Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Peminat Teruja Neelofa Dah Mula Pakai Sarung Kaki

8-9-2020 01:33 PM|Oleh: Saiful| Komen: 1702

Neelofa berjaya mencuri tumpuan peminatnya apabila sudah mula memakai sarung kaki dalam setiap penampilannya.

Di Instagram, selebriti cantik ini berkongsi  foto outfit of the day (OOTD) dan dilihat cukup sopan dan menutup aurat kaki.

"Maximised comfort and keeps your look polished," tulisnya sebabi kapsyen.


Di ruangan komen ramai yang memuji-muji dirinya yang kelihatan stail apabila mengenakan sarung kaki berwarna kulit.

Dalam masa yang sama, peminat juga terinspirasi untuk mencontohi Neelofa katanya.




Antara komen:

"Nampak Neelofa pakai sarung kaki buatkan saya nak pakai juga."

"Makin suka penampilan sekarang. Simple yet elegant."

"Cantiknya stoking. Boleh kongsi beli di mana?"

"Cantiknya masya-Allah berstokin."

"Dia dah pakai stokin kaki la."

"Aww saya tengok Lofa dah pakai stokin, alhamdulillah. Love teruk!"

Foto: IG
Calon isteri solehah tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 1702
Komen

Previous : Hidup Sharifah Sakinah Haru-Biru Selepas Bercerai

Next       : Shahrol Shiro Pernah Anggap Alif Satar Poyo Dan Menjengkelkan

Komen Terbaru

Quote truloplop 26-9-2020 09:01 AM
ejrazak replied at 26-9-2020 08:19 AM
Exactly BangMat....Jahlop sendiri yg bagi bahan / hint supaya org speculate / bercakap pasal dia ...

sah perempuan ni mmg tak prnh berubah woiiii aku ni msuk sini hnya nk pdnkn muka lobenak sbb mmg aku benci gila nk mam tp aku mls nk usik jahlop tapi bila kau tepek video ni sah aku rs aku tpksa nk carut cess bodoo kat jahlop gila je apa woiii nmpk sgt kau mmg sgaja nk tnjuk nk sogok fanatik penyembah kau dgn sgala mala psl PU lobai kau tu cisss dsrrrrr minah gila attention tak prnh prnh brubah sejuta kali lagi bagus si mira si farah nabila la woiiiiii diam je last last kwin kau ni biar betol jahlop hjh 2 kali tapi gedik gila kau woi jhjjjjjjjjjjj motif kau buat tutorial tp tsengihbkerang busuk sgaja gedik vioice note myampah tenuk aku tgk kau la jahlop now tbukti sblm sblm ni kau la punca fanatik lobatak lobenak tkleh moveon dgn imaginasi kau dgn si fattah tu sbb kau yg gila attention semua bnda kau nk bgthu cissssss aku geram btul kau ni mmg tak brubah brubah sama modus operandi kau now ko bsenang lenamg dgn PU smbil berzikir bc buku agama smbil ig story dan buat mcm takdak apa apa smentara lobenak pyembahbkau. buat keje utk kau menghina amal dan bergasakndgn netizen demi kauuuuu hjjjjj dsrrrrrr cesssssss wkwkwkwkwkwkwwkkw jahlop desperate

Lain-lain Komen

Quote nazzse 8-9-2020 11:44 AM
Pakai stoking nak tutup aurat..aurat tetap ditunjuk deyy
Attention seeker much
Quote mamanoni 8-9-2020 11:46 AM
Mudah2an segera berjodohan Cik Lofa ye
Quote missBlackDahlia 8-9-2020 11:46 AM
pakai stokin la suar paras betis.. hahaha.. tp tetap stokin skin kaler gitew
Quote sarah82 8-9-2020 11:48 AM
Yg komen cantiknya stoking tu x pernah tengok stoking meh?
Quote aderaderker 8-9-2020 11:48 AM
nazzse replied at 8-9-2020 11:44 AM
Pakai stoking nak tutup aurat..aurat tetap ditunjuk deyy
Attention seeker much

Laa,  ig dia kut.
Of coz ig tu untuk yg nak attention from other people.

Boleh pilih untuk tak tengok,  or kalau benci sangat,  block jer account dia.
Quote mamaneesa 8-9-2020 11:49 AM
adui...senteng pulak seluarnya pun. xpela hajah, pelan2 la ye....
Quote rotijohanz 8-9-2020 11:53 AM
pakai stoking tu dah bgus lopah......
tp aku rs menyampah over plak
sbb sheols mcm dk over show off.....
motif stiap kali kau buat igs
nk promote beg....
nk promote tdung....
tp last last kau hala jugak kamera kau ke kaki kau....
motif lopah?.....
nk suh netizen puji kau dh bstoking ker.....

skali dua mgkin ok ler....
tp biler dh tiap kali obvious ok lopah......

jgn dk mnunjuk sgt kan ilang pahala kang

aperpun....
pandai ustad puriz didik lopah mnutup aurat.....
bf gf till jannah ahgitu......
slmt menikah soon
Quote nazzse 8-9-2020 11:56 AM
aderaderker replied at 8-9-2020 03:48 AM
Laa,  ig dia kut.
Of coz ig tu untuk yg nak attention from other people.


