Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tua Bangka Kumpul Dosa Dari Zaman 90an,"-Anak Nora Ariffin 'Sound' Diva AA

8-9-2020 11:41 AM|Oleh: Saiful| Komen: 230

Kecoh satu Malaysia bila video anak Nora Ariffin bercumbu tular di media sosial.

Masing-masing tak cukup jari menaip nak bagi komen dan tak kurang juga bila golongan artis pun ada pendapat mereka tersendiri.

Foto: Twitter
Di Twitter, Azwan Haji Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA lantang menyuarakan pendapatnya.


Statusnya itu mendapat respon dari anak lelaki Nora dan dia membalas dengan menyatakan:

Ini menjadi punca perbalahan antara kedua-duanya sebelum Diva AA bertindak dengan lebih agresif dengan 'menyerang' IG Nora pula.

Masih tak puas hati dengan respon anak Nora, Diva AA mengamuk lagi.

Di ruangan komen, ada yang mengecam Diva AA, tak kurang juga ada yang menyokongnya.

Marah betul Diva AA nampaknya. Asyik nak cari fasal je dengan semua orang. Diharap agar Diva AA banyak-banyakkan bersabar ya. -CARI-

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
0
0
Komen: 230
Komen

Previous : Tasha Manshahar Jawab Isu Buka Purdah

Next       : Hidup Sharifah Sakinah Haru-Biru Selepas Bercerai

Komen Terbaru

Quote beni_nikaido 17-9-2020 07:53 PM
lolen replied at 15-9-2020 04:35 AM
Aku pernah bumped into him kat airport bandung so longgg time ago...

Dgn handbag keramat LV nya ...

terpaksa bergambar sebab takut kena lahar
hahaha lawak

so....dia cume melahar di alam maya sbb nak perhatian?
tapi over nau makiannye tuuu

Lain-lain Komen

Quote aderaderker 8-9-2020 11:50 AM
Sapa yg sokong sidivaaa ni?
Otak tak betul kut...
Quote Belibis 8-9-2020 11:51 AM
Sepi sangatkah hidupnya???
Quote cikkuntum 8-9-2020 11:58 AM
dalam ig diva AA nie ramai yg menyokong segala caci maki die...xtw la betul2 sokong atau saje nk bg sesedap rasa je ke diva AA tu...
Quote gujiwa 8-9-2020 11:59 AM
hahaha.. yang pi layan di AA tu buat ape semak je..
Quote AbukRokok 8-9-2020 12:06 PM
Quote Kurex 8-9-2020 12:06 PM
Takkan la sebab tak respon tag pun nak berdendam....
Quote NazRysha 8-9-2020 12:12 PM
ya ampun diva AA ni
jahat sangat la mulut dia
Quote addved 8-9-2020 12:13 PM
Omw dia nak cakao orang tak beradab, dia tu lagi teruk kot. In denial betul orang tua ni
Quote djzara81 8-9-2020 12:13 PM
Sewel dahh diva AA
Quote mizruncing 8-9-2020 12:15 PM
dia ni ape laaa. sape yg layan dia ni memang boleh ikut mental sekali. dengan ayat tunggang langgang nyaa dgn diri sendiri ntah betul ke tak betul
Quote sonatalady 8-9-2020 12:18 PM
Teruk makin jadinya.
Mental sgt dah ni...
Quote snowater 8-9-2020 12:19 PM
gila dah die ni.takde sape leh bawak g berubat ke
Quote KIM.K 8-9-2020 12:20 PM
Beefing acah geng rapper
Quote Shayang 8-9-2020 12:20 PM
Lah tak reply komen sentap sampai sudah huhu
Anggap jela komen banyak sangat tak terbaca
nak plak kalau yg wish takziah ni biasanya komen beribu2.

Cukuplah orang tu ucapkan mekasih secara umum je untuk semua yg menitipkan ucapan takziah.
Quote Kuasaberganda 8-9-2020 12:21 PM
AA ni lonely sgt ker smpai ucapan takziah dia pon sentap kalo xbalas.
Quote rantaikendoq 8-9-2020 12:21 PM
mmm
andai Allah xberi hidayah
time mati esok, taw dah liang lahad dan naseb siksaan tu nak kemana
hai, hati gelap sunguh situa diva ni
kasihan
Quote ctamira 8-9-2020 12:21 PM
batak like kot
Quote limesherbet 8-9-2020 12:24 PM
dia ni ada gangguan jin rasanya. sebenarnya dalam badan dia tu ada jin duduk kot. pergi scan ler AA. sure kena rasuk punya bila ustaz scan. perangai mcm setan sangat
Quote sokmogitu 8-9-2020 12:24 PM
Kurex replied at 8-9-2020 12:06 PM
Takkan la sebab tak respon tag pun nak berdendam....

Dendam dalam diam..bagaikan api membakar sekam kata cik nora

Lihat semua komen(230)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top