Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Emma Maembong Ditegur Kerana Bahayakan Bayi Dalam Kandungan

7-9-2020 03:58 PM| Komen: 71

Baru-baru ini Emma Maembong ada memuat naik gambar, menunjukkan wajahnya yang dikatakan semakin mengembang.

“Hai semua saya dah mula kembang, kaki pun dah makin besar,” tulisnya sebagai kapsyen.


Bagaimanapun apa yang menjadi perhatian adalah telefon bimbitnya yang kelihatan tergantung di leher.

Ada netizen yang menegur pelakon ini supaya tidak membiarkan peranti itu dekat dengan perutnya kerana dikhuatiri bayi yang dikandung terkena radiasi kuat.

Foto: IG
Antara komen: “Radiasi telefon bimbit kuat. Hati-hati bila handphone gantung di hadapan, apatah lagi dekat dengan bayi di dalam perut.
 
“Jangan gantung handphone macam tu sebab banyak radiasi boleh beri kesan kepada bayi dalam perut."




Dalam masa yang sama ramai yang memuji-muji isteri kepda Shazli Azhar nampak berseri-seri semasa hamil.

Apa pun didoakan agar Emma dan bayi baik-baik sahaja.-CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 70
Komen

Previous : "Macam Sakit Mental" - Hari-hari Noorkhiriah Dapat Mesej Bab* Dari 'P. Ramlee'

Next       : Tasha Manshahar Jawab Isu Buka Purdah

Komen Terbaru

Quote naina 9-9-2020 07:34 PM
Kulit putih bersih pakai apa saja nampak berseri. Time tak pakai tudung kemain seksi. Time bertudung betul2 ttp smpi baju lengan tarik ke jari tgn. Nmpkla selekeh.

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 7-9-2020 04:13 PM
Nk promote brg je
Ntah2 owner yg tanye soalan bodoh bg viral post ni
Quote mizruncing 7-9-2020 04:13 PM
since pregnant ni asyik dok tayang perut je
Quote CinnamonR 7-9-2020 04:17 PM
Makin seksi sejak tercampak tudung..
Quote nazriatie 7-9-2020 04:21 PM
Makin seksi dia ni lps bkk tudung
Quote manehnya 7-9-2020 04:33 PM
Lawanya emma
Quote makadek 7-9-2020 04:37 PM
Cute jer ... Suka tgk ...ank dia mesti super cute
Quote adawiyah_hakim 7-9-2020 04:45 PM
ehh bior lah, perut dia.... bkn perut kita
ntah2 utk photoshoot time tu je
Quote TomyamPuteh 7-9-2020 05:39 PM
OK la gantung henpon. Klau dia gantung vape?
Quote apedehal 7-9-2020 05:46 PM
Lantak dia la ank dia...
Quote TerataiMelur02 7-9-2020 05:49 PM
Betul ke dakwaan tu? Phone ni radiasi tinggi n bahaya letak kt perut?
Quote tumpanglalu74 7-9-2020 05:52 PM
Putih camni misti nak giget2..
Quote umbut 7-9-2020 05:54 PM
Zaman dulu awal 2000... trend gantung hp kat leher... hp nokia yg kecik tu.. dah kira hebat tu
Quote Belibis 7-9-2020 06:13 PM
Dah boleh tukar nama ema kembong ke apa ni?
Quote anony-mous 7-9-2020 06:41 PM
Annoying nya netizen ni
Quote ikanmasin 7-9-2020 07:04 PM
semua mau ditegur..baik nya netizen kan...kann..
Quote fadz84 7-9-2020 07:07 PM
CinnamonR replied at 7-9-2020 04:17 PM
Makin seksi sejak tercampak tudung..

Macam pakai tudung tu dulu sekadar pesen je.. huhu.. Tp okla tu taknak hipokrit..
Quote Perk77 7-9-2020 07:08 PM
Cantik....
Quote belilies 7-9-2020 07:11 PM
Kisah pulak fans tu nak buang tenaga nasihat bimbo ni. Yg ngadap anak tu esok lusa pun mak bapak ngan cikgu nya saja pun. Biar ajelah si labu dgn tololnya itu
Quote Suchi 7-9-2020 07:39 PM
Aritu terkejut tengok kakak dia yg Beby tu sebab muka dia nampak lain sembab selambak bila sarat mengandung.
Kakak dia kan kecik halus je tp iols percaya kejap je kakak dia tu kecik halus balik lepas beranak ni.
Emma ni pun lepas beranak mesti cepat gak surut balik badan nanti.

Lihat semua komen(71)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top