sheol upgrade Kiara 9. Entah lahhh. Ya lah, kasihan yg si kecil.
Quote Bulanbaru 10-9-2020 06:44 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-9-2020 06:42 PM
tapi abg retis tu tak hingin pulakk nk kawen dgn kau kn?? kenapa tu?

ank bongsu tu makin dewasa  ...

Mirip abg artis yg mana ni??!!! Post back to back gambar pls!!!!
Quote mamastoney 10-9-2020 06:44 PM
Cucucaca replied at 10-9-2020 06:35 PM
Sheols upgrade duduk Kiara9 pulak ke? Last time masih duduk Bukit Segambut.

Tp history sheols m ...

Dia block aku dr ig dia bila aku mencapub time dia duk menipu xlaki dia konon2 tak bg nafkah kpd anak2.. padahal boleh google je perbicaraan mahkamah utk tuntutan harta sepencarian lepas diaorg cerai, adq je exlaki dia bgtau court every month dia bg duit nafkah, bekalan makanan kt ank2 yg tinggl dgn minah ni. Ms nk pindah rumah lepas cerai tu, xlaki dia belikan perabot lengkap. Pastu minah ni duk merapu kononnya exlakinya itu kaya lepas kawen dgn dia. Padahal exlakinya mmg dah kaya time diaorg kawen. Kes dia curang dgn abang retis pompuan tu, xdak pula dia nk revel, padahal terpampang je kt google. Minah ni kalo up status di ig, mesti ada elemen bangga dan puji diri sendiri, puji anak2.
Quote Cucucaca 10-9-2020 06:56 PM
Bulanbaru replied at 10-9-2020 06:43 PM
Yg setahu mi, dulu sheol kat Kiara 1888. Lepas tu bagitau semo sheol upgrade Kiara 9. Entah lahhh. ...

Setahu nya lepas keluar dr Kiara1888, sheols ke  aston kiara. Lepas tu ke Capers Sentul balik ke aston kiara then Bukit Segambut then pindah lagi kena pindah lagi dan lagi. She’s like every 6months kena pindah. Bila job sendu kena la pindah. Masa Ph dulu sheols menempel menteri PH tapi masuk angin keluar asap je siss.

Anak sheols nombor 2 dgn 3 tak habis sekolah. Not even PT3. Yg bongsu pon masuk tadika for couple of months je.
Quote rosevelvet 10-9-2020 07:01 PM
kakyungpilah85 replied at 10-9-2020 04:48 PM
Dulu dah elok2 dapat laki kayo ko jugak gatal fefek skandal ngan abg retis.. Sekarang meratib anak 8 ...

Why sheol x kawen ngn abg retis tu.
Quote rosevelvet 10-9-2020 07:03 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-9-2020 06:42 PM
tapi abg retis tu tak hingin pulakk nk kawen dgn kau kn?? kenapa tu?

ank bongsu tu makin dewasa  ...

Ex laki sheol hidup lg ke dh meninggal?
Quote Piramida 10-9-2020 07:03 PM
Panjangnya karangan.... lebih pada meratap nasib diri sendiri je bunyi nya... dulu2 pun apa kurangnya..

But oklah salute gaklah as single mother nak besarkn 8 org.. bkn easy tasks dgn anak2 pelbagai ragam.
Quote rosevelvet 10-9-2020 07:04 PM
mamastoney replied at 10-9-2020 06:44 PM
Dia block aku dr ig dia bila aku mencapub time dia duk menipu xlaki dia konon2 tak bg nafkah kpd a ...

Ex laki dia rujuk balik ngn ex bini lama ke?

Lihat semua komen(318)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top