Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Aliff Aziz Dan Bella Astillah Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-4

10-9-2020 01:12 PM| Komen: 34

Genap empat tahun berkahwin, berkongsi suka dan duka, Aliff Aziz bersyukur apabila berjaya menempuh pelbagai dugaan bersama Bella Astillah.

Kata pelakon dan penyanyi ini, walaupun dia bukan suami yang sempurna, namun dia berharap agar Allah memberkati rumah tangga mereka

"Hari ini menandakan ulang tahun ke-4 kita sayang. Saling mengenali selama tujuha tahun dan menempuh banyak rintangan," tulisnya di Instagram.


Tambah Aliff lagi, cinta mereka bertambah kuat dengan kehadiran dua orang anak.

"Saya doakan wabak ini segera berakhir," tambahnya agar dapat bertemu semula dengan isteri dan anak-anaknya.

Foto: IG
Sementara itu, Bella juga meluahkan perasaan gembira dan menganggap kehidupannya kini sempurna.

"Empat tahun bukan masa yang singkat, tapi bukan masa yang lama kita bersama," tulisnya.


Aliff dan Bella dikurniakan anak lelaki, Mohd Ayden Adrean, 3 tahun dan Ara Adreanna yanga lahir 18 Julai lepas.

Mereka pernah bercerai kerana Aliff beberapa kali 'kantoi' curang namun rujuk semula sewaktu tempoh edah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : Tahniah, Dr Ahmad Idham!

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 17-9-2020 12:16 PM
lol..baru 4 tahun ke ....awai aliff buat hal....
huhuhu...

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 10-9-2020 01:26 PM
atikah suhaimie boleh je masuk msia
Quote Kurex 10-9-2020 01:34 PM
Fakiyu madafaka
Quote TomyamPuteh 10-9-2020 02:14 PM
Hurrmmmmmm
Quote tumpanglalu74 10-9-2020 02:16 PM
Mulot Bam Aaron basuh tinge ko kot..  Baru la nak behave.   
Quote buapakperut 10-9-2020 02:27 PM
karangan sape lg berjela
Quote kakyungpilah85 10-9-2020 02:29 PM
So nak suruh org wish semoga kekal bahagia sampai ke bunting beranak 10x ke camno?
Quote tuntasha 10-9-2020 02:42 PM
Baby baru ni muka daddy dia , lawa lagi lah. Anak lelaki dia ikot Bella hmmmmm....
Quote VespaSilbe 10-9-2020 02:47 PM
Baru 4 tawun...
Quote amyainsamad 10-9-2020 02:51 PM
br 4 tahun....
Quote husna_amal 10-9-2020 03:01 PM
Semua ni acah2 sweet je...
Quote rbmy 10-9-2020 03:09 PM
apsal tak masuk malaysia. singapore bukan masuk dlm negara yg kena blacklist tu..
Quote merahrose 10-9-2020 03:15 PM
rbmy replied at 10-9-2020 03:09 PM
apsal tak masuk malaysia. singapore bukan masuk dlm negara yg kena blacklist tu..

laki dia ada court case and rsa cm ada buat community service
Quote RatuDunia94 10-9-2020 03:27 PM
Eeh bukan aritu dh bercerai ke? Jd tarikh eprkahwinan kena restart balik la kan ikut tarik akad nikah yg terakhir.
Quote bukannonones 10-9-2020 03:27 PM
tumpanglalu74 replied at 10-9-2020 02:16 PM
Mulot  Bam Aaron basuh tinge ko kot..  Baru la nak behave.

Yeke?? rapat ke dia dgn aaron ajis?
Quote tumpanglalu74 10-9-2020 03:33 PM
bukannonones replied at 10-9-2020 03:27 PM
Yeke?? rapat ke dia dgn aaron ajis?

Tu gak asek perli netizen kes dia masok court aritu..  So takkan tak sesame kenal kot.  

Quote AyaqMeloSuam 10-9-2020 04:27 PM
tgk2 beesok kuaq news mabuk2 tbongkang ats jln pulekk... opppss... so saweettt
Quote tipah89 10-9-2020 04:37 PM
bukan singapore da boleh masuk malaysia ke?
Quote miemiecha 10-9-2020 04:42 PM
ulang tahun rujuk semula blh sambut tahun depan lah kan...
Quote Normabaru 10-9-2020 06:37 PM
Bercinta pernah
Berkahwin pernah
Bergaduh pernah
Bercerai pernah
Bersenggama pernah
Beranak pernah
Berpisah pernah
Bersambung rujuk pernah
Berjauhan pernah
Berselingkuh pernah

All in 7years..hehehehe

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top