Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Uyaina Arshad dan Raja Syahiran tengah Hangat Bercinta?

9-9-2020 04:09 PM| Komen: 72

Dengar kata Uyaina Arshad dengan Raja Syahiran tengah hangat bercinta?

Betul ke? Menurut Miss K dari Gempak, katanya dia dapat tahu dari seorang rakannya yang suka benar mengintai aktiviti artis melalui lama sosial.

Foto: IG
"Miss K, cuba kau siasat Uyaina dengan Syahiran tu. Aku rasa mereka tu sedang hangat bercintalah Miss K.

"Sebelum ni, aku selalu perhatikan Uyaina sering meninggalkan komen kat Instagram Syahiran. Komen-komen mesra gitu.

"Terbaru, aku tengok kat Instagram Uyaina, mereka datang wedding Mira Filzah bersama-sama. Sedondon pakai baju warna putih. Kau rasa? Apa bendanya tu?" seperti dipetik dari Gempak.

Foto: IG
Betul bercinta ke atau sekadar teman mesra? Kalau bercinta pun apa salahnya dua-dua kan masih bujang. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 72
Komen

Previous : Ras Adiba Radzi Buka Tudung Selepas Dilantik Jadi Senator?

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote stania83 24-10-2020 02:10 PM
rasa up ke kalau tak kenal? jenis semua benda tatau ke apa/

Lain-lain Komen

Quote blue^panther 9-9-2020 04:12 PM
Dua2 bujang kan, lantak la kalau nk bercinta pon......
Quote adeqbun 9-9-2020 04:12 PM
xkesah la dik ko nak kapel ngan sape..tp ai mmg xbape gemor die ni blakon atau jd pengacara..bajet lawa dan bagus je..nak2 dlm hijabista tu..pesen kau pon haukk dik
Quote Orix 9-9-2020 04:15 PM
x suka betul iols tgok laki kalo bergambo senyum sengih cm pompan. rs nak tampo
Quote Carcosa 9-9-2020 04:16 PM
Dua2 buhsannnnn.
Quote bukannonones 9-9-2020 04:19 PM
apa sumber mata pencarian Raja Syahiran ni skrg eh? Dulu2 dia rajin buat vines, beatbox gitulah.... skrg apa profesion dia?
Quote Kurex 9-9-2020 04:46 PM
Aku je ke yg tak kenal siapa dorang ni?
Quote asma87 9-9-2020 04:50 PM
Raja shahiran ni sape? Malas gugel
Quote kaseh80 9-9-2020 05:02 PM
Sape ni tak kenal pung?
Quote mesmerize 9-9-2020 05:11 PM
raja shahiran ni yang masuk dansa dansing aritu eh? ensem jugak heshe dalam rancangan tu.. tembam light2..
Quote chachani 9-9-2020 05:12 PM
Ni lagi sorang pesen mira piljah.. x kenan sungguh.. sorii
Quote mamapea 9-9-2020 05:15 PM
uyaina ni berlakon lemau...ke semua watak dia sama jer?
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 05:16 PM
X tau. X knal. Normala samsudin aku knal la
Quote acikbajuhijau 9-9-2020 05:31 PM
Kurex replied at 9-9-2020 08:46 AM
Aku je ke yg tak kenal siapa dorang ni?

Don't worry. Acik pun x kenal.
Quote eizarz 9-9-2020 05:37 PM
masalah nya sapa 2 ekor ni.....
Quote mayong 9-9-2020 05:45 PM
seriously x kenal sapa diorg berdua ni.
Quote caca_eric 9-9-2020 06:10 PM
Diorg ni geng2 uitm kot
Quote mishungu 9-9-2020 06:12 PM
Bkn uyaina ni bercinta dgn org indo sana ke?
Quote codenamedream 9-9-2020 06:19 PM
mishungu replied at 9-9-2020 06:12 PM
Bkn uyaina ni bercinta dgn org indo sana ke?

Sebelum ni Uyaina dgn Reza Zakarya.
Tapi Reza tu dah selamat kahwin dgn leluhur dia jugak.  
Quote kiah_mai_pulak 9-9-2020 06:54 PM
ooooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top