Sapa cakap aku follow dia
Dah lama block
Thread dia kat sini pun aku tak masuk
Just stop gunakan agama.
Nak berubah biar dari diri sendir, tak payah nak perhatian or tunjuk
Why? Because hati tu berbolak balik, takut nanti back to kisah lama balik
Quote prettyuglybabe 8-9-2020 12:02 PM
i menyampah betul pompuan bertudung pakai seluar senteng tergantung gitu..
kalau nak berfashion, tak usah la bertudung dulu..
berfashion la puas-puas then baru tutup aurat..
Quote mamaneesa 8-9-2020 12:05 PM
prettyuglybabe replied at 8-9-2020 12:02 PM
i menyampah betul pompuan bertudung pakai seluar senteng tergantung gitu..
kalau nak berfashion, ta ...

dia ni selamanya macam celaru, xtau apa yg dia nak kot...
Quote aderaderker 8-9-2020 12:10 PM
nazzse replied at 8-9-2020 11:56 AM
Sapa cakap aku follow dia
Dah lama block
Thread dia kat sini pun aku tak masuk

Sbb bnyk thread lain pasal dia or related to her I ada nmpak u masuk komen,  macam menyampah sangat.

Kalau betul tak suka,  takyah komen.
Tak kisahlah ig ke forum ke kan.
Aman hidup. Tak gitu.

And don't bother to reply me.
Quote princessmiang 8-9-2020 12:12 PM
Dulu masa mula2 berjilbab kemain tudung sampai ke ponggong..lama2 tinggal balut rambut jah... Ala2 charmeleon gitcheww...kapel dengan ostat burung tudung sampai tumit.. kapel dgn yestana tudung serkop hagichiewwww
Quote rantaikendoq 8-9-2020 12:14 PM
nazzse replied at 8-9-2020 11:44 AM
Pakai stoking nak tutup aurat..aurat tetap ditunjuk deyy
Attention seeker much

HAHAHA
BESALA ARTIS MMG GITU...
kdg kesian tgk artis2 ni, sampai lebih 50han pon aurat maseh belum difahami...
hanya doa saja sbg kiriman utk sedara seIslam...
Quote apedehal 8-9-2020 12:28 PM
Lopa ni fesen &attitude dia bermusim ikut pd siapa current boipren...masa dgn bampatah..sweet girl nxt door, gilaan acik2 nk buat menantu, masa dgn ramos ala2 nxt queen to be, gmbr pun ala2 paparazi yg tngkp..time ngn hans, bertorban sna sinun(xdilupa pki garter di paha tme fashun week..kikiki)skang dgn pu, ala2 dpt hidayah kmbali kepangkal jln gitew.sekedar pemerhatian aku..feel free to dsagree.papepun effort tu da ada..moga istiqomah lopa
Quote asudau 8-9-2020 12:31 PM
cepat la kawin hajah ni.
Quote KIM.K 8-9-2020 12:32 PM
Boleh ke makcik ni dengar cakap laki B40 dia. Mesti dah lama date older men baru terasa nak kawin same age
Quote nazzse 8-9-2020 12:32 PM
aderaderker replied at 8-9-2020 04:10 AM
Sbb bnyk thread lain pasal dia or related to her I ada nmpak u masuk komen,  macam menyampah sanga ...

Haha ya la karatzz hajjah
Marah beno komplen pasal retis kesayangan ye
Tak boleh jentik langsung
Ahakssss
Quote nazzse 8-9-2020 12:33 PM
rantaikendoq replied at 8-9-2020 04:14 AM
HAHAHA
BESALA ARTIS MMG GITU...
kdg kesian tgk artis2 ni, sampai lebih 50han pon aurat mase ...

Kann
Masih suci di mata karatz tak tahan tu
No bother la sangat
Haha
Quote Minami2013 8-9-2020 12:33 PM
Bagus lah ada improvement.. tapi sila la betulkan yg tak berapa betul sebelum ni ie pakai tudung properly.. asyik nampak anak rambut je.. belum lagi leher.. jangan sebab utk tunjuk baik je depan org.. anyway moga istiqamah

Lihat semua komen(1702)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top