Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tasha Manshahar Jawab Isu Buka Purdah

7-9-2020 05:17 PM| Komen: 94

Tasha Manshahar tampil menjelaskan situasi sebenar berhubung tindakannya memakai purdah sebelum ini.

Katanya dia berpurdah semasa mengajar di Melaka bagi mencari ruang privasi. untuk dirinya dan keluarga.

Foto: IG
"Saya tak pernah pakai purdah, belum pernah membawa imej sebagai wanita yang berpurdah.

"Cuma ada masa saya baru mengajar di Melaka, saya masih dikenali ketika itu. Jadi, berpurdah menjadi pilihan untuk saya dapatkan privasi ketika nak ke mana-mana.

"Sekarang semuanya sudah okey dan saya pun sudah memilih siapa yang saya nak bergaul dan buat perkara wajib untuk rasa selamat," katanya kepada Gempak.



Tasha yang juga seorang guru ini juga akan berpurdah ketika berjalan seorang diri di tempat awam.

Sebelum ini Tasha memberitahu dia berpurdah selepas berkenalan dengan suaminya, Raqib Majid.



Tasha dan Raqib berkahwin pada 8 September 2018 dan dikurniakan seorang anak lelaki. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 94
Komen

Previous : Emma Maembong Ditegur Kerana Bahayakan Bayi Dalam Kandungan

Next       : "Tua Bangka Kumpul Dosa Dari Zaman 90an,"-Anak Nora Ariffin 'Sound' Diva AA

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 9-9-2020 09:41 PM
Bold nya statement beepurdah utk elak org kenal.. seriously kalau berlaga bahu kat pasar malam org whoareyous kan je dik...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 7-9-2020 05:28 PM
WHO ARE YOUSSSSSSS
Quote Scheherazade 7-9-2020 05:42 PM
Eh? Who?
Quote lattehazelnut 7-9-2020 05:46 PM
Sape ni.. nama mcm indon..
Quote makadek 7-9-2020 05:50 PM
Sapo lakkkk ni hah tibah melekat kek gruk gosipan..kesoh ng ko pnya purdah
Quote Lula2 7-9-2020 05:52 PM
Seriuslah acik forum tak kenal tasha manshahar?
Yg tak kenal tasha ni sama ada acik2 senior atau bbnu.
Dulu dia femes jugak sekejap dgn kawan duet laki tu.
Quote pinklepie 7-9-2020 05:56 PM
Dulu masa belajar rajin tiru gaya tudung dia

Quote tumpanglalu74 7-9-2020 06:00 PM


Ade gak belajo..


Quote pencintaABC 7-9-2020 06:03 PM
Kau tak berpurdah pon tak de sapa kebal ko dik kalau lalu lalang di tempat awam. Kau bajet ko dato siti nurhaliza atau Diva AA ke yg otg akan berkerumun kalau muncul di tempat awam?
Quote febreze 7-9-2020 06:07 PM
sapokahhhhhhhh
Quote Belibis 7-9-2020 06:08 PM
Kurex: WHO ARE YOUSSSSSSS

Terima kasih sebab tolong 'who r yu' kan
Quote chekacheku 7-9-2020 06:09 PM
Byk plak thread dia ni..dah kata bersara so terlucutla gelaran retis tu..xblh masuk dlm forum dahla..
Quote imanjannah 7-9-2020 06:19 PM
suka jugak dia ni dulu
Quote inspektoremos21 7-9-2020 06:24 PM
sheols dgn wany hasrita memang sejenis muka budak2 universiti
Quote anony-mous 7-9-2020 06:38 PM
Kenapa la dekat malaysia ni, muka tara tu je pon nk berpurdah bagai??
Quote CurangLagi 7-9-2020 06:47 PM
Kurex: WHO ARE YOUSSSSSSS

Okeyyyy.. Hahahahhahaha
Quote Annehamid 7-9-2020 06:59 PM
Dia ni ke yg suami dia update “dlam rahim bla bla “ aku lupa time announce preggy. Kekonon nampak ler cm alim gayanya. Dak dak pengkagum hijabister sukalah couple ni
Quote TomyamPuteh 7-9-2020 07:02 PM
Keja gomen blh berpurdah ke? Kt sklh plak tu. Llaki keja gomen serban pon x blh pkai rasanya
Quote TerataiMelur02 7-9-2020 07:03 PM
Annehamid replied at 7-9-2020 06:59 PM
Dia ni ke yg suami dia update “dlam rahim bla bla “ aku lupa time announce preggy. Kekonon nampak  ...

Kalau tgk ig asbennya agak poyo jugak..betul la u cakap bbnu suka
Quote shernazz 7-9-2020 07:04 PM
Dia ni ke yang prwgnant kembar tu?
Iols suka.lagu duet dia tu..dgn syed ape.tah tu..ok la...takat nak layan time jem.jem

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top