Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ras Adiba Radzi Buka Tudung Selepas Dilantik Jadi Senator?

9-9-2020 01:23 PM| Komen: 98

Selepas dilantik menjadi senator di Dewan Negara, Ras Adiba Radzi didakwa kembali membuka tudung.

Bagaimanapun bekas personaliti televisyen itu menyangkal dakwaan terbabit.

Foto: IG
Katanya sebelum ini dia tak pernah bertudung, hanya mengenakan turban atau skaf sahaja untuk menutup kepalanya.

"Saya tidak pakai tudung. Saya cuma kenakan skaf atau turban sahaja. Semoga saudari dilindungi Ilahi selalu dan diberikan pedoman senantiasa," komennya.

Foto: Gempak
Sebelum ini dalam kemas kini di Intagramnya, Ras tampil dengan imej menutup kepala dan kebanyakannya menggunakan gaya lilitan turban.

Sejak tahun 2013 lagi, Ras tampil dengan imej berturban ketika membaca berita di saluran TV tempatan.





Ras berkahwin dengan seorang ahli perniagaan, Mohamed Azam Ali pada Mac 2019.

Beliau juga merupakan  Presiden Orang Kurang Upaya (OKU) Sentral telah mengangkat sumpah sebagai senator Dewan Negara pada 20 Mei 2020. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 98
Komen

Previous : Hannah Delisha Dah Berhijab

Next       : Uyaina Arshad dan Raja Syahiran tengah Hangat Bercinta?

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 11-9-2020 10:23 AM
mcm2 dugaan allah bg pd dia tp tu lah tetap ingkar perintah allah

Lain-lain Komen

Quote missyL 9-9-2020 01:30 PM
Ok kak ras.
Quote kakyungpilah85 9-9-2020 01:30 PM
Wateva... Ko dah tua bangka pandai2 laa fikir dosa pahala...
Quote Atata 9-9-2020 01:32 PM
Kesiannya tgk dia struggle nak berdiri tu.. ohok ohok...
Quote Carcosa 9-9-2020 01:34 PM
Begitulah...
Quote sarah82 9-9-2020 01:36 PM
Dlm 6-7k juga wheelchair dia.. Nampak. Jenis carbon rasanya
Quote katibism 9-9-2020 01:37 PM
kakyungpilah85 replied at 9-9-2020 01:30 PM
Wateva... Ko dah tua bangka pandai2 laa fikir dosa pahala...

Sekali sekali best jugek baca komen cenggini... #kosser
Quote djzara81 9-9-2020 01:37 PM
Cantik acik Ras ni.
Quote sharlenetexas 9-9-2020 01:46 PM
Nampak serabai pulak rambut masa kat parlimen. Simple bun nampak kemas sikit.
Quote sharlenetexas 9-9-2020 01:47 PM
Sekarang sheols drive sendiri lagi ke guna volvo design utk oku?
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 01:50 PM
Dh mcm maleficent dh muka hang adiba oiii. Cucuk tang sana, cucuk tang sini
Quote rbmy 9-9-2020 01:51 PM
camana tah bole jd senator...
Quote epal_ijau 9-9-2020 01:55 PM
Komen balas dia yg semoga dilindungi Ilahi selalu dan diberikan pedoman senantiasa rasanya patut tuju kat diri sndri kot..
Quote johan-adx 9-9-2020 01:57 PM
sarah82 replied at 9-9-2020 01:36 PM
Dlm 6-7k juga wheelchair dia.. Nampak. Jenis carbon rasanya

tu la nampak canggih btul..byk membantu org yg kurang upaya mcm dia
Quote Stingerstrike 9-9-2020 02:01 PM
Agama itewww tidak membebankan terutama jika faktor faktor terutama kondisi.medical yg menghambatnya utk melaksanakan kewajipan agamanya tang aurat,sehingga jika dilakukan boleh memudaratkan dirinya

Tapi yg menjadi kemuskilan aku...pajura ada kondisi apa pula sampai tak menutup aurat kepalanya?

musykil musykil.
.

kahkahkahkah
Quote Belibis 9-9-2020 02:02 PM
Ada nak sama ipa razia..
Suka hati la nak turban ka,tudung periuk ka.
Quote sarah82 9-9-2020 02:05 PM
johan-adx replied at 9-9-2020 01:57 PM
tu la nampak canggih btul..byk membantu org yg kurang upaya mcm dia

Yg lagi mahai.. Ala2 robot.. Yg tu boleh guna utk naik dan turun tangga.. Sini x pernah tgk org guna lagi.
Quote Incanto 9-9-2020 02:06 PM
aku respek kegigihan dia membantu OKU

bukan senang dlm keadaan dia

orang yg sihat dan sempurna pun setakat beri derma....tapi dia all out pergi beri bantuan

Moga Allah rahmati hingga ke jannah


Quote sue_liah 9-9-2020 02:17 PM
jd senator terus set rambut kekdahnya

berlaki ke sheols ni..dlm gambar tu laki dia ke

Quote gadget 9-9-2020 02:19 PM
kita putar halimmm

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top