Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Fattah Amin Sedang Belajar Menjadi Seorang Bapa

10-9-2020 04:19 PM| Komen: 44

Fattah Amin sekarang ini sedang belajar untuk menjadi seorang bapa.

Tinggal dalam sebulan sahaja lagi sebulan isterinya, Fazura akan melahirkan anak sulung merka.

Kata Fattah, dia sedar persediaan dari segi fizikal dan mental harus diberi keutamaan.


“Apabila tanya kawan-kawan, rata-rata nasihat mereka selamat berjaga malam. Mahu tergelak sebenarnya tetapi itu adalah realiti. Nasib baiklah kerjaya sebagai pelakon memang kerja tak tentu masa, jadi senang.

“Alhamdulillah, saya dikelilingi keluarga yang sangat membantu malah isteri, Fazura sendiri tidak pernah menyusahkan malah menolong lagi. Bersyukur apabila Allah hadirkan mereka yang baik dalam hidup saya.

“Selepas kelahiran pun, saya akan fokus kepada keluarga tetapi dalam masa yang sama, tetap menerima tawaran dan sebenarnya, ada beberapa kerja tertunggak yang harus diselesaikan. Rezeki anak itu,” katanya kepada Utusan Online.


Tambah aktor ini lagi, dia pernah berasa lucu sepanjang menjaga Fazura yang sedang hamil.

Katanya Fazura menangis hanya disebabkan tidak menyukai mayonis dalam sandwic yang dibelinya.

Foto: IG
“Fazura pun tidak ada mengidam yang pelik-pelik. Saya pula yang kuat makan sepanjang PKP. Mula-mula saya tak perasan tetapi bila timbang, alamak berat sudah naik!" tambahnya.

Semoga semuanya dipermudahkan untuk Fattah dan Fazura. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : Serabut Dibayangi Bapa, Yamani 'Buang' Nama Abdillah

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote rangerx 13-9-2020 10:47 PM
welcome to da klab brador......

Lain-lain Komen

Quote blue^panther 10-9-2020 04:20 PM
SO WHAT??? Nak kena gelabah teks jugak ker berita macam ni??? Tolong la reporter pon.....
Quote WeAiNe 10-9-2020 04:23 PM
ala dok dediam udahlah tak payah  nak kuar citer pasai hamil lah anak lah sabar tunggu baby lahir dulu pastu jalani kehidupan yg senyap tenang tanpa gangguan dan cercaan hehehe

pernah baca mana tah Faz cakap tak nak buka ig anak
tapi kalu gini gaya tak payah ig anak pun akan di kemaskini selalu status
sebab apaknyer ghairah nak share hahahaha

Quote jane_hopper 10-9-2020 04:23 PM
Still x bole blah tgok heolls berlakon dlm pink smile, cerita bbnu apa2 ntah, heolls main sauk je job asal muka keluar tv & bayaran lebat kot
Quote tipah89 10-9-2020 04:30 PM
jadi jadi jadi????
Quote rosevelvet 10-9-2020 04:40 PM
@kurex, mjadi betoi tajuk tred hang
Quote mamapea 10-9-2020 04:42 PM
Edited by mamapea at 10-9-2020 04:47 PM
jane_hopper replied at 10-9-2020 04:23 PM
Still x bole blah tgok heolls berlakon dlm pink smile, cerita bbnu apa2 ntah, heolls main sauk je jo ...

kt mana ntah aku baca watak fattah mmg lelaki berumur dlm pink smile...xtau la btl ke tak...aku pun dh lupa kt mana aku baca...
tp lojik jugak dia berumur sbb cafe tu dia punya...
Quote Stingerstrike 10-9-2020 04:53 PM
Edited by Stingerstrike at 10-9-2020 04:58 PM

You couldnt have given up on your other half on covering herself up , could you?

Surely your dad did not have to grasp with the idea of having to 'learn' to be a good father in raising you up during his time, did he?

Awat kena habaq kt dunia?sendiri makan sendiri simpan la....

You are not truthfully and sincerely  consistent with your  'good image' portrayal....too fake at times

In fact lu buat gua gelak la abam patah...

kahkahkahkah




kahkahkahkah

Quote swateng1 10-9-2020 05:11 PM
laa..takkan nak belajar jadi ibu kot...
Quote Tudungpink 10-9-2020 05:14 PM
Fattah lagi... Hahaha.. Aku baru baca kisah si awal ckp pasal scha mengandung ni  x boleh buat itu la,  ini la.. Anak no 2 tu.. Xnak bukak thread ker???
Quote apedehal 10-9-2020 05:21 PM
kau nak kena hambur dgn @Kurex ke tt?
Quote PrinceAlladin 10-9-2020 05:24 PM
WeAiNe replied at 10-9-2020 04:23 PM
ala dok dediam udahlah tak payah  nak kuar citer pasai hamil lah anak lah sabar tunggu baby lahir du ...

Sory ya aku nak betulkan fakta.fattah ni interview dan keluarkan kenyataan pasal hal ini sekali saja msa launching produk bini dia dan sekli masa ditanya diradio psl hari kemerdekaan.tapi reporter ni ulang2 balik cerita ni tak henti2.report cari ni pun macam bangang ulang2 cerita ni.dahagakn sangat nak mengutuk fattah dan fazura.padahal sekli saja pun dia keluarkan kenyataan.mereka berdua ni pun tak ada sna sini gerbang apa2 sekli keluar in publik tak henti2 pun media cover cerita ni.jadi jangan nak salah kn mereka berdua.report cari ni teruk betul recycle cerita sama.
Quote PrinceAlladin 10-9-2020 05:28 PM
Tudungpink replied at 10-9-2020 05:14 PM
Fattah lagi... Hahaha.. Aku baru baca kisah si awal ckp pasal scha mengandung ni  x boleh buat itu l ...

Kan awal pun ada jugak share lepas tu kenapa media dan report cari tak buat cerita zahirah dan aiman kan itu pasangan yang paling banyak di restui.
Quote PrinceAlladin 10-9-2020 05:31 PM
Stingerstrike replied at 10-9-2020 04:53 PM
You couldnt have given up on your other half on covering herself up , could you?

Surely your dad  ...


Moga bermanfaat
IMG_20200909_000118.jpg
Quote mesmerize 10-9-2020 05:32 PM
jom kita saksikan karat n hater n yang dituduh hater bergasak kat thread ni
Quote shaiy 10-9-2020 05:36 PM
kembangnya faz.. tp tu la preggy ni ada yg nmpk kembang nmpk kuncup haluih.. bernasib la..
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 05:37 PM
Aku OK je. Sapa2 pon akn ada feeling yg sama mcm fattah ni
Quote rotijohanz 10-9-2020 05:47 PM
oooooo.....
ingtkan belajar nak jadi pondan mcm kimk pajura....
haahahhahahahahh!!
Quote cikgojesss 10-9-2020 05:47 PM
dah tu takkan nak belajar jadi laki lofake andartu tibaiunta pulak khen? tak laku
Quote Normabaru 10-9-2020 06:41 PM
Xsabar nk tau bb girl or boi.. Welcome baby libra kita geng!

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top