Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Hannah Delisha Dah Berhijab

9-9-2020 01:11 PM| Komen: 144

Hannah Delisha berjaya menarik perhatian ramai selepas berkongsi gambar mengenakan hijab.

Di Instagram, Hannah menulis "Bismillah" sebagai kapsyen gambar yang dimuat naiknya itu.


Gambar bertudung turut dijadikan gambar profil akaunnya.

Pelakon ini juga turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan dirinya.

"Thank you all for your kind dua’a. My dua’a, may Allah bless you with endless happiness and keep us steadfast on the path of Imaan."


Di ruangan komen, rakan artis turut mendoakan penghijrahan Hannah.

Mereka juga mendoakan agar Hannah sentiasa istiqamah.



Untuk rekod, Hannah berasal dari Singapura dan pernah mempunyai single berjudul Tak Perlu Kata Apa-apa dalam mencari tapak untuk menjadi penyanyi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 144
Komen

Previous : Hafidz Roshdi Timang Anak Lelaki, Sama Tarikh Lahir Dengan Anak Sulung

Next       : Ras Adiba Radzi Buka Tudung Selepas Dilantik Jadi Senator?

Komen Terbaru

Quote one_aiman 13-9-2020 07:32 PM
dalam banyak2 drama dia, yg dia berlakon ngan kamal adli kat tv3 tu je iols tengok dari awal sampai akhir.. drama2 lain tgk gitu2 je..ntah la, drama yg x best ke, dia yg x best..pairing pulak bkn pelakon tepi jalan, capik kyle la, aiman hakim, hisham hamid pun penah..

tapi drama ngan kamal adli tu biasa2 je iols boleh tgk pulak..bukan kahwin paksa tajuk dia..

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 9-9-2020 01:14 PM
Semoga kekal berhijab.
Quote immaryjane 9-9-2020 01:15 PM
Semoga tetapkan hati. Tapi kureng cantik dah
Quote KIM.K 9-9-2020 01:16 PM
Tahniah. Banyak sangat alter muka
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 01:24 PM
Cantik dia ni. Manja yg x fake
Quote MissVixen 9-9-2020 01:29 PM
Semoga istiqomah.
Cantik dia ni..nampak urban tapi suka juga mengikut mak dia mencari hantu. Lawa2 takde parut ni, jin2 tu tak pulak culik dia.
Quote BicaraHatiku 9-9-2020 01:30 PM
MissVixen replied at 9-9-2020 01:29 PM
Semoga istiqomah.
Cantik dia ni..nampak urban tapi suka juga mengikut mak dia mencari hantu. Lawa2 ...

cari hantu apa pulak chuols???
Quote MissVixen 9-9-2020 01:33 PM
BicaraHatiku replied at 9-9-2020 01:30 PM
cari hantu apa pulak chuols???

Mak hannah ni macam uncle seekers. Dia cari entiti dalam program wujud di singapore. Best siri2 dia. Ada di youtube. Hannah ada ikut mak dia.
Quote BicaraHatiku 9-9-2020 01:34 PM
MissVixen replied at 9-9-2020 01:33 PM
Mak hannah ni macam uncle seekers. Dia cari entiti dalam program wujud di singapore. Best siri2 di ...

hokayyy...nanti i cekitdaut.

Quote cicicumel 9-9-2020 01:35 PM
KIM.K replied at 9-9-2020 01:16 PM
Tahniah. Banyak sangat alter muka

Alter?tang mana?bkn ke dia mmg cantik ke.
Quote KIM.K 9-9-2020 01:37 PM
cicicumel replied at 9-9-2020 01:35 PM
Alter?tang mana?bkn ke dia mmg cantik ke.

Iklan 99 perfect party tu dah jauh dahh rupa dia. Heshe dah terlebih cucuk
Quote sukacactus 9-9-2020 01:39 PM
KIM.K replied at 9-9-2020 01:16 PM
Tahniah. Banyak sangat alter muka

Cemana rupa dia dl
Rasanya mmg camni je la
Quote ninjago 9-9-2020 01:43 PM
MissVixen replied at 9-9-2020 12:29 PM
Semoga istiqomah.
Cantik dia ni..nampak urban tapi suka juga mengikut mak dia mencari hantu. Lawa2 ...

really?? camne tau suka carik hantu? skrg nie tgh boom oh exploration2 vlogs yg carik hantu..
Quote Stingerstrike 9-9-2020 01:43 PM
KIM.K replied at 9-9-2020 01:16 PM
Tahniah. Banyak sangat alter muka

Kau ini memang jenis bangsat  kheunz?

Tak habis Org banyak alter muka,

Yg kau muker tak siap ori kewww?

Patut sampai saat ini tak berlaki....


Suwey 7 keturunan jantan dapat kau....


kahkahlahkahkah

Ok next......
Quote MissVixen 9-9-2020 01:45 PM
ninjago replied at 9-9-2020 01:43 PM
really?? camne tau suka carik hantu? skrg nie tgh boom oh exploration2 vlogs yg carik hantu..

Search wujud singapore. Ada episod hannah ni hilang di hotel tinggal di indonesia.
Sekarang ni dah takde kot group wujud ni. Tak pasti.
Quote KIM.K 9-9-2020 01:45 PM
sukacactus replied at 9-9-2020 01:39 PM
Cemana rupa dia dl
Rasanya mmg camni je la

Pipi selambak tu ori ke siap hidung dah jatuh. Lain sangat gambar photoshoot 99PP nya
HD bukan tak lawa just muka dah lain
Quote Stingerstrike 9-9-2020 01:45 PM
Semoga kak pajura dapat tempias utk berhijab.....jua.....


p.s....abis la sahamku kalau berhijab....

kahkahkah
Quote ninjago 9-9-2020 01:45 PM
MissVixen replied at 9-9-2020 12:45 PM
Search wujud singapore. Ada episod hannah ni hilang di hotel tinggal di indonesia.
Sekarang ni da ...

owhhh thanks for d info. nnt i carik kt yt.
Quote jajamis 9-9-2020 01:46 PM
Bole ganti MF lepas ni
Quote lattehazelnut 9-9-2020 01:53 PM
Sbb bf? Sbb nak jual tudung? Etc
Ahaha xlah.. walaupun sexy n agak gedik tp i hv softspot dgn dia.. hope istiqamah..

Lihat semua komen(144)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